24 nov 26, 13:32:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 598803 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Seed
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #60 Dátum: 07 nov 07, 22:32:50 »

Hmm..egyre több a miskolci a fórumon...először én, aztán morimoto-kun...utána feo, és most csillusz is xD
na megyek és élvezem tovább a fiatalságot Nyelvesít:P:P
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #61 Dátum: 07 nov 07, 22:38:46 »

/Kérem az újabb fórumozókat, hogy a Fórumszabályzatot tessék elolvasni, mert így mindenkinek jó lesz, főleg akkor ha ezek a szabályok be is vannak tartva. >> A fenti hírek topicban lehet megtalálni ezt a topicot, vagy regelésnél elvileg elolvasta és elfogadta mindenki =D...
Köszönöm az együttműködést/
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #62 Dátum: 07 nov 07, 23:14:20 »

Igazából ezt én is figyeltem,hogy több Miskolci Naruto rajongó van.Kis fiatal  Nyelvesít Nevet
 És meglepetésre még a szabályzatot is elolvastam,csak hát az oldalnál is olyan problémába ütköztem,hogy privát üzenetet akartam küldeni,mert volt problémám az avatar képemmel(mellesleg még mindig van),próbáltam többször küldeni több embernek aki benne van a tagokba és mindenkinek meg volt telve a postaládája.Szóval azt hiszem ez nem járható út.Aztán Arvael próbált végül segíteni,de még mindig nem sikerült.
Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #63 Dátum: 07 nov 08, 00:06:28 »

No, itt vagyok már én is! Nevet
Megírtam a zh-t, hogy milyen lett arról inkább ne beszéljünk.  ;D

Szóval, jubileumi egy napos évfordulónk alkalmából sok boldogságot kívánok, minden kedves tagunknak. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy üdvözöljem legújabb öregjeinket (Csá! Te ott, igen te, na ne nézzél annyira! Ja hogy nincs meg a szemüveged! Az mindjárt más. Nevet), és minden kedves régi öregünket! (Nektek is Csá! Neketek nem mondok többet, mert túl öregek vagytok és úgyis elfelejtitek).

Amúgy megjegyezném, hogy a 25 még egyeltán nem számít halál utáni állapotnak, mivel alapjaiban a 23-25 évesekről volt szó, csak az időközbeni tagfelvételek miatt ez a szám lejebb csúszott 20-ra és ahogy látom már az alá. (ami egyáltalán nem gond, nálunk a nyugdíjkorhatár nem nő, hanem csökken!)Nevet

Arvael, hol marad a szokásos "ne öregezzél már", tisztára hiányérzetem van. Viszont mivel biztos a korod miatt van, ezért megbocsátok. Nevet

Napirendre térve, tegnap megalakultunk, nevet választottunk, szal a nagyközönség elé terjesztem, a legújabb problémát amiben döntésre kéne jutnunk, hogy hol legyen nemes intézményünk székhelye, ahol felépétjünk a jövő ANYAPA Othonát!
Nekem elsőre a Kanári szigetek ugrik be, de azt hiszem eszményeinkhez jobban illene, ha Japán területén gondolkoznánk (pl. Naruto város Nevet)
A témát szavazásra bocsátom! Várom az öttletek!

Csoki mindenkinek!

ui: Akkor még mindig én vezetek azzal hogy 12 évesen lecsókolomoztak. Nevet
Naplózva
R
ANBU újonc
*

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #64 Dátum: 07 nov 08, 00:16:11 »

Nah akkor gondolom én is idetartozom  :-X és átvettem a rangidős dolgot?  ???

u.i.: látom Kenshin-néni idősebb, húúúh már kezdtem megijedni  >Nevet

u.i.2: th: "ha +borotvlkozom teljesen kinézek kb 17 évesnek Nyelvesít" naja csak ott a nagy HA Nevet. Olyan fárasztó mindig borotválkozni ^_^. (kis koromba az első borotválkozásokat élveztem még, de mostanra már nyűgnek tekintem, mert levágom és erre nem vissza nő egy idő múlva ???)
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 08, 00:41:27 írta R » Naplózva
Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #65 Dátum: 07 nov 08, 07:57:41 »

