24 nov 30, 00:00:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 600842 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Feo
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #2085 Dátum: 07 dec 22, 15:41:41 »

Tévedés Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
A Kb 30 m-re elfekvő boltocska 6ig nyitva van, és kb 5től majdnem üres Nevet Nevet (minden ki van számolva Nevet )
Deh azért köszi, majd ha pénztárnál mégis harcolnom kéne 1 felbőszült nagymamával segítségül hívom azt az erőt Nyelvesít
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2086 Dátum: 07 dec 22, 15:54:51 »

győzelem, legyűrtem a függönyt. (Diadalmas csatakiáltás) a legnagyobb feladatot elvégeztem Nevet :naruto_fain:
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2087 Dátum: 07 dec 22, 16:11:23 »

Drakula, KZsT-m! Nevet

Én meg épp egy duplafüggönyt raktam fel... pfű... és még hátravan Nagyié meg az enyém felpakolászása >> mármint, ha megszáradnak... bár Nagyié előbb, mint enyém :-X
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2088 Dátum: 07 dec 22, 16:17:07 »

Kitartást KNTS-m Mosolyog ha nem kellene tesómmal találkoznom, akkor mennék segíteni Nevet
Naplózva

Aláírás
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2089 Dátum: 07 dec 22, 16:18:41 »

Én csak a szobámat takarítottam ki, annyi elég is voltXD És még ott is van 1-1 dolog amit még el kell intéznem, majd hétfőn... esetleg vasárnap mikor hazaérek^^

Nálam már minden ajándék megvan, hétfőn karácsonyfát segítek díszíteni, meg kötözöm össze a szaloncukrokat, az már hagyomány h én csinálom Mosolyog
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2090 Dátum: 07 dec 22, 16:29:36 »

jajj ne szaloncukor kötés. nálunk is mindig én csinálom, igaz fém kötözővel de nagyon tele van vele a púpom Nevet
Naplózva

Aláírás
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #2091 Dátum: 07 dec 22, 16:40:48 »

Én meg sima fehér cérnávalXD Szerencsére már nem veszünk annyit mint régen, mert szinte senki sem eszi a szaloncukit Mosolyog
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2092 Dátum: 07 dec 22, 16:41:12 »

Én tuti összeszurkálom magam azzal a fém kötözővel (mi is úgy csináljuk) vagy egyik karácsonykor a tűvel (mivel fölfűztem őket kötélre Nevet ), de ha más nem, hát akkor a fenyő tűleveleivel (kivéve tavaly, mert akkor az egyik nagy pálmafánkat diszítettük fel x'D)
Az én posztom újabban a karácsonyfadiszítés (fura, kiskoromban úgy szerettem volna, akkor Anyu nem engedte, most meg már mással elfoglalnám magam, erre nekem kell xD), illetve az állandó címem: karácsonyi estebéd lemeózója x) >Nevet
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #2093 Dátum: 07 dec 22, 16:46:11 »

Én ragaszkodom a karácsonyfa díszítéshez, az egyetlen dolog amit karácsonykor szeretek csinálni Nevet Emlékszem egyszer anyámmal elmentünk nagyimhoz meg vissza szánkóval (akkor még sok jó volt, mondjuk még most sem olvadt el teljesen, de azért eshetne még hozzá :Mosolyog), és amikor hazaértem apám+nővérem már feldíszítette a fát, és be voltam durcizvaXD
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2094 Dátum: 07 dec 22, 16:46:49 »

Igen én is főkóstoló vagyok, meg karácsonyfadíszítő. de most mennem kell. Akkor Sensei és Moonie holnap talizunk Nevet sziasztok És Kellemes Karácsonyt mindenkinek
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2095 Dátum: 07 dec 22, 16:51:56 »

Szia, KZsT-m! Mosolyog A hókészítő gépen meg még egy picikét állíthatnál, mert ma csak valami havasesőféleizéka szemerkélt xD

Hugi: mondom, kiskoromban mindig én akartam diszíteni a fát, sosem engedték >> durci szintén
Most meg, hogy az én dolgom, nem is vagyok oda érte xDD No, majd meglátjuk, idén hogy lesz :Mosolyog
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2096 Dátum: 07 dec 22, 17:15:49 »

Én úgy másfél órája végeztem a takarítással. Azután bedöltem az ágyba. Iszonyat hogy keszívott mjinden. Bátyáb Call of Duty 4-et játszott melettem, elégnagy hangerővel. Szóval én úgy aludtam el hogy gyakorlatilag a fejem melett irtották le a terrosristákat.

Náklunk karásonyfedíszítés holnap lesz. Tavaj csak én díszítettem, mert tesóim "betegek" voltak és végig dirigáltak hogy mit hova rakja de fel nem álltak volna.
Naplózva
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #2097 Dátum: 07 dec 22, 19:49:02 »

Igen!!! Végeztem a mézes sütikkel (kissé kínszenvedés volt, és egy adag kicsit túlsült),de már a habcsók is a sütőben van. Lassan végzek.

A karácsonyfára mi már nem rakunk szaloncukrot. Nem érdemes. Főleg mióta tesóm mindig előre kikutatja hol van a cukor, és felzabálja (nem félreértendő, a bátyám 27 éves, nem kisgyerek, de a szaloncukor a mániája). Azóta csak alatta van egy nagy tálban, narancs meg mandarin kíséretében.
A fa díszítése is az én reszortom már régóta. Bátyám csak az égősort teszi fel, meg kiköti a fát. Sajna emiatt idén sem a párommal töltöm a Szentestét, csak másnap mehetek hozzá. ;D
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2098 Dátum: 07 dec 22, 20:09:22 »

Grat a sütikhez Nevet
Mi nekünk nincs szaloncukor a fán,viszont a szekrényben igen Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2099 Dátum: 07 dec 23, 09:40:28 »

Én utálom a szaloncukrot. Nem tudom miért? Nem i szoktonk a fára rakni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 138 139 [140] 141 142 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins