Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3765 Dátum: 08 márc 02, 21:27:50 » |
|
Rendben Mori kisunokám. Akkor Te is csatlakozhatsz Bigi kishugomhoz és Arvael nővérkédhez. Ennek örülök kishugom, akkor már alig várom, hogy elkezdhessem a tanítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3766 Dátum: 08 márc 03, 10:50:12 » |
|
Hugi, ugye nem csak Hitsu-t fogsz klónozni? Ugye mást is lehet kérni? Meg van határozva a klónok száma, szigetünk túlnépesedése (túl klónosodása ) elkerülése érdekében, és pl létrehozunk egy kedvenc szereplő kölcsönzőt(persze ott nem csak egy lenne egy emberből), vagy annyit csináltathatunk, amennyi csak elfér a "kis" házunkban? Nii-san szerintem azt a jutsu-t mindenki szeretné megtanulni, mindig jó egy kicsivel több idő (főleg akkor, ha egy hétre 6 zh van beígérve )
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3767 Dátum: 08 márc 03, 10:55:34 » |
|
Hát azért nem kell túlzásba vinni a klónokat. Akkor viszont már ugyanúgy tarthatnék belőle órákat, mint a Járóbot no jutsu és a Tajuu járókeret no jutsu-ból Hmm nem is rossz 5let.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3768 Dátum: 08 márc 03, 12:01:52 » |
|
Mosogató robot Büszke vagyok a nagybátyámra Ha itt tartunk a takarítást is végezhetnék robotok és nem kéne túristákat hipnotizálni... Vagy ez csak szerintem logikus Nekem oké, de miből fogsz megélni, Drága TanítványomTanítványa? (DTT ) Hm? :'X Engem is lecsókolomoztak már...vagy 2 évvel ezelőtt Akkor énis öregnek számítok? ~azér büszke magára,12 évesen csókolommal köszöntek neki ~ Remélem ez elég lesz a tagsághoz... Ó, ez esetben üdv köreinkben! ^^+ Amit kérnék, hogy akkor az aláírásodba írd ki, hogy az ANYAPA tagja vagy & Tobi-szigeten, Madaragakurében élsz
Hajaj, lehet kérni klónokat is??? *.* Hátööö... na, most nehéz a választás mert két animeszereplő közt vacilálok Vagy érjem be azzal, mikor meghívjuk őket az egyik évente megrendezésre kerülő Fesztiválra, amikor megnyitjuk a dimenzióhasadékot...? Hmmm... ~gondolkodó fej~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3769 Dátum: 08 márc 03, 12:03:59 » |
|
Én egy egész háremet kérek Hitsut, Tamakit az Ouranból, Creedet aq Black Catből, Kanamét és Zerot a Vampire Knightból, Aion a Chrno Crusadeből... *sorolja és sorolja* Tudom, talán kicsit túl sok a kívánság És ez csak a háremem volt, a személyzetről még szó sem volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3771 Dátum: 08 márc 03, 12:12:29 » |
|
Huhh lányok ti aztán tényleg perverzek vagytok. Látod KNTS kisunokám ezért jó, hogy hajadon vagy, kiélheted a vágyaidat. A dimenzióhasadék megnyitása nem is rossz 5let, már úgyis csak tesztelni kellene a dimenziókaput.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3772 Dátum: 08 márc 03, 12:15:15 » |
|
Arvael nővérkém, a Bleaches karik a szentélyben lesznek velem, a többiek meg otthon *elképzeli Yondit szexy inasegyenruhában, felső nélkülX3*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3774 Dátum: 08 márc 03, 12:35:16 » |
|
Arra azért már nem vagyok kíváncsi, és így is túl sok az információ. Habár igazad van, ha sikerül egy ugyanolyan perverz partnert kifognod, mint nekem a drága feleségemet, akkor vele is ki tudod magad élni. Na de ez már 18-as karika. Egyébként már tőled is megkérdezem: tekintettel arra, hogy többen is jelezték családunkból, hogy szeretnék megtanulni az időformáló no jutsut, beleegyeznél-e Te is abba, hogy külön órában tanítsem meg nektek egyszerre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3775 Dátum: 08 márc 03, 13:34:27 » |
|
Teljesen egyet tudok érteni Moonie-channal, és gondolom nem vagyunk vele egyedül, én is szívesen sorolnám kiket szeretnék klónoztatni Pont ezért vetettem fel a kölcsönző ötletét Nem elég nagy a sziget ehhez. Vagy kitalálsz valami tér nagyobbító no jutsut, nii-san?
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3776 Dátum: 08 márc 03, 13:36:42 » |
|
Igazság szerint megnövelhetem a szigetet, de ehhez mindenkinek a beleegyezése kell. De ez a kölcsönző nem is rossz 5let. Igaz csak ti örülnétek neki, de maga az 5let jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3777 Dátum: 08 márc 03, 13:49:42 » |
|
Te nem örülnél? Szerintem minden anime őrült örülne, ha találkozhatna a kedvenceivel, még akkor is ha öregkoráig kell várnia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3778 Dátum: 08 márc 03, 13:57:