Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2070 Dátum: 07 dec 22, 11:47:03 » |
|
Én is takarítok délután, mert holnap meg kínaizunk, de sebaj, megéri, még akkoris ha utálok takarítani Amúgy holnap nem akarunk megint a Deák téri sütisboltnál talizni, olyan jól ismerem már azt a helyetXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2071 Dátum: 07 dec 22, 11:47:37 » |
|
Ablakmosás? Jaj, ne is emlegesd... mi szerencsére azon már túl vagyunk (1-2 hete), de attól függetlenül a függönyökkel most szórakozunk ;D
PÜ-t elküldtem, de Hugi postaládája betelt, szóval még egy kicsit várok, mielőtt elindulok, hogy el tudjam rendben neki is küldeniˇˇ"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2072 Dátum: 07 dec 22, 13:34:23 » |
|
Nos mielőtt engem bárki is félreértene nem akarok 16 évesen anya lenni. Majd úgy 26-30 éves koromban. Nálunk is takarítás: Ablakmosás, falmosás, őportalanítás, portőrlés, ajtók megtisztítása stb. Meg fogok halni.Anyaszerint egy óra alatt végzünk vele, De anya nem tud reálisan gondolkodni. CSak a lépcsőnél a falat lemosni vagy másfél óra!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2073 Dátum: 07 dec 22, 14:01:21 » |
|
He-he Én már a takarítás nagy részén, értsd ablakmosás, portalanítás, mosás, stb. túl vagyok. Már a karácsonyfa helye is kész. Most jöhet a sütés. Ma minden ami mézes, mert annak ugye puhulnia kell, holnap a többi. Szeretek sütni (a főzés más lapra tartozik)
De hogy én is megosszam a véleményemet a korábban elhangzottakról: A cigit gyűlölöm, minden formában. Életem egyik legkellemetlenebb élménye is ehhez kapcsolódik. Egy bizonyos dohányfajtától befulladok. Majdnem sikerült belehalnom. Ha a barátaimmal vagyok, persze elviselem, de szerencsére kettőt sikerült leszoktatni róla (igaz az ő akaratuk is kellett hozzá). Alkohol, csak mértékkel. A nők és férfiak kapcsolatával úgy vagyok, hogy ez magánügy. Mindenki tudja miért van együtt a másikkal. Persze ha egy barátról van szó, finoman fel lehet hívni a figyelmét pár dologra... Ha pedig nem működik egy kapcsolat, tudni kell kiszállni belőle. A gyerekekről csak annyit, hogy a kicsikkel valahogy mindig jól megtaláltam a közös hangot. Sokáig úgy gondoltam azért, mert még én is kissé gyerekes vagyok. De a párommal tervezzük, hogy lassan lehetne saját gyerekünk. :-X
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2074 Dátum: 07 dec 22, 14:05:23 » |
|
Akkor előre is sok sikert hozzá Ha jól emlékszem te kérted a fájdlom elnyomó Jutsu-t ugye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #2075 Dátum: 07 dec 22, 14:33:29 » |
|
Szép napot^^ Huhhh....jó kis nap volt nagytakarítással fűszerezve Deh végre kész a szoba...és asszem nekem túl sok dolgom már nem lesz (illetve folytatnom kell majd a Bleach-t de azt nem bánom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2076 Dátum: 07 dec 22, 14:36:51 » |
|
Végre végeztem a takarítással! Mostmár nézhetem a Bleacht (103. résznél tartok ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2077 Dátum: 07 dec 22, 14:52:58 » |
|
Akkor előre is sok sikert hozzá Ha jól emlékszem te kérted a fájdlom elnyomó Jutsu-t ugye? Ehe, én voltam. De az ráér majd nyugdíjas napjaimra
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2078 Dátum: 07 dec 22, 14:57:31 » |
|
Sziasztok. Szinte szégyellem magam, amiért ma még nem sok mindent csináltam. Voltam boltban, animét töltöttem, és Bleachet és Wolf's raint néztem. Asszem veszem majd a fáradságot, és leküzdöm a száznál is több Bleach részt- Szépen, lassan. Takarítás ??? Ráérek arra még, de az ajándék csomagolást este megcsinálom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 22, 14:59:45 írta takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2079 Dátum: 07 dec 22, 14:58:40 » |
|
rendben de már haladok vele, tekintve, hogy nekem is kell Úgy látszik ez a Karácsony előtti hivatalos takarítási nap :naruto_lol:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2080 Dátum: 07 dec 22, 14:59:43 » |
|
Haha én nem takarítok,max a szobámban csináltam rendet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #2082 Dátum: 07 dec 22, 15:34:06 » |
|
Időközben nekem is találtak még +munkát , de azon is túl vagyok ^^ Hmm asszem lassan nekem is el kéne mennem vásárolgatni ...sőtt, megyek is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2083 Dátum: 07 dec 22, 15:34:27 » |
|
Örülök Sensei, hogy megvannak az ajándékok Eztényleg megérdemel Egy Banzaii-t sőt egy Kowabungát is (aki nem érti annak majd elmondom ) még én se pihizhetek, jön a nagy függönycsere, asztalomra egy szék, arra meg én szóval egyensúly az kell
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2084 Dátum: 07 dec 22, 15:38:01 » |
|
Jézus! Biztosítókötelet el ne felejtsd, KZsT-m!!! :o
Én függönyöket utsó darbját is leráncigáltam, mielőtt elmentem, szóval majd most lehet feltenni, ami már megszáradt... amit még tegnap szedtem le :-X És amivel picit több gondom lesz egy aprócska félretájékoztatás miatt Anyum részéről, dehát evvan, valamit mindenhol el kell kezdeni... a függönyök leszedését is :-X :-[
Feo, még nem vásároltál??! o.O Hát akkor hajrá, az Öregerő Veled van...! Most már kész életveszély szerintem bemenni bármelyik üzletbe is :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|