Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2040 Dátum: 07 dec 21, 21:56:58 » |
|
Ajj, nah így sem neveztek még soha Én is kiírnék vmi szépet neked, ha lenne még hely aláírásomban drága keresztanyucim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2041 Dátum: 07 dec 21, 22:00:53 » |
|
Ki állította hogy szenya vagyok? Csak annyit mondtam hogy nem érdemes beszólni mert akkor karmolok...
Ezentúl aki bárki rá mer hajtani a keresztlányomra az tőlem kér engedjét. Jelzem 200-as IQ alatt ejtve van. Na jó, vicc volt.
Jajj alig várom hogy tényleg legyen keresztlányom meg lányom is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2042 Dátum: 07 dec 21, 22:02:05 » |
|
Jó akkor nem szólok be No és mivan akkor ha fiad lesz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2043 Dátum: 07 dec 21, 22:04:52 » |
|
Akkor annak fogok örülni. A kicsi Balázsnak... imádom ezt a nevet. Egyébként kifejtettem barátaimnak hogy hogyha nem lesz férjem akkor felcsináltatom valakivel magam és akkor úgy lesz gyerekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2044 Dátum: 07 dec 21, 22:08:47 » |
|
Baj ha ezen most fenn akadtam :o? De ne parázz biztos lesz férjed
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2045 Dátum: 07 dec 21, 22:11:00 » |
|
Nem. Nem csodálom hogy fenakadtál, kicsit én is magamon. De kkszi hogy ezt mondod. Nos lehet hogy akkor nekem is kezdeményezőbbnek kéne lennem... de én régimódi vagyok de a lány nálam nem udvarol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2046 Dátum: 07 dec 21, 22:13:36 » |
|
Hát mondjuk ebben igazad van,de azért mondjuk jó ha lány valamivel mutatja a fiúnak,hogy ő is érez valamit(gyűlöleten kívül ) ezt jól megasszontam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2047 Dátum: 07 dec 21, 22:15:23 » |
|
És mégis mit? Nekem van egy fiú aki tetszik de eddig a barátságon kívül semmit nem vett rajtam észre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2048 Dátum: 07 dec 21, 22:16:46 » |
|
Hát valami olyat,hogy észrevegye,hogy próbálkozhat,viszont ha egyátalán nem érdeklődik irántad akkor az más tészta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2049 Dátum: 07 dec 21, 22:16:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 22:18:13 írta takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2050 Dátum: 07 dec 21, 22:20:18 » |
|
Miért? Minek mutatom magam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2051 Dátum: 07 dec 21, 22:23:05 » |
|
??? olyan átlagos biokémesnek, aki szereti a Narutot, és tagadja hogy szerelmes Kakashiba. De ezek a perverz beszólások. Ero-chan. Nyugi, ne vedd komolyan. Megyek megnézem a speciált, 40 perc múlva bekukkantok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2052 Dátum: 07 dec 21, 22:25:15 » |
|
Én is azt nézem. Egyébként akkor nem láttál Boriva együtt. Elég perverzek tudunk lenni és mindenből valami csúnya dolgot hozunk ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #2053 Dátum: 07 dec 21, 23:13:40 » |
|
Üdv mindenkinek! Éljenek az idiótán beállított hálózati kapcsolataim, az új Bluetoothuesbés cuccos és minden, amivel ma szórakoztatott Ubulkám és a UPC, aminek következtében mostanra sikerült megcsinálnom a netem! << sikítófrászt nagy nehezen sikerült visszatartania Csak 5 oldalt olvastam vissza x'D
Mindenesetre (ha még valaki itt van és ébren van), szerintem is 23-án menjünk, most vasárnap kínaiba, akikkel tudunk találkozni... Bigi, Nektek jövő héten még van tanítás??! :o Milyen emberkínzó intézménybe jársz Te, ha nem vagyok túl indiszkrét? :o
No, most, hogy idáig eljutottam, már esik le szépen a fejem a billentyűzetre, szóval... azt hiszem, most, hogy beköszöntem, én el is köszönök! :-X És körbenézek, milyen fejleharapásokat kapok itt-ott, amiért eltűntem^^" << lektorálással, fordítással még mindig nem végzett No, jó éjt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #2054 Dátum: 07 dec 21, 23:50:57 » |
|
Hát ez gyors volt nővérkém, jó éjt neked Jaj keresztanyu, nem kell úgy védeni, persze ari meg minden, bár tényleg nem szeretem a "jó a segged kő kóla" típusú pasikat, értelmes legyen nekem : Én nem akarok gyereket, egyáltalán nem szeretem őketXD De azért neked sok sikert kívánok Morita
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|