24 nov 26, 16:28:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 599203 alkalommal)
0 Felhasználó és 72 vendég van a témában
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #3765 Dátum: 08 márc 02, 21:27:50 »

Rendben Mori kisunokám. Nevet Akkor Te is csatlakozhatsz Bigi kishugomhoz és Arvael nővérkédhez. Mosolyog Ennek örülök kishugom, akkor már alig várom, hogy elkezdhessem a tanítást. Mosolyog
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3766 Dátum: 08 márc 03, 10:50:12 »

Hugi, ugye nem csak Hitsu-t fogsz klónozni? Ugye mást is lehet kérni? Meg van határozva a klónok száma, szigetünk túlnépesedése (túl klónosodása Hümm-hümm) elkerülése érdekében, és pl létrehozunk egy kedvenc szereplő kölcsönzőt(persze ott nem csak egy lenne egy emberből), vagy annyit csináltathatunk, amennyi csak elfér a "kis" házunkban? Nevet
Nii-san szerintem azt a jutsu-t mindenki szeretné megtanulni, mindig jó egy kicsivel több idő Nevet (főleg akkor, ha egy hétre 6 zh van beígérve Technikai KO)
Naplózva

Bátyám: Gabor-sama
Hugim: Bigi
Kisfiam: Rei-kun
ANYAPA tag és Főszakács
Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3767 Dátum: 08 márc 03, 10:55:34 »

Hát azért nem kell túlzásba vinni a klónokat. Nyelvesít Akkor viszont már ugyanúgy tarthatnék belőle órákat, mint a Járóbot no jutsu és a Tajuu járókeret no jutsu-ból Nevet Hmm nem is rossz 5let. Nevet
Naplózva

Aláírás
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #3768 Dátum: 08 márc 03, 12:01:52 »

Mosogató robot Nevet Büszke vagyok a nagybátyámra Nevet Ha itt tartunk a takarítást is végezhetnék robotok és nem kéne túristákat hipnotizálni... Vagy ez csak szerintem logikus Nyelvesít
Nekem oké, de miből fogsz megélni, Drága TanítványomTanítványa? (DTT Nevet ) Hm? :'X

Engem is lecsókolomoztak már...vagy 2 évvel ezelőtt :/ Akkor énis öregnek számítok? ~azér büszke magára,12 évesen csókolommal köszöntek neki Nevet ~
Remélem ez elég lesz a tagsághoz...
Ó, ez esetben üdv köreinkben! ^^+ Amit kérnék, hogy akkor az aláírásodba írd ki, hogy az ANYAPA tagja vagy & Tobi-szigeten, Madaragakurében élsz Nevet

Hajaj, lehet kérni klónokat is??? *.* Hátööö... na, most nehéz a választás mert két animeszereplő közt vacilálok Nevet Vagy érjem be azzal, mikor meghívjuk őket az egyik évente megrendezésre kerülő Fesztiválra, amikor megnyitjuk a dimenzióhasadékot...? Hmmm... ~gondolkodó fej~
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #3769 Dátum: 08 márc 03, 12:03:59 »

Én egy egész háremet kérek Nevet Hitsut, Tamakit az Ouranból, Creedet aq Black Catből, Kanamét és Zerot a Vampire Knightból, Aion a Chrno Crusadeből... *sorolja és sorolja*

Tudom, talán kicsit túl sok a kívánság Pirul És ez csak a háremem volt, a személyzetről még szó sem volt Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #3770 Dátum: 08 márc 03, 12:09:45 »

Oké, akkor nem lacafacázok én sem Nevet Egy Sesshoumaru és egy Kakashi klónt szeretnék...  Kúl Pirul

Hugicám, akkor az egész háremed az oltárod körül fog rohangálni a Bleachizmus szentélyében, ahogy anno tervezted, vagy azóta vannak már más ötleteid is? xD
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3771 Dátum: 08 márc 03, 12:12:29 »

Huhh lányok ti aztán tényleg perverzek vagytok. Nyelvesít Látod KNTS kisunokám ezért jó, hogy hajadon vagy, kiélheted a vágyaidat. Nevet A dimenzióhasadék megnyitása nem is rossz 5let, már úgyis csak tesztelni kellene a dimenziókaput. Nevet
Naplózva

Aláírás
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #3772 Dátum: 08 márc 03, 12:15:15 »

Arvael nővérkém, a Bleaches karik a szentélyben lesznek velem, a többiek meg otthon Nevet *elképzeli Yondit szexy inasegyenruhában, felső nélkülX3*
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #3773 Dátum: 08 márc 03, 12:30:26 »

Áh, értem már Hugicám, így már minden világos Nevet

Nagypapi, ilyeneket ne mondj! Hmm? Azt nem írtuk le részletesen, mihez kezdenénk a klónokkal Angyal
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3774 Dátum: 08 márc 03, 12:35:16 »

Arra azért már nem vagyok kíváncsi, és így is túl sok az információ. Nevet Habár igazad van, ha sikerül egy ugyanolyan perverz partnert kifognod, mint nekem a drága feleségemet, akkor vele is ki tudod magad élni. Nevet Na de ez már 18-as karika. Egyébként már tőled is megkérdezem: tekintettel arra, hogy többen is jelezték családunkból, hogy szeretnék megtanulni az időformáló no jutsut, beleegyeznél-e Te is abba, hogy külön órában tanítsem meg nektek egyszerre?
Naplózva

Aláírás
Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3775 Dátum: 08 márc 03, 13:34:27 »

Teljesen egyet tudok érteni Moonie-channal, és gondolom nem vagyunk vele egyedül, én is szívesen sorolnám kiket szeretnék klónoztatni Hümm-hümm Pont ezért vetettem fel a kölcsönző ötletét Nyelvesít Nem elég nagy a sziget ehhez. Neeem Vagy kitalálsz valami tér nagyobbító no jutsut, nii-san? Ördögi Nevet
Naplózva

ANYAPA tag és Főszakács
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3776 Dátum: 08 márc 03, 13:36:42 »

Igazság szerint megnövelhetem a szigetet, de ehhez mindenkinek a beleegyezése kell. Mosolyog De ez a kölcsönző nem is rossz 5let. Igaz csak ti örülnétek neki, de maga az 5let jó Nevet
Naplózva

Aláírás
Sedna
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3777 Dátum: 08 márc 03, 13:49:42 »

Te nem örülnél? Hmm? Szerintem minden anime őrült örülne, ha találkozhatna a kedvenceivel, még akkor is ha öregkoráig kell várnia Mosolyog
Naplózva

ANYAPA tag és Főszakács
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3778 Dátum: 08 márc 03, 13:57:19 »

őőő a pasi figuráknak nem mert én nem úgy gondolok rájuk ahogy ti Nevet A nőkre meg már nem úgy gondolhatok, hiszen nejem van. Nyelvesít
Naplózva

Aláírás
gaara_fan
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3779 Dátum: 08 márc 03, 15:15:30 »

Ha már klónókat szerzünk be akkor én is kérnék egy... akarom mondani jó sok párat  >.<#
Yondi inas egyenruhában felső nélkül *csorgatja nyálát*  Hümm-hümm   *beindult a képzelőereje*
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 03, 15:25:15 írta gaara_fan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins