noemimi-chan
|
|
« Válasz #4110 Dátum: 08 márc 29, 19:00:46 » |
|
ha és legyenek -e széfek a kórházban fontos kérdés... már írom is a cikket a tobi magazinba mely megjelenik minden hónap 1.-en...hisz a hírt mindenkinek tudni kell.....ja és a magazinra elő lehet fizetni nálaam csak hogy gyarapodjon a családom számláján az összeg...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4111 Dátum: 08 márc 29, 19:04:01 » |
|
Szefek?-minek az egy korhazba? Ja leeset mar nem kell a valasz rajottem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4112 Dátum: 08 márc 29, 19:08:48 » |
|
Noemini-chan megint ki kell, hogy javítsalak. Mi, akik a Tobi szigeten élünk, nem kérünk pénzt egymástól. Mi csak a túristákat zsákmányoljuk ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4113 Dátum: 08 márc 29, 19:10:16 » |
|
Hát akkor minimum olyan széfek kellenek, h. falba épített, és 2 oldalról nyitható. Az egyiken a beteg betszi a cuccait, mi meg a hátulján lévő ajtón kivesszük. >G-sama: A túristáknák nem épül kórház? Tekintettel arra, h. én vagyok az idegenvezető, szükség lehet rá.......
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 29, 19:36:21 írta kana-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4114 Dátum: 08 márc 29, 19:17:32 » |
|
nem is ti a turisták fizetnek elő akik itt hosszabb udeig tartózkodnak... jó borsos áron (kukuku) G-sama megépíted akkor a lányom által kigondolt széfet...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4115 Dátum: 08 márc 29, 19:23:30 » |
|
Noe mar kezdesz meg Orosodni. Vigya mer en meg Sasusodok ( > )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4116 Dátum: 08 márc 29, 19:25:29 » |
|
Noemini, persze megépítem, és örülök, hogy így gondolod. Kana ez tényleg nagyon jó 5let. És lesz kórház ne aggódj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #4117 Dátum: 08 márc 29, 19:29:24 » |
|
Köszönöm G-sama de én nem aggódom, azt a túristáknak kell.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4118 Dátum: 08 márc 31, 19:38:12 » |
|
Elkészültem a mobiltelefonnal, rengeteg extrát tud a sima telefonálástól kezdve a szigeten közlekedő légvasút hívásáig mindent tud. Ja és még egy újdonság: nincs kijelzője, hologtramos kivetítést használ és így lehet kezelni. Arvael és Moonie imádott kisunokáim kérésére elkészítettem a láncalpas fotelt és a lánctalpas járókeretet is. Most már nem akadály a hegymászás, de csak óvatosan, mert nagyon tudnak száguldani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4119 Dátum: 08 márc 31, 19:40:08 » |
|
Ahogy elkepzeltem bisztos vagany a mobil , ugyi.Egy rajzot tudsz linkelni , hogy a kulfoldi vevok is lassak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4121 Dátum: 08 márc 31, 19:44:28 » |
|
Huh , akkor az export igazgatasom csodbement? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4122 Dátum: 08 márc 31, 19:46:56 » |
|
De Te is támogattad az 5letét KNTS-m és ez nekem már bőven elég. Moonie kedvéért is megcsináltam volna mára, de kettőtöknek jobb volt dolgozni. És igen lángoló banán és narancsminták váltakoznak rajtuk. xD Hopp meg majdnem elfelejtettem mondani, hogy a színváltó villamos is készen van. Ipirike még nincs rajz, de holnapra összehozok róla egyet. És ne aggódj nem ment tönkre, sőt, ha rájönnek, hogy ott nem működik a mobiljuk, akkor eljönnek a szigetre, de beleesnek a genjutsu-mba és itt fognak vakációzni :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4123 Dátum: 08 márc 31, 19:52:35 » |
|
Ez jo otlet G-sama Szerintem ki kell majd veluk probaltatni a rajzolast es a harc muvesztet is megkene kolstoniuk majd johet az orvosi gyogymod :devil:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4124 Dátum: 08 márc 31, 20:32:36 » |
|
hát akkor máris írom a legfrissebb hírt a tobi magaztnba késsz a mobiltelefon (ja amúgy olyan hogy himnesz itt van *fejét vakarja*)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|