Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 nov 11, 21:35:27 » |
|
Nekem a Csillagterem a kedvencem (lehet a nevem is közrejátszik ) mostanság vannak új termek,meg éjszakai fürőzés.És én hál istennek legrosszabb esetbe gyalog kb 20 percre lakom Tapolcától. :faintos: :naruto_fain: És persze mi majd a Tobi-szigeten felturbózzuk a dolgokat többek között egy olyan teremmel ahol lesz egy óriás kivetítő meg még sok mindennel.Persze lesz ramen-stand is. Meg lehetne vmi vízesés szerű dolog is.Ilyen téren dőlnek belőlem az ötletek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 nov 11, 21:40:07 » |
|
Én a csillagteremre emlékszem, nagyon süti Nagy Ramen-vízesés? nekem tetszik az 5let, van egy olyan érzésem, h szinte csak rament fogunk ott enni meg a változatosság kedvéért még több ramentXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 nov 11, 21:46:13 » |
|
Azóta elég sok minden változott!!! Bővült a kinti területe is.Már a csónakázó tó egy részére is csináltak ilyen napozós részeket amik a vizen vannak.Kint vannak gyerekmedencék,meg kinti szauna ,meg benti,kinti pezsgőfürdő,meg persze benti.Kint mostmár van úszó medence (bár azt megtapsolom aki abba úszni tud :-X :-X félköríves,meg kicsi),a bentieket nem sorolom,3 különálló medencerész azok folyosókkal meg termekkel). Amugy a fürdő mellett van egy bob-pálya is.És van egy szuper játszótér is!(Naná hogy kipróbáltuk,éjszaka nem is tudjátok milyen népes,persze nem a gyerekektől :-[ :-X) Azthiszem a szaunát mindenképp lekoppintjuk Ramen-vízesés ??? jöhet az is,de legyen sima is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 nov 11, 23:02:28 » |
|
Kezd tényleg nagyon csabítóan hangzani a dolog! Imádom a játszótereket, nem lehet elverni onnan, a fő kedvencem a libikóka.. bár az esti változatot még nem próbáltam ki. Egyre több új programom van, a végén még újra bekapcsolódok a szociális véráramba.. ha már a fürdőben kaja is lesz meg vízálló net is, akkor betennétek a kedvemért egy koktélbárt is? Hisz már elég idősek vagyunk hozzá és szabályokról eddig nem nagyon olvastam.. Eltekintve talán az alapítók Hitsu-imádatát, amihez nem nehéz lelkesen kapcsolódni.. :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Csillus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 nov 11, 23:11:20 » |
|
Azthiszem alapszabálynak leginkább az számít hogy imádd az animéket,ez a legfontosabb... Szerintem. Koktélbár! Nagyon jól hangzik. Lehetnének jó kis bulik is a Barlangfürdőnkbe Bár reméljük ezek nem ártanak majd meg a szívünknek. Majd bevetjük Tsunade jutsu-ját a testével kapcsolatba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 nov 11, 23:59:05 » |
|
Sportolásról is szó volt: sörös korsó emelgetést számíthatjuk annak? Mert akkor mostanság nagyon sportos ember vagyok, szinte agyon hajszolom magam. Most is egy szakirány kiránduláson voltam, nagyon elfáradtam utána .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 nov 12, 18:22:32 » |
|
Persze, hogy a sörös korsó emelgetés is számít! Majd megyek veled edzeni! Meg a koktélbár is isteni hely, nem tom voltatok e a Mórahalmi fürdőben, de ott van egy koktélbáras medence, mint a filmekben, hát az valami Isteni! Miskoltapoca is király, én is voltam ott, nekem rögtön az jutott eszembe mikor említettétek, hogy kapásból a csillagterembe kéne az óriás kivetítőt betenni. És, hogy akkor már mindenhez hozzászoljak, az éjszakai játszóterezésnél tényleg nincs is jobb! Hódmezővásárhelyen is van egy király játszótér, az is mindig tele van éjszaka is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 nov 12, 18:39:00 » |
|
Játszótér kötelező hogy legyen, cosplayesen a legviccesebb meglátogatni (én és 3 osztálytársam már csak tudjuk, halloweeni cosplay mászkálás, 3 játszótéren is... hú de jó volt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 nov 12, 18:57:05 » |
|
Mit mondasz Aravel? Tudod a korom miatt, már nem olyan jó a szemem és nem látok jól. Ja, hogy nem látod az aláírásom! Akkor csak a te kedvedért, kiemelek néhány dolgot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 19:00:57 írta Miku-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 nov 12, 19:18:59 » |
|
~fejét veri a falba... mármint Miku-chan fejét, ha így folytatja~ Imádkozz, hogy ne találkozz velem egy sötét játszótéren a Tobi-szigeten :naruto_pff:
Ja, és vegyél föl szemüveget, mert én anélkül is látom az APRÓ betűket... nem kell nagyító Nagyitó' xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 12, 19:19:43 írta Arvael »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 nov 12, 19:44:08 » |
|
Az egyre több szóvicc is az öregedés első jele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #164 Dátum: 07 nov 12, 20:19:07 » |
|
egyetértek az előttem szólóval. (Elvégre ő a Nagy Öreg, csak tudja mit beszél)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|