25 ápr 16, 19:06:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 655472 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Moonie-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #135 Dátum: 07 nov 11, 19:18:54 »

Nekem ma kivételesen nem kellett feláldoznom senkit, mert mindenki jófej volt hozzám, és ami a legfontosabb, békén hagyott a család Nevet Najó, anyám szólt még rám, h nem kell-e tanulni, válaszom: neeeem... anyám: Milyen iskola ez, h itt sosem kell tanulni? :Mosolyog Nevet Nyelvesít

Tetszik ez a ramen-strand, Naruto jár hozzá? Nevet
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #136 Dátum: 07 nov 11, 19:21:59 »

Már gondoltam rá hogy elkéne kezdenem nézni a Bleache-t, de azután hogy mennyi fan van már muszály lesz :Mosolyog Feláldozni meg reptetni valóval én bőven rendelkezem, tanárok, évfolyam társak, volt osztálytársak stb. :-X Meg szerintem az othonban mindenki szobájában lehetne egy hiperszuper vízálló számítógép internet kapcsolattal ami hozzá van kötve a hiper szuper nagyképernyős vízálló tv-hez, amit egy masszázsfotelből lehet nézni. Tényleg a rámen-trand mitől rámen-strand? Lesz olyan medence amiben rámen lesz víz helyett? :Mosolyog ??? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 11, 19:24:22 írta Bigi » Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #137 Dátum: 07 nov 11, 19:24:29 »

Így van a Bleach az egyik legjobb anime,és az a víz álló gép tényleg nem rossz ötlet Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #138 Dátum: 07 nov 11, 19:30:19 »

Max ha addig nem találják fel, fóliába csomagoljukXD
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #139 Dátum: 07 nov 11, 19:33:11 »

hm mért is kell vízállónak lenni a gépnek? Mindenesetre akkor viszem magammal a kádba...  jobban belegondolva ez király ötlet, már csak a letöltés sebességét kéne egy csöppet megnövelni! Különben is milyen dolog ez hogy várni kell az animékre?? Szerintem minimum elvárás, ha minden létező animéből hivatalosan is küldenek egy díszpéldányt az otthonba!  Nevet
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Miku-chan
Vendég
« Válasz #140 Dátum: 07 nov 11, 19:45:09 »

Ez a díszpéldány se hülyeség! Akkor már kapásból kérhetnénk premier előtti vetítésre "just for the otthon-lakók" számára és majd mi lemelózzuk, mielőtt leadják! Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #141 Dátum: 07 nov 11, 19:47:16 »

Megállapítjuk, h megfelelő-e leadni a nagyközönségnek Nyelvesít
Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #142 Dátum: 07 nov 11, 19:50:04 »

Mi leszünk a szűrő?? Wow, több hatalmunk lesz mint Kirának a Death Note-ból, mi formáljuk a kövi generáció ízlését?? Bár ehhez én lusta vagyok egy kicsit, én csak lazítani szeretnék a sok munkával töltött év után...  Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 11, 19:51:10 írta Kenshin » Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #143 Dátum: 07 nov 11, 19:51:28 »

Egyszerű, olyanok leszünk mitn a politikusok; addigra olyan öregek leszünk, hogy még az "igen" és "nem" gombot sem tudjuk majd megkülönböztetni egymástól, csak megnyomunk egyet, és készXD
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #144 Dátum: 07 nov 11, 20:48:57 »

Kenshin: olyan vagy mint Shikamaru
És azért kell vizállónak lenni,mert ott gyakoriak a nagy viharok
Naplózva
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #145 Dátum: 07 nov 11, 21:15:46 »

Meg tényleg, beviszed egy termálfürdőbe a gépedet és még ott is tudsz animét nézni Nevet
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #146 Dátum: 07 nov 11, 21:19:30 »

Én is inkább a kád mellett teszem le a voksom^^ Egy kis anime-nézés, írogatás, netezgetés Nevet

De valami földrengés-biztos lakónegyedet (?! o.O) kéne létrehoznunk... no meg a ramen-strandnak is olyannak kell lennie! Nevet (amit mindenki fantáziájára bízok, milyen^^)
Naplózva

Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #147 Dátum: 07 nov 11, 21:21:48 »

Nem tudom ki volt a miskolci Barlangfürőbe,mindenesetre szerintem nagyon jó hely,ott is ki kéne alakítani valami hasonlót,azt hiszem az nagyon hiányozna ha nem lenne.
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #148 Dátum: 07 nov 11, 21:26:05 »

Hát majd mi, te Arvael, én, meg Kumiko megvédjük a szigetet kami-sama erőinkkel... ez olyan nyilvánvaló :Mosolyog (valami pajzs, vagy ilyesmiXD)

Csillus, én is javaslok egy barlangfürdőt, a miskolcit naon szeretem, asszem 3szor voltam már ott, vagy 4szer^___^
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #149 Dátum: 07 nov 11, 21:28:19 »

Ja, kamikaze, mi? xDD

Óóóóóh, az a barlangfürdő hogy milyen jó ötlet!!! Egyszer voltam ott (Miskolctapolca?), de annyira jó volt! Úgy értem, a benti zárt része... a külső nem volt vlmi nagy izé... Mindenesetre jó rég volt már (áh, még az előző évezredben! Nevet ), szóval jó lenne már újra elmenni^^ Sebaj, majd a Tobi-szigeten^^
Remek ötlet volt, Csillus!^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins