gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4095 Dátum: 08 márc 29, 18:24:03 » |
|
Anyu lehetnél te a rajztanár xP Nem tom, jöhettek bárminek... majd után nézak, h milyen posztok vannak egy ilyen cégnél xO
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #4096 Dátum: 08 márc 29, 18:28:18 » |
|
Ugyan, én? Hiszen az én rajztanárom mindig mondja, h mindenki milyen tehetségtelenXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4097 Dátum: 08 márc 29, 18:29:17 » |
|
Lehetek az export igazgato? Igy a kulvilag is tudomast fog szerezni a Tobi-sz.rol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4098 Dátum: 08 márc 29, 18:30:08 » |
|
Miértne?! Sztem jobban rajzolsz, mint én xP szal ezt vedd megtiszteltetésenk... xd Bár s5ös vagyok rajzból, de sztem nem azért mert olyan hú de nagyon jól rajzolok xO
> tőlem akár, ha Nasi-hugi-chan is belemegy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4099 Dátum: 08 márc 29, 18:30:54 » |
|
Oh, köszönöm Hát ha Arvael nővérem és a többiek áldásukat adják rá, akkor szívesen elvállalom a rajztanári tisztséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD
|
|
« Válasz #4100 Dátum: 08 márc 29, 18:32:20 » |
|
Moonie-anyu, te akkor mellékállásban a T-Obito cégláncnál plakát-menedzser leszel, főállásban pedig rajztanár
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4101 Dátum: 08 márc 29, 18:34:30 » |
|
Nasi lányom, csak rá kell nézni aláírásomra, van már pár főállásom De hát nem fogok unatkozni, és ott vannak a bunshinjaim^^ De várjunk csak, nem lett már vkinek felajánlva a plakát-menedzseri állás? Mert akkor én inkább csak tervezném őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4102 Dátum: 08 márc 29, 18:36:57 » |
|
En akkor lehet az export igazgato ? Es a telefonoknak Tobi formajuk lessz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4103 Dátum: 08 márc 29, 18:37:57 » |
|
Csak szlogen és reklám menedszerunk van, de sztem a plakát beleszámít a reklámba szal az noe-chan... de akkor tervezheted te a plakátokat anyu... ja és Nasi-hugi-chan akkor az export igazgatónk ipirike lesz, rendben?
> a telefonokról kérdezt Gábort,mert ő tervezi és készíti el--
összegzés: Vezérigazgató: Nasi-hugi-chan Vezérigazgató-helyettes és fő szlogen-maker-menedzser(asszem ez vol xD): gaara_fan (szerény személyem) Reklám-menedzser: Noemimi-chan (már ha elválata) Export igazgató: ipirike Plakát tervezőnk: Moonie-chan A telefonokat gyártja: Gabor-sama Kártyafelöltés: Hakunál, a könyvesboltban És akkor amilye van a T-Obitonak: T-Obicom, T-Obinet, T-Obifone xP
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 29, 18:41:40 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4104 Dátum: 08 márc 29, 18:39:59 » |
|
Tökjó, és pont nemrég csináltattam új signetXD Na sebaj, jó dolog az aláírásba mindig belefér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4105 Dátum: 08 márc 29, 18:41:05 » |
|
Látom beindult az élet. Moonie kisunokám ~ölel~ én támogatom a tervet, hogy rajztanár legyél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4106 Dátum: 08 márc 29, 18:42:47 » |
|
Jaj köszönöm a bizalmatokat, elvállalom a munkát Rengeteg sza... absztrakt kép fog majd készülni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4107 Dátum: 08 márc 29, 18:43:46 » |
|
kérdezném nem-e akar valaki szponzorkodni tobi magazin a legfrissebb hírekkel, pletykákkal (emese vagyok....mit szóll zoltán) megjelenhetne benne egy hír a T-Obitoról egy 5 oldalas cikk a legfrissebb cégről
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4108 Dátum: 08 márc 29, 18:44:33 » |
|
Remek anyu! Igen úgy kell azt, h sza... absztarkt képek készüljenek xP Hirdessük magunkat, ezaz xP
Ja és arra gondoltam, h mégjobban népzserűsitsük a T-Obitot, a szigetre érkező túristáknak csak egy vadonatúj (és persze drága) mobil megvásárlására kell kötelezni, mert csak ezzel tud hazatelefonálni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 29, 18:46:28 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4109 Dátum: 08 márc 29, 18:45:15 » |
|
Oh... CSak le ne nyelj egykét elvont művészalkat a festéket... Csinálni kell akkor Detoxot hiszen egy halom toxot magukba nyomnak akkor... Én támogatom a fizetős kórházat...dehogy ne pereljenek minket...ágydíjat ne számoljunk föl...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|