24 nov 30, 00:14:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 600901 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
Morita
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1770 Dátum: 07 dec 18, 19:55:45 »

Nem utállak, csak érdekelt a válaszod. Nyugalom, az ellenségemnek sem kívánnám ezt. Most képzeljáétek el. Mehettem volna az én egyetlen édes kedves kicsi Borikámmal aki a legjöbb barátnőm, de nem mert a családnak együtt kell mennie és nekünk naná hogy hugom kéziseit kell választani. Egy nagy ribancképző az egész. Anya egyszer benyomja:
- Nem lett volna kötelező, csak a gyerekek miatt megyünk. - Akkorát mordultam erre hogy a kocsiablak majdnem betört.

Olaszország.
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 19:56:27 írta Morita » Naplózva
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #1771 Dátum: 07 dec 18, 19:56:58 »

sajnos most mennem kell. Az igazi tesómnak át kell adnom a gépet. holnap jövök. további jó beszélgetést. Jó éjt mindenkinek. Oyasuminasai!
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1772 Dátum: 07 dec 18, 19:57:09 »

Hmm, de tényleg! Az elküldött fanfici alapján van hozzá tehetséged Mosolyog

Szervusz GAbor!
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #1773 Dátum: 07 dec 18, 19:57:58 »

No elég érdekes mese volt Arva-chan,sajnállak mint az állat!
Arva-chan:még annyi,hogy regényt kéne írnod és azt olvasnánk,te tuti lenne Nevet
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1774 Dátum: 07 dec 18, 19:58:55 »

Jóéjt Gábor.
Üdvözöljük tesódat.
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1775 Dátum: 07 dec 18, 20:02:20 »

Jó cakát Gábor Mosolyog
A regénytémáról jut eszembe, Arvael írtál valamikor egy fanficet ami felkerült NKW-ra. Annak lesz vagy van folytatása?
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 20:03:41 írta Bigi » Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1776 Dátum: 07 dec 18, 20:05:14 »

Bigi, nagyon köszi Neked is meg a többieknek is, igen, azt hiszem görbülni fog ~lekopogja~ mindenesetre éreztem, hogy gondoltatok rám, szóval nagyon-nagyon köszi mégegyszer mindenkinek! Nevet
Nekem meg, mikor lement végre a drukk, eszembe jutott, hogy Ördögért is drukkolni kell... hogy sikerült(ek) a vizsgá(i)d ma?^^ Ja, amúgy AZ a zombi-menetelés, amit Te említettél, az nálam mindennapos dolog, ha korán kelek (relatív, mi? Nyelvesít ), de én erre... komolyan... ilyen én még nem éltem át xD Szerintem motorikusan mozogtam, mert nem hiszem, hogy elég erő lett volna a végtagjaimban vagy az agyam eléggé friss és összeszedett lett volna, hogy parancsokat osztogasson... márha egyáltalán eszébe jutott volna xD Amikor akartam mozdítani a kezem, amúgy se mozdult, kivéve vészhelyzet esetén xD (mondjuk amikor jelezni kellett xDD)
Gabesz: most nem vagyok valami épp kreatív állapotomban, gomen :-X xD Nektek kell kitalálni valami új címet xD
Feo, drágaszágom, én most történetet meséltem el kedves olvasóimnak/hallgatóimnak, azért Nevet Meg amúgy is ki kellett végre egyszer próbálnom, milyen az ilyen xD Azért a Te napod se lehetett semmi, amit most így elmeséltél Hehe Le a kalappal...
Sedna: köszönöm a dicséretet^^ :-[ ... egyébként terveim közt van, hogy írok, de... eh... majd meglátjuk, mi sül ki belőle, ha kisül valami értelmes egyáltalán belőle :-X :-[
... ~közben elolvassa az új hozzászólásokat~
Jó éjt, Gábor! Mosolyog

Öööö... köszönöm, nagyon jólesik, ha így gondoljátok :-[ Olyan kedvesek vagytok...! Mosolyog
Bigi, van, lesz is, csak NKW oldalán vlmi szerverakármicsodi van, ezért nem került fel... de itt a link egy másik oldalon (bár az "ő", "ű" és gondolat- ill. idézőjelek megjelenítésével gond van, de azért olvasható - remélem :-X :-[ Kokoro no Hi
Naplózva

Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1777 Dátum: 07 dec 18, 20:09:51 »

köszi a linket ha, szerintem a hét folyamán el is olvasom Nevet
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1778 Dátum: 07 dec 18, 20:11:09 »

Én köszi Nevet Hét vége felé egy új fejezet várható, ha minden igaz, egyébként :-[
... ~ásít~ ... Jaj, Bigi, vigyázz xD ~elolvassa, mit írt, erre ásít mégegyet~
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1779 Dátum: 07 dec 18, 20:11:29 »

Hát erre, most nem vagyok túl büszke, mert mindkettő hármas lett, de nem érdekel, kettővel KEVESEBB van Nevet

Most már csak szóbelik vannak hátra, arra csak jobban tudok már készülni, persze leszámítva a büntetőeljárást, mert ott tökmindegy, hogy készül- e az ember, teljesen a vizsgáztató hangulatán múlik...(Ami persze szinte mindig rossz...)

Az esetleges helyesírási hibákat kéretik elnézni, mert már minden összefolyik a szemem előtt...
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 18, 20:13:39 írta Der Teufel » Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1780 Dátum: 07 dec 18, 20:13:24 »

Hehe leírtad hogy "ásít" és e nevemet erre elkezdtem ásítozni Nevet [Legalább gyakorlok a versenyre Mosolyog]
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1781 Dátum: 07 dec 18, 20:13:37 »

Csak hülyéskedtem ne aggódj, szeretem az ilyen stílust 1ébként Nevet Nevet
Hmm...végülis annyi gáz volt benne hogy hiába aludtam délután 4ig(arra ébredtem hogy apám nyomja a csengőt közben "kopogott" is kisebbeket Nyelvesít...persze érthető: kulcs a zárban szal esélytelen volt bejutni ő meg 3tól az ajtóban állt Nevet Nevet ) piszkosul fáradt voltam utánna is....kb 22-23 körül sikerült ismét elaludnom és az már ki is tartott reggelig, csak hát az meg sulinap, ismét 5kor kelek és vhogy úgy éreztem mintha 1 percet sem tudtam volna aludni...(nembaj...volt jó kis matekóra Nevet Nevet )
Naplózva

Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1782 Dátum: 07 dec 18, 20:15:24 »

Fúúú, matekóra, még ma is rémálmaim vannak tőle :-X ...iszonyatosan gyűlöltem a matekot, főleg azért is, mert a tanárok is mindig kegyetlenek voltak és megfáradtak...
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1783 Dátum: 07 dec 18, 20:17:33 »

A matekot én se szeretem sose ment jól, habár most egyetemen a gyakorlat egész elviselhető, de előadáson a tanár olyan unalmasan beszél hogy 10 perc után már szó szerint küzdök az ébrenlétért [csak tudnám minek Nevet]
Naplózva

Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #1784 Dátum: 07 dec 18, 20:18:55 »

Én azért drakulálok, nem csak azért, mert kevesebb van, de azért is, mert görbül xD Szomorú, de egyetemen már leginkább erre megyünk Hehe (főleg egyes tárgyakbólkhmjapánosplkhm)
Hát, Feo, szegény Apukád xD Meg Te...
Bigi... muszáj volt leírnod...?! o.O ~ásít~
Naplózva

Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins