24 nov 26, 16:42:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599308 alkalommal)
0 Felhasználó és 60 vendég van a témában
Takemitsu
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1755 Dátum: 07 dec 18, 19:40:50 »

Ennyit sem tudsz? Nevet  :leüt:
Szívroham helyett agybaj:
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megyünk!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jöjjenek minél többen! Legalább meglátják a sulinkat! Meg minket.
De gyertek, biztos jó lesz
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1756 Dátum: 07 dec 18, 19:41:26 »

Agyszívsát akarsz, Morita? Gyere, ülj be egy előadásra az egyetemre Nyelvesít

No, egyszer volt, hol nem volt... nem is olyan rég (még idén ősszel) és nem is olyan messze (legalábbis nekem), Budapesten, hogy a sztori főhősnője (vagyis én Nevet ) már nagyon ki volt merülve azon a héten, bejárt az összes órájára, készült, ahogy tudott, de aludni alig volt ideje (gonosz egyetem! >Nevet ).
Úgy tervezte, hogy pénteken, mikor szabad a napja, majd pihizik... sajnos, előző este szokás szerint képtelen volt hamar elaludni, de olyan fél 1 körül végre álom jött a szemére... így történt aztán, hogy álmodott, álmodott, álmodott és álmodott volna tovább is, egészen az utsó pillanatig, míg el nem kellett volna indulnia a fodrászhoz, amikor is kedves, szeretett és mindenkivel jó viszonyban lévő szomszédja (ugye érzitek a szarkazmust? xD ... szerintem már néhány sejtitek is, mi következik), hajnali 4 (!!!) órakor rázendített... Szegény kimerült egyetemista főhősnőnk mormogott magába és meg mert volna esküdni rá, hogy az egész ház a szomszédja ordibálástól zengett... No, várt vagy negyed órát, addig csak abbahagyja...
De nem...
Várt tovább, hátha... már majdnem...
De nem...
Várt még tovább és már majd' visszaaludt volna, mikor a családja egyik tagja felkelt, hogy elinduljon reggelit készíteni és természetesen -most is, mint mindig a legrosszabb pillanatokban- elfelejtette becsukni szegény főhősnő ajtaját, aki persze a csörömpöléstől-szöszmötöléstől nem bírt visszaaludni, de bájosan (khm) megkérte említett családtagját, ugyan, csukja már be rá az ajtót...
"Áh, végre csend... és béke... és nyugalom... végre alu..." és akkor -sejthetitek már, kedves hallgatóim- a szomszéd ismét ordítozni kezdett.
Főhősnő szemei kipattantak és haragosan villámlottak a sötétben. Már 6 óra volt... Már egyszer korábban átment a szomszédhoz, mikor hajnalban hasonlót levágott... Már nagyon elege volt és nagyon, de nagyon fáradt és kimerült volt...
Hm, rövidre fogva és átugorva ezt a jelentéktelen részt, mikor átment a szomszédhoz és jól kiosztotta, majd könnyek és ígéretek közt elváltak (hozzáteszem, azóta már újra kiabál említett szomszéd), szegény főhősnőnk visszament aludni... és gondolta, e viszontagságos reggelen már nem fogja álomra hajtani a fejét.
Hát, igaza is lett... ha vissza is aludt volna, negyed óra múlva ugyanis úgyis elzúgott volna a kukásautó és a lehető legnagyobb csörömpöléssel ürítette volna ki a kukákat, ugyanis...
Lényeg a lényeg, hogy 3,5 óra alvás után (ami neki nagyon kevés volt, mivel 8-9-hez van hosszászokva a szervezete és amúgy is kimerítő egy hete volt, szóval simán aludhatott volna egyhuzamban 11-12 órát), felkerekedett, hogy elmenjen délben a fodrászhoz. Aztán, még a Bosnyák térről (aminek a közelében a fordrász van), a zötyögős 7-es busszal a Keletihez, mert találkozót beszélt meg ott.
No, mit tesz Istennő, a Bosnyák tér ha másról nem, hát piacáról híres-hírhedt mifelénk és szegény kimerült főhősnőnknek volt képe leülni a majdnem teljesen üres buszba (miután elment az orra előtt az előző), de úgy, hogy ülve is alig bírt ébren maradni... állva pedig valószínűleg esélye sem lett volna megtenni eme hosszú utat.
Mivel épp péntek vala, öregek összegyűltek a piacon vala. És mi történik, ha nem az, hogy az utsó pillanatban szállnak fel a buszra, akkora tömegbe és lökdösődve, hogy még a heringek is megirigyelhetnék őket a dobozukban. Persze sokan leülnek a maradék szabad helyekre.
Alig két megállóval később, mikor szegény, kimerült főhősnőnk még mindig az ébrenlétért küzd és az immáron állandósult fejfájásával, mit tesz Istennő, hát felszáll MÉG TÖBB ÖREG...!
Szúrós szemeket meresztettek a frissen, fodrásztól kiszökött főhősnőre, fittyet hányva a zombi vonásokra, mik ábrázatán ültek e pillanatban. És végre elérkezünk a csúcsponthoz, ugyanis mindeddig csupán az előkészítést olvashatták kedves hallgatóim (éljenek az oximoronok! xD); szegény, kimerült főhősnő mögül feláll két öreg (nem is voltak annyira öregek... egész fitt volt a pali is meg a nőci is, meg ha volt erejük egymással flörtölgetni...), s átadja a helyét a másik két öregnek, akik épp imént szálltak fel... természetesen morgolódva, hogy "Ezek a mai fiatalok, milyen bunkóak és figyelmetlenek meg... blahblahblah..."
Hát, főhősnő egyik fülén be se, legfeljebb ki, mivel annyira zokni volt agyhely-ügyileg... mindenesetre nézett ki a fejéből, ébrenlétet imitálva, mikor jól belőtt séróját ( xP nem, komolyan pont akkor jöttem a fodrásztól és végre nem szénaboglya volt!!!), megüti (kicsit sem kedvesen vagy óvatosan esetleg finoman és gyengén) az öregúr, "bocsánatot kér", mire főhősnő csak megrázza a fejét. Szívesen elmondta volna a történetet, hogyan jutott el idáig e napon és miért is nem adta át a helyet ő, A Fiatal a buszon, de nem volt se elméje hozzá, se ideje - ugyanis még abban a megállóban leszállt mindkét öreg... akik átadták a helyüket...

