Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 07 nov 11, 19:18:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 07 nov 11, 19:21:59 » |
|
Már gondoltam rá hogy elkéne kezdenem nézni a Bleache-t, de azután hogy mennyi fan van már muszály lesz :  Feláldozni meg reptetni valóval én bőven rendelkezem, tanárok, évfolyam társak, volt osztálytársak stb. :-X Meg szerintem az othonban mindenki szobájában lehetne egy hiperszuper vízálló számítógép internet kapcsolattal ami hozzá van kötve a hiper szuper nagyképernyős vízálló tv-hez, amit egy masszázsfotelből lehet nézni. Tényleg a rámen-trand mitől rámen-strand? Lesz olyan medence amiben rámen lesz víz helyett? :  ??? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 11, 19:24:22 írta Bigi »
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 07 nov 11, 19:24:29 » |
|
Így van a Bleach az egyik legjobb anime,és az a víz álló gép tényleg nem rossz ötlet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 07 nov 11, 19:30:19 » |
|
Max ha addig nem találják fel, fóliába csomagoljukXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 07 nov 11, 19:33:11 » |
|
hm mért is kell vízállónak lenni a gépnek? Mindenesetre akkor viszem magammal a kádba... jobban belegondolva ez király ötlet, már csak a letöltés sebességét kéne egy csöppet megnövelni! Különben is milyen dolog ez hogy várni kell az animékre?? Szerintem minimum elvárás, ha minden létező animéből hivatalosan is küldenek egy díszpéldányt az otthonba! 
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 07 nov 11, 19:45:09 » |
|
Ez a díszpéldány se hülyeség! Akkor már kapásból kérhetnénk premier előtti vetítésre "just for the otthon-lakók" számára és majd mi lemelózzuk, mielőtt leadják! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 07 nov 11, 19:47:16 » |
|
Megállapítjuk, h megfelelő-e leadni a nagyközönségnek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 07 nov 11, 19:50:04 » |
|
Mi leszünk a szűrő?? Wow, több hatalmunk lesz mint Kirának a Death Note-ból, mi formáljuk a kövi generáció ízlését?? Bár ehhez én lusta vagyok egy kicsit, én csak lazítani szeretnék a sok munkával töltött év után... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 11, 19:51:10 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 07 nov 11, 19:51:28 » |
|
Egyszerű, olyanok leszünk mitn a politikusok; addigra olyan öregek leszünk, hogy még az "igen" és "nem" gombot sem tudjuk majd megkülönböztetni egymástól, csak megnyomunk egyet, és készXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 07 nov 11, 20:48:57 » |
|
Kenshin: olyan vagy mint Shikamaru És azért kell vizállónak lenni,mert ott gyakoriak a nagy viharok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 07 nov 11, 21:15:46 » |
|
Meg tényleg, beviszed egy termálfürdőbe a gépedet és még ott is tudsz animét nézni 
|
|
|
Naplózva
|
 "A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 07 nov 11, 21:21:48 » |
|
Nem tudom ki volt a miskolci Barlangfürőbe,mindenesetre szerintem nagyon jó hely,ott is ki kéne alakítani valami hasonlót,azt hiszem az nagyon hiányozna ha nem lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 07 nov 11, 21:26:05 » |
|
Hát majd mi, te Arvael, én, meg Kumiko megvédjük a szigetet kami-sama erőinkkel... ez olyan nyilvánvaló :  (valami pajzs, vagy ilyesmiXD) Csillus, én is javaslok egy barlangfürdőt, a miskolcit naon szeretem, asszem 3szor voltam már ott, vagy 4szer^___^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
 |
« Válasz #149 Dátum: 07 nov 11, 21:28:19 » |
|
Ja, kamikaze, mi? xDD
Óóóóóh, az a barlangfürdő hogy milyen jó ötlet!!! Egyszer voltam ott (Miskolctapolca?), de annyira jó volt! Úgy értem, a benti zárt része... a külső nem volt vlmi nagy izé... Mindenesetre jó rég volt már (áh, még az előző évezredben! ), szóval jó lenne már újra elmenni^^ Sebaj, majd a Tobi-szigeten^^ Remek ötlet volt, Csillus!^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|