Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 07 dec 22, 15:41:41 » |
|
Tévedés A Kb 30 m-re elfekvő boltocska 6ig nyitva van, és kb 5től majdnem üres (minden ki van számolva ) Deh azért köszi, majd ha pénztárnál mégis harcolnom kéne 1 felbőszült nagymamával segítségül hívom azt az erőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 07 dec 22, 15:54:51 » |
|
győzelem, legyűrtem a függönyt. (Diadalmas csatakiáltás) a legnagyobb feladatot elvégeztem :naruto_fain:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 07 dec 22, 16:17:07 » |
|
Kitartást KNTS-m ha nem kellene tesómmal találkoznom, akkor mennék segíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 07 dec 22, 16:18:41 » |
|
Én csak a szobámat takarítottam ki, annyi elég is voltXD És még ott is van 1-1 dolog amit még el kell intéznem, majd hétfőn... esetleg vasárnap mikor hazaérek^^ Nálam már minden ajándék megvan, hétfőn karácsonyfát segítek díszíteni, meg kötözöm össze a szaloncukrokat, az már hagyomány h én csinálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 07 dec 22, 16:29:36 » |
|
jajj ne szaloncukor kötés. nálunk is mindig én csinálom, igaz fém kötözővel de nagyon tele van vele a púpom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2091 Dátum: 07 dec 22, 16:40:48 » |
|
Én meg sima fehér cérnávalXD Szerencsére már nem veszünk annyit mint régen, mert szinte senki sem eszi a szaloncukit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 07 dec 22, 16:46:11 » |
|
Én ragaszkodom a karácsonyfa díszítéshez, az egyetlen dolog amit karácsonykor szeretek csinálni Emlékszem egyszer anyámmal elmentünk nagyimhoz meg vissza szánkóval (akkor még sok jó volt, mondjuk még most sem olvadt el teljesen, de azért eshetne még hozzá : ), és amikor hazaértem apám+nővérem már feldíszítette a fát, és be voltam durcizvaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 07 dec 22, 16:46:49 » |
|
Igen én is főkóstoló vagyok, meg karácsonyfadíszítő. de most mennem kell. Akkor Sensei és Moonie holnap talizunk sziasztok És Kellemes Karácsonyt mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 07 dec 22, 17:15:49 » |
|
Én úgy másfél órája végeztem a takarítással. Azután bedöltem az ágyba. Iszonyat hogy keszívott mjinden. Bátyáb Call of Duty 4-et játszott melettem, elégnagy hangerővel. Szóval én úgy aludtam el hogy gyakorlatilag a fejem melett irtották le a terrosristákat.
Náklunk karásonyfedíszítés holnap lesz. Tavaj csak én díszítettem, mert tesóim "betegek" voltak és végig dirigáltak hogy mit hova rakja de fel nem álltak volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 07 dec 22, 19:49:02 » |
|
Igen!!! Végeztem a mézes sütikkel (kissé kínszenvedés volt, és egy adag kicsit túlsült),de már a habcsók is a sütőben van. Lassan végzek.
A karácsonyfára mi már nem rakunk szaloncukrot. Nem érdemes. Főleg mióta tesóm mindig előre kikutatja hol van a cukor, és felzabálja (nem félreértendő, a bátyám 27 éves, nem kisgyerek, de a szaloncukor a mániája). Azóta csak alatta van egy nagy tálban, narancs meg mandarin kíséretében. A fa díszítése is az én reszortom már régóta. Bátyám csak az égősort teszi fel, meg kiköti a fát. Sajna emiatt idén sem a párommal töltöm a Szentestét, csak másnap mehetek hozzá. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 07 dec 22, 20:09:22 » |
|
Grat a sütikhez Mi nekünk nincs szaloncukor a fán,viszont a szekrényben igen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 07 dec 23, 09:40:28 » |
|
Én utálom a szaloncukrot. Nem tudom miért? Nem i szoktonk a fára rakni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|