Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4125 Dátum: 08 márc 31, 20:34:52 » |
|
Van himnuszunk én magam költöttem. Jópár oldallal előrébb megtalálhatod ha van kedved visszaolvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4126 Dátum: 08 márc 31, 20:37:22 » |
|
himnusz , hát ijjet se hallottam még . de majd meg fogom nézni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4127 Dátum: 08 márc 31, 20:39:20 » |
|
Lehet én vagyok már túl öreg vagy pusztulnak az agysejtjeim (jajj...... orvost! Ki kell vizsgáltatnom magam... ) de nem tudom mit takar az hogy "himnesz". Az nem himnusz akart lenni véletlenül? <- Na tessék, már megint okoskodok ^^" . De azért a szó jelentése (már ha nem elírás történt) érdekelne. Lehet, hogy megint átaludtam vmi korszakalkotó találmányt? G-sama túl gyorsan fejlődünk.......... (vehetsz ki szabit, megengedem.. ) >> jó... már tárgytalan :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 31, 20:40:13 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4128 Dátum: 08 márc 31, 20:42:17 » |
|
Ohh köszi nagyon kedves tőled Kana, de én szeretek bütykölgetni, bár ha gondolod a kedvedért elmehetek szabira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4129 Dátum: 08 márc 31, 20:51:01 » |
|
ah elolvastam megtaláltam na most majd valamikor tényleg jó lenne elolvasni az összes hsz-t (igyekszek rendes polgár lenni), és reméllem engem is megáld Szrnt Tobink ja amúgy nagyon tetszett, zseniális csakúgy mint a tobiszigeten minden más (meghajlok költői tehetséged előtt G-sama ) kyuubi-kun benne van a profilunkban kattints a nevünkre (miért? válaszolj kérlek pü /privát üzenet/-ben)
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4131 Dátum: 08 márc 31, 21:02:01 » |
|
Pedig már készen van, igazodik az igényeidhez, felveszi a megfelelő formát és puhságot, hogy a lehető legjobban tudj alukálni. xD Köszönöm a dícséretet noemini. Bár a lufifogós hírdetésem se semmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4132 Dátum: 08 ápr 02, 18:42:31 » |
|
Rég jártam már itt.... Kéne vmi rendes meló is....elég snassz az algafutárság......megaztán alig rendeltek ,úgyhogy csak unom magam,és nézhetem,ahogy nő az alga.....
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Nasi
Gennin
Nem elérhető
Valami olyan, mint a KicsiKacsa xD
|
|
« Válasz #4133 Dátum: 08 ápr 02, 18:51:40 » |
|
Eszembe jutott, hogy van-e extrém sport centrum? csak hogy az olyan hiperaktív egyedek (mint pl. elveszett-demegtalált uncsiöcsim) le tudják adni a felesleges mozgásigényt xD Bándzsi dzsámping, ejtőernyő, stb... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4134 Dátum: 08 ápr 02, 18:54:04 » |
|
ja az szupi Gibbi ha akarsz komolyabb munkát hozzám jöhetsz magazinhoz szerkesztőnek vagy fotoriporternek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4135 Dátum: 08 ápr 02, 18:56:09 » |
|
Nasi ne haragudj most nem keresem vissza de mindenféle sportolási lehetőséget biztosítottam a szigeten, szóval ne aggódj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4136 Dátum: 08 ápr 02, 19:00:30 » |
|
Gibby, ha valami tevékeny melót akarsz, állj be a mesterlövész osztagba! Korlátlan fegyverhasználat a paparazzik ellen engedélyezve! <-- a mézesmadzag... (toborzást tartok ) Nagyobb a sziget, több a meló... (Vissza kéne már olvasnom, hogy még kik alkotják az osztagomat :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gibbi
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4137 Dátum: 08 ápr 02, 19:39:06 » |
|
Ez a két munka azthiszem megfelne nekem...noe-chan,a szerkesztés meg is felel nekem.....köszönöm az ajánlatokat Lol,rivális újságok fotósait öncélból levadászhatom......
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag,lakhely:TOBI sziget,Madaragakure (no sato) TOBI sziget algafutára Mesterlövész osztag tagja Tobi magazin szerkesztője ♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4138 Dátum: 08 ápr 02, 19:44:13 » |
|
Oké! Gábor-sama a kiképző tiszt, ha ő végzett veled, akkor az én kezeim közé kerülsz! Nállam nincs lazsálás! Ha nem vagy a szerkesztőségben, akkor a szigetet járod! Persze írd be az aláírásodba, hogy mesterlövész osztag tagja!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 02, 19:45:10 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4139 Dátum: 08 ápr 02, 19:46:10 » |
|
na akkor jöhetsz hozzám is melózni osz jó cikkeket kérek minden pletyka stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|