HéHé R egyből kivetlek a szívemből, ha ezt folytatod... ja és teljesen egyetértek a bortválkozással!!  :Mosolyog  Nyelvesít

Különben nem akarlak kiábrándítani bennetek, de tudtommal én se a rangidős vagyok a fórumon!! A ráncfelvarráshoz, azaz a 25ös átlépéséhez még azért hiányzik pár hónap, de tény szépségem érdekében korán kell lefeküdni..természetesen az állandósult kivételeket (az egész 7..  :Mosolyog ) nem tekintve.   :-[

Engem egy időben apám barátnőjének néztek, de már túl öreg vagyok hozzá  Nevet  Nevet  Nevet (mellesleg nem volt neki)

Szerintem a székhely problémáját hamar orvosolhatjuk, mért csak egy legyen? A kövi generáció úgyis eltart minket..!  >Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 08, 08:14:54 írta Kenshin » Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #66 Dátum: 07 nov 08, 17:00:00 »

Én a főszékhelyet javaslom egy általam, a térképen felfedezett területen, a japán Tobi-szigeten Nevet

Egyébként üdv minden öregtársamnak (bár talán én számítok a legfiatalabbaknak az öregek körül, de ettől függetlenül én dupla nyugdíjat kérek:D), hazajöttem, beteg vagyok, de egy megfázás miatt úgysem maradhatok itthon, így hát tovább fertőzök, csak nehogy hamar elpatkoljak, tudjátok, már nem olyan az immunrendszerem sem, mint régenXD
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 08, 17:01:55 írta Moonie-chan » Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #67 Dátum: 07 nov 08, 18:06:59 »

Én eddig a Tobi-szigetre szavazok! Egyéni ötletem nincs Nevet De onnantól kezdve hogy együtt a sok kiöregedett animerajongó és ott vannak az animék a helyszín kezdi elveszteni a lényegét Nevet
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #68 Dátum: 07 nov 08, 18:19:00 »

hol legyen a központ??  ???
saját ötletem: ---------------------
a Tobi sziget tetszik:D:D:D:D
(én is szeretnék tanírványt :-[ :-[ :-X :-[ Nevet)
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #69 Dátum: 07 nov 08, 18:21:54 »

Devicc...én meg még azt hittem, hogy itt nálunk th a rangidős...hmm..de ezekszerint nem Nevet
Amúy szép napot!
Nos, én nem tervezném a csatlakozást, igyekszem megőrizni fiatalságom, hamvas bőröm ésatöbbi xD
Majd eljön annak is az ideje...
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Bigi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #70 Dátum: 07 nov 08, 18:48:06 »

Ez a Tobi sziget jónak tűnik én is arra szavazok!:D [megnéztem műholdas térképen:D] Monjuk igazábol nekem nem számít hogy hol lesz, amijen vén vagyok úgyse fogok elmozdulni a hintaszékemből miközben animét nézhetek és kötögethetek mint a jó nagyik. Csak elne vigyen a szőkőár... :-[ Nyelvesít :-X
Naplózva

"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #71 Dátum: 07 nov 08, 18:51:57 »

Mindenesetre jó látni, hogy van itt idősebb korosztály is és az animet kedvelők nem "egy rakás lökött kölyök"
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Miku-chan
Vendég
« Válasz #72 Dátum: 07 nov 08, 21:03:20 »

Ááá, Tobi-sziget! Ez nagyon ott van! Nevet
Hát szerintem, ha nincs ellenvetés, akkor ez a kérdés egyértelműen eldőlt.

Amúgy nem értem, hogy miért lepődik meg olyan sok tizenéves azon, hogy nem csak ők néznek animét. Anime már van egy ideje. Most lehet, hogy újat mondok, de szerintem tuti van olyan anime fan aki már nem is él! No, ezt adjátok össze! Nevet
Naplózva
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #73 Dátum: 07 nov 08, 21:14:54 »

Affene, miért nem vagyok öregebb, olyan kirekesztettnek érzem most magam (én is tizenéves vagyokXD) ;D
Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #74 Dátum: 07 nov 08, 21:18:06 »

Mindenesetre jó látni, hogy van itt idősebb korosztály is és az animet kedvelők nem "egy rakás lökött kölyök"

számból vetted ki a szót fehérke-chan :DDDDDDDDDDDDD
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins