24 nov 16, 12:33:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 592256 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Csillus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #150 Dátum: 07 nov 11, 21:35:27 »

Nekem a Csillagterem a kedvencem (lehet a nevem is közrejátszik  Nyelvesít) mostanság vannak új termek,meg éjszakai fürőzés.És én hál istennek legrosszabb esetbe gyalog kb 20 percre lakom Tapolcától. :faintos: :naruto_fain:
És persze mi majd a Tobi-szigeten felturbózzuk a dolgokat Nyelvesít többek között egy olyan teremmel ahol lesz egy óriás kivetítő  Nyelvesít
meg még sok mindennel.Persze lesz ramen-stand is. Meg lehetne vmi vízesés szerű dolog is.Ilyen téren dőlnek belőlem az ötletek.
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #151 Dátum: 07 nov 11, 21:38:52 »

"A Nagy Ramen-vízesés" << összemosta a két fogalmat
Gomen, már kezdek fáradni, ergo fárasztani is rendesen :-X

Csillagterem?? o.O Bakker, tényleg régen volt már az az előző évezred! Én csak egy barlang-szerű, kissé (nagyon xD) kanyargós helyre emlékszem, folyosókkal meg medencékkel + a kinti, félig (?) nyitott medencére o.O
Nah, ha egyszer sikerül megfűznöm Anyut, hogy menjünk el!!! Nyelvesít (hehe... neki van jogsija xD)
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #152 Dátum: 07 nov 11, 21:40:07 »

Én a csillagteremre emlékszem, nagyon süti Nevet

Nagy Ramen-vízesés? nekem tetszik az 5let, van egy olyan érzésem, h szinte csak rament fogunk ott enni Nevet meg a változatosság kedvéért még több ramentXD
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #153 Dátum: 07 nov 11, 21:46:13 »

Azóta elég sok minden változott!!! Bővült a kinti területe is.Már a csónakázó tó egy részére is csináltak ilyen napozós részeket amik a vizen vannak.Kint vannak gyerekmedencék,meg kinti szauna ,meg benti,kinti pezsgőfürdő,meg persze benti.Kint mostmár van úszó medence (bár azt megtapsolom aki abba úszni tud :-X :-X félköríves,meg kicsi),a bentieket nem sorolom,3 különálló medencerész azok folyosókkal meg termekkel).
Amugy a fürdő mellett van egy bob-pálya is.És van egy szuper játszótér is!(Naná hogy kipróbáltuk,éjszaka nem is tudjátok milyen népes,persze nem a gyerekektől  Nyelvesít :-[ :-X)
Azthiszem a szaunát mindenképp lekoppintjuk Nyelvesít
Ramen-vízesés  ??? jöhet az is,de legyen sima is  Nyelvesít
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #154 Dátum: 07 nov 11, 23:02:28 »

Kezd tényleg nagyon csabítóan hangzani a dolog! Imádom a játszótereket, nem lehet elverni onnan, a fő kedvencem a libikóka.. bár az esti változatot még nem próbáltam ki. Egyre több új programom van, a végén még újra bekapcsolódok a szociális véráramba.. Nevet
ha már a fürdőben kaja is lesz meg vízálló net is, akkor betennétek a kedvemért egy koktélbárt is? Hisz már elég idősek vagyunk hozzá és szabályokról eddig nem nagyon olvastam.. Eltekintve talán az alapítók Hitsu-imádatát, amihez nem nehéz lelkesen kapcsolódni.. :Mosolyog Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #155 Dátum: 07 nov 11, 23:11:20 »

Azthiszem alapszabálynak leginkább az számít hogy imádd az animéket,ez a legfontosabb... Szerintem.
Koktélbár! Nagyon jól hangzik. Lehetnének jó kis bulik is a Barlangfürdőnkbe  Nyelvesít Bár reméljük ezek nem ártanak majd meg a szívünknek.
Majd bevetjük Tsunade jutsu-ját a testével kapcsolatba  Nyelvesít
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #156 Dátum: 07 nov 11, 23:59:05 »

Sportolásról is szó volt: sörös korsó emelgetést számíthatjuk annak?  Nevet Mert akkor mostanság nagyon sportos ember vagyok, szinte agyon hajszolom magam.

Most is egy szakirány kiránduláson voltam, nagyon elfáradtam utána Mosolyog.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #157 Dátum: 07 nov 12, 18:22:32 »

Persze, hogy a sörös korsó emelgetés is számít! Majd megyek veled edzeni! Nevet
Meg a koktélbár is isteni hely, nem tom voltatok e a Mórahalmi fürdőben, de ott van egy koktélbáras medence, mint a filmekben, hát az valami Isteni!
Miskoltapoca is király, én is voltam ott, nekem rögtön az jutott eszembe mikor említettétek, hogy kapásból a csillagterembe kéne az óriás kivetítőt betenni. Nevet
És, hogy akkor már mindenhez hozzászoljak, az éjszakai játszóterezésnél tényleg nincs is jobb! Hódmezővásárhelyen is van egy király játszótér, az is mindig tele van éjszaka is! Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #158 Dátum: 07 nov 12, 18:39:00 »

Játszótér kötelező hogy legyen, cosplayesen a legviccesebb meglátogatni Nevet (én és 3 osztálytársam már csak tudjuk, halloweeni cosplay mászkálás, 3 játszótéren is... hú de jó volt Nevet)
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #159 Dátum: 07 nov 12, 18:41:16 »

Ja-ja! Játszótér csak kell, elvégre nyugdíjas korunkban éljük a második gyerekkorunkat vagy mi Nevet

Miku-chan: ahányszor meglátom az aláírásod, le akarlak ütni, ugye tisztában vagy vele? Nyelvesít
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #160 Dátum: 07 nov 12, 18:57:05 »

Mit mondasz Aravel?
Tudod a korom miatt, már nem olyan jó a szemem és nem látok jól.  Nevet
Ja, hogy nem látod az aláírásom! Akkor csak a te kedvedért, kiemelek néhány dolgot.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 19:00:57 írta Miku-chan » Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #161 Dátum: 07 nov 12, 19:18:59 »

~fejét veri a falba... mármint Miku-chan fejét, ha így folytatja~
Imádkozz, hogy ne találkozz velem egy sötét játszótéren a Tobi-szigeten :naruto_pff:

Ja, és vegyél föl szemüveget, mert én anélkül is látom az APRÓ betűket... nem kell nagyító Nagyitó' xD
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 19:19:43 írta Arvael » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #162 Dátum: 07 nov 12, 19:44:08 »

Az egyre több szóvicc is az öregedés első jele?ikszdé
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #163 Dátum: 07 nov 12, 19:48:37 »

Az egyre több szóvicc is az öregedés első jele?ikszdé

Iie. Az az egyetem leamortizáló hatalmának jele Nyelvesít
Naplózva

Miku-chan
Vendég
« Válasz #164 Dátum: 07 nov 12, 20:19:07 »

egyetértek az előttem szólóval. (Elvégre ő a Nagy Öreg, csak tudja mit beszél) Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins