Sziasztok!! Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
Rég jártam erre öregeim
A tervekkel is haladgatok
És én is várom a jövőhetet és oda mindenképp elmegyünk ha törik ha szakad
Visszaolvasásom köverkezménye :
A cigifüsttől néha én is fulladok.Inni én is szoktam de részeg sose voltam és nem is leszek.. És szeretem a finomat belőle
Amit nem szeretek egy pasiban az az,ha túl sokat képzel magáról,legyen aranyos és inkább kicsit szerény (itt nem a túlzott önbizalomhiányról beszélek). És egyett értek Arvael-lel abban nagyon is,hogy tudjon újat mondani tanulhassak tőle.Szeretek felnézni a páromra,ez nekem valahogy elengedhetetlen.
Pénzért ,hírnévért bármi ilyesmi miatt undorító együtt lenni valakivel.. Azért legyél azzal akivel,mert szereted
Karácsony: tegnap jön a telefon nagyi... Fél óra múlva ott vagyunk Keresztapáddal anyudék otthon vannak :-X
Anyumék sehol nem voltak én még akkor keltem fél órája... Rendrakás,zuhanyzás... De sikerült elkészülnöm.. És anyumékat is előkeríteni telefonon hogy érjenek haza :'( És mivel én előre gondolkoztam így keresztszüleimet is meg tudtuk ajándékozni mivel anyumék azt hitték vmikor 28.-a körül megyünk le hozzájuk..
Mi kiskorom óta együtt díszítjük a karácsonyfát ennek pár dísz látja kárát,de szerintem így az igazi!
A szigeten is szerintem majd mindenképp együtt díszítsük!!
És én még ma végeztem el az utolsó simításokat ajándék ügyben,de ez már csak ilyen ajándékzacsi csomagoló papír és szalag volt,meg vettem a korimnak egy táskát... Merthát vonaton azért úgy mégiscsak kényelmesebb mint vmi szatyorba :'( Pár éve már igyelszem venni,de sose jött össze..
És nálam is ez az első fórum és először csak az ANYAPA miatt regisztráltam,de nem bántam meg egyáltalán!!! SŐT azóta csupa jó dolog történt velem!!! Megismertem személyesen sokmindenkit ...