VAZZ, MI A ****NEK ADJAM ÁT A HELYEM, HA ŐK MEG ÚGYIS LESZÁLLNAK?!!!!!!

Khm... elnézést a hosszúra nyújtott történetért, próbáltam csak a legfontosabb és legmozgalmasabb (?^^") részeket benne hagyni... de sajnos szükség volt az előzményekre is, hogy értéstek és szegény, kimerült, egyetemista főhősnő helyébe képzeljétek magatokat Nyelvesít (az már csak hab volt a tortán, hogy szépen elkerültük egymást azzal, akivel találkoztam volna, ráadásul az eső is esni kezdett... igen, a frissen beállított hajamraˇˇ")

21 válasz?!!!!! megyek olvasni :-X :-[
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1757 Dátum: 07 dec 18, 19:41:43 »

De akkor most mi volt a baj? Nyelvesít
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1758 Dátum: 07 dec 18, 19:43:52 »

Nana! Mi az hogy a fiatalok kiszolgálnak minket? Azthittem az önellátást szolgálja a járórobot? És nem áll szándékomba senki ágytálát cserégetni.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1759 Dátum: 07 dec 18, 19:46:05 »

Enyje, Morita, miket beszélsz... nálunk mindenki olyan fitt öreg... ágytálakról szó sincs... -.-
A másik, hogyha a legeljébe beleolvasol, láttad volna, mibe mászol bele... de most már kéééésőőőő... ~énekelget~

Vénségek Vénsége cím Miku-chané, nem versenyezhettek xP
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1760 Dátum: 07 dec 18, 19:48:12 »

Morita a kiszolgálást értsd úgy, hogy ők keresik a pénzt könnyű munkával te pl síoktató vagy Nevet Arvael, KNTS-m szegényke miket kellett aznap kiállnod. éd mégis végig erős maradtál és nyugodt. Tiszteletreméltó. Megtiszteltetés, hogy a tanítványod lehetek Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1761 Dátum: 07 dec 18, 19:49:41 »

Ó, köszönöm :-[ Nevet Ám lehet, hogy csak az volt a baj, hogy túl fáradt voltam egyáltalán reagálni xD Olyankor nem úgy kapcsolnak az idegeim (amik amúgy is kimerültek voltak már xD) :-X
De azért azt hiszem, némi önfegyelmet is gyakorolnom kellett :Mosolyog
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1762 Dátum: 07 dec 18, 19:50:32 »

Dolgozza föl az információt éééééééééééés semmit nem fog föl pedig már kétszer elolvasta az egészet. Jézusom hogy fogok én még törit is tanulni ma?

Annyi a gond az egész tanítással hogy míg nincs hó nem tudom elkezdeni de húzz bele. Hé nincs kedved egy halom idegesítő 13 évessel sítáborba menni helyettem? Szívesen átadom a helyem, lányok és aludhatsz velük egyszobába.
Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1763 Dátum: 07 dec 18, 19:52:08 »

Morita ennyire utálsz engem? Nevet idegesítő 13 évesek, jesszus mint egy horrofilmben Nevet
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1764 Dátum: 07 dec 18, 19:53:20 »

Gomen, pedig próbáltam rövidre fogni, de úgy tűnik, megint félrekapcsolt valami nálam :-X Eh... idióta fejfájás^^"
Naplózva

Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1765 Dátum: 07 dec 18, 19:53:50 »

Hát az nem a te napod volt Arvael. Tényleg mondani akartam hogy  remélem hogy jól sikerült a vizsgád mert szorítottam neked délben Nevet
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1766 Dátum: 07 dec 18, 19:54:14 »

Oké figyelmetlen vagyok.. (a korral jár) Akkor találj ki valami címet amiért versenyezzünk! ???  Nyelvesít

Morita:részvétem!
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1767 Dátum: 07 dec 18, 19:54:44 »

Hmmm, ez a zombimenetelés a városban nagyon is ismerős... Nevet Ilyenkor én úgy vagyok vele, hogy nem látok, nem hallok, csak megyek előre(persze félretaszítva mindenkit az utamból, rendes ogre módra Nyelvesít)

Morita hova mész oktatni sítáborba?
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 19:55:35 írta Der Teufel » Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1768 Dátum: 07 dec 18, 19:55:19 »

Hihi, szép kis story Nyelvesít , természetesen Gabornak(szándékosan írtam Á-nélkül Nyelvesít ) igaza van és nyugodtságból nem reagáltál Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
Egyébként miért beszélsz magadról e/3-ban drágaszágom? Nyelvesít (na jó nem szekállak elég gáz lehetett Nyelvesít )

Én ilyen elalvós témával egyszer jártam rosszul....az 1ik téli szünetem 1 nappal tovább tartott mint tesómnak...és tökre örültem meg minden, annyira hogy netes ismikkel eldumáltuk az estét. Hát 4-4:30körül elaludtam^^.....persze az 1 dolog hogy nem kellett suliba menni de kutyut én vittem tesómmal Nevet Nevet Nevet
Nah szal durván fél-1 óra alvás után arra ébredtem hogy a csillár ismét rám mosolyog és azt súgja hogy keljek fel....persze nagyon örültem neki Nyelvesít Bár jópofa volt, a lépcsőn is alig tudtam lemenni Nevet Az egsézben az volt a legmókásabb hogy kint meg ugyebár hideg volt és mikor visszamentem nem bírtam visszaaludni pedig iszonyat fáradt voltam....hát végül a keyboardon aludtam el Azumanga Daioh közben Nevet Nevet
Naplózva

Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1769 Dátum: 07 dec 18, 19:55:29 »

Egész érdekes egy "mese" volt Arvael  Nevet
Nem akarsz regényt írni? Biztos szívesebben olvastam volna ilyet a kötelezök helyett Nyelvesít
Naplózva

Bátyám: Gabor-sama
Hugim: Bigi
Kisfiam: Rei-kun
ANYAPA tag és Főszakács
Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
Oldalak: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins