No, itt vagyok már én is!
Megírtam a zh-t, hogy milyen lett arról inkább ne beszéljünk. ;D
Szóval, jubileumi egy napos évfordulónk alkalmából sok boldogságot kívánok, minden kedves tagunknak. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem legújabb öregjeinket (Csá! Te ott, igen te, na ne nézzél annyira! Ja hogy nincs meg a szemüveged! Az mindjárt más.
), és minden kedves régi öregünket! (Nektek is Csá! Neketek nem mondok többet, mert túl öregek vagytok és úgyis elfelejtitek).
Amúgy megjegyezném, hogy a 25 még egyeltán nem számít halál utáni állapotnak, mivel alapjaiban a 23-25 évesekről volt szó, csak az időközbeni tagfelvételek miatt ez a szám lejebb csúszott 20-ra és ahogy látom már az alá. (ami egyáltalán nem gond, nálunk a nyugdíjkorhatár nem nő, hanem csökken!)
Arvael, hol marad a szokásos "ne öregezzél már", tisztára hiányérzetem van. Viszont mivel biztos a korod miatt van, ezért megbocsátok.
Napirendre térve, tegnap megalakultunk, nevet választottunk, szal a nagyközönség elé terjesztem, a legújabb problémát amiben döntésre kéne jutnunk, hogy hol legyen nemes intézményünk székhelye, ahol felépétjünk a jövő ANYAPA Othonát!
Nekem elsőre a Kanári szigetek ugrik be, de azt hiszem eszményeinkhez jobban illene, ha Japán területén gondolkoznánk (pl. Naruto város
)
A témát szavazásra bocsátom! Várom az öttletek!
Csoki mindenkinek!
ui: Akkor még mindig én vezetek azzal hogy 12 évesen lecsókolomoztak.