24 nov 26, 14:44:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 136 137 [138] 139 140 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 598986 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Der Teufel
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2055 Dátum: 07 dec 22, 00:01:35 »

He, létezik még ilyen ember? Nevet Én azt hittem, hogy már régóta kihalt...kellemes csalódás ért Mosolyog

Morimioto, Morita! Mi ez a szélsőséges hozzáállás? :o
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #2056 Dátum: 07 dec 22, 00:05:51 »

Kedves Der, az előbbi kellemes csalódás sokmindenre vonatkozhatott, esetleg kifejtenéd a kedvemért? Mosolyog
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2057 Dátum: 07 dec 22, 00:07:37 »

Ti aztán termeltek rendesen! Most olvastam át én is 5 oldalt, és igen...
Az embert a haverjai viszik a hüjeségekbe... Cigizni? Én is cigiztem 2 évig.. Akkor jöttem rá hogy hüjeség, amikor a sok bagózástól elment a hangom, tehát leszoktam. Italok? Minőségit tisztán, mértékkel! Löttyöt nem iszok. Én is megvetem azokat akik hüjére isszák magukat, és utána nem tudják, mit csináltak.

Régen én is frászt kaptam a kisgyerekektől, de mára már tudok bánni velük...

Morita csak semmi meggondolatlanság!
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 22, 00:13:20 írta Gabesz » Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2058 Dátum: 07 dec 22, 00:16:28 »

Moon lásd az én topicba korábban leírt hozzászólásomat(bocsi már nincs agyam megfogalmazni újból Nyelvesít)

A dohányzás tényleg hülyeség: egészségtelen, drága is, büdös is Nevet És inni is csak mértékkel szabad, és élvezetes, bár ki vagyok én, hogy ezt bárkinek is megtiltsam :-[

Hmm, gyerek...ejj ráérünk arra még, még nem is éltem Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #2059 Dátum: 07 dec 22, 00:18:11 »

Aham, oké, biztos... lusta vagyok visszaolvasniXD Bocsi, túl kíváncsi természet vagyok, mindig mindent tudnom kell :Mosolyog
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2060 Dátum: 07 dec 22, 00:29:08 »

Na körülbelül arról volt szó, hogy én meg sosem értettem azokat a nőket, akik az ilyen típusú (értsd:olasz műanyanyag macho-pfuj) palikat kedvelik...

Ez mondjuk más tészta, de én meg azokat a nőket nem kedvelem akik a tárcámra mozdulnak rá... :-X
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 22, 00:36:03 írta Der Teufel » Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #2061 Dátum: 07 dec 22, 00:36:51 »

Hát az szerintem is elég gáz ha csak a pénzre hajtanak, akkor ebben is egyetértünk Nevet

Nah én meg megyek aludni, jóéjt mindenkinek, álmodjatok rémeket... azaz szépeket Nevet
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2062 Dátum: 07 dec 22, 00:38:51 »

Szép álmokat, valszeg én is követem a példádat :-*
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2063 Dátum: 07 dec 22, 01:14:40 »

Arvael nem lesz jövőhéten tanítás a sulimban csak pót zh-k, habár az is bőven sok ;D és a szent istván egyetem azaz emberkínzó intézmény Nevet [de néha tényleg az :o ]

Szerintem a gyerekek addig aranyosak amég nem sírnak és nem én vigyázok rájuk :Mosolyog

Mostmár én is megyek aludni [így 1 óra után :-X ] jó éjt! :-*
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2064 Dátum: 07 dec 22, 11:19:43 »

Morimioto, Morita! Mi ez a szélsőséges hozzáállás? :o
Ezt mire érted Ördög?
Am.hali all!
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2065 Dátum: 07 dec 22, 11:21:29 »

Jóóóó reggelt Vie-ANYAPA-tagok! Nevet :-X

Jesszus, ezeknek a SZIE-n nem lehet életük, ha két ünnep közt akarnak pótolgattatni! :o Fogadd őszinte és teljes részvétemet, Bigi... Szomorú

És most, hogy ilyen üde vagyok íly reggeli órában (khm), akkor hozzászólnék korábbi témákhoz is:
*cigi: nem szeretem, de kibírom a dohányfüstöt - azt viszont mérhetetlen bunkóságnak tartom, mikor az arcomba fújják vagy pl. az aluljáróban, mikor úgyis embertömeg van, olyan ügyesen ráhamuznak az emberre, hogy ihaj :Mosolyog De amúgy elviselem - mindenki úgy rontja el a tüdejét, ahogy szeretné Nevet
*alkohol: finomat (^^) és kicsit (nem mintha több lemenne a torkomon) és csak alkalmanként... vagy ha az emésztésem megkívánja valami jó nehéz kaja után és a csoki már nem elég, de ilyen is csak egyszer ha előfordul egy évtizedben xDD
Azt nekem se sikerült még máig se megfejtenem, mi a jó abban, ha körberókázom a fél helyiséget, reggel arra ébredek, semmire se emlékszem - szóval az ilyet néhány ember miért nevezi "olyan jó bulinak" ;D Sebaj, nem is akarom kideríteni, milyen érzés lehet xD
*gyerekek: régen valahogy nagyon nem jöttem ki a kicsikkel (és néhány neveletlen kölyöktől most is borsódzik a hátam, ha van szerencsétlenségem összefutni velük), csak nagyon-nagyon ritkán, de (úgy tűnik, a korral jár Nevet ), most már azért jobban kijövök velük^^ (vagy csak nekem volt egyedül hasonló hajam a családból (értsd: sötét színű), mint annak a vietnámi kisfiúnak, azért pécézett ki múltkor magának - már sosem tudom meg :Mosolyog )
*férfiak-nők: Moonie-Hugival tökéletesen egyetértek e téren (mindenben) meg Ördöggel is xD
Undorítónak (gomen, de így van) találom, mikor egy nő csak azért van együtt valakivel, mert a pénzére hajt vagy ilyesmi. És igen, szerintem is legyen értelmes egy férfi, tudjon újat mondani nekem, szóval szellemileg is legyen partner, ha már itt tartunk Mosolyog :-[
Hm.

No, én egyek függönyt leszedni, aztán még a maradék ajándékokkal kéne valamit kezdenem... de tipikus... már megint nem tudom, nagybátyámnak és unokatesómnak mit vegyek :/ Sőt, most még Nagyapán is gondolkozhatok, mert még arra se jöttem rᡡ" << lemondó sóhaj
Csak remélem, találok valamit útközben nekik, amire ránézek és azt mondhatom: Igen! Ez jó lenne! ... vagy legalább, hogy "nem lenne rossz nekik" :-X << feladta
Még visszanézek függönyözés közben/után azért^^

Ja, és akkor holnap talizunk, ugye? Küldök még ma egy PÜ-t mindenkinek, akit felfirkantottam, hogy jönne (Csillus, Cart, Hugi és KZsTm)... biztos, hogy csak ennyien vagyunk? ??? Nem többen voltunk? :-X
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2066 Dátum: 07 dec 22, 11:23:28 »

sziasztok, "csak" 5 oldalt olvastam vissza Nevet szóval Inni én is szoktam bár eddig csak 2-szer rúgtam be, valahogy nem érzem szükségét annak, hogy hullarészegre igyam magam. 13-ban ezért is közösítettek ki kb 3-4 hónapra, mármint az osztály ivósabb része, de nem érdekelt, mert a normálisakkal jól elvoltunk Nevet A kisgyerekeket én is szeretem bár még nem szeretnék gyereket, majd kb 10 év múlva Nevet 23-áról meg meg kellene beszélni, hogy mikor talizzunk és hol Nevet Közben már KNTS-m már tájékoztatott, hogy küld PÜ-t Nevet ja a cigiről: én utálom bár a füstöt elviselem de csak egy darabig. Férfiak-nők hát az tényleg gyomorforgató, hogy valaki azért van a másikkal, hogy kihasználja. meg én valahogy marhára nem bírom az olyan csajokat akiket csak a külső érdekel.
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 22, 11:27:53 írta Gabor-sama » Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #2067 Dátum: 07 dec 22, 11:24:50 »

Ha már a férfi-nőnél tartunk:én az ilyen nagyon libás,nagyon nagy lánynak képzelőst lányokat nem szeretem(na ezt jól megasszontam)
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #2068 Dátum: 07 dec 22, 11:37:59 »

Miro-néni: nem baj, értjük Nevet Én is - ki nem állhatom őket.
Noh, mindegy.

Na, akkor küldök PÜ-t, aztán lépek vásárolni... szvsz valamikor délután kavarodok vissza :-X Bár megpróbálom minél hamarabb elrendezni, tartok tőle, nem lesz egyszerű menet ;D

Sziasztok, majd jövök! (reszkessetek! xP)
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #2069 Dátum: 07 dec 22, 11:41:36 »

Sensei várunk vissza Nevet Délután nekem is sok dolgom lesz. Takarítás, ablakmosás stb
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Oldalak: 1 ... 136 137 [138] 139 140 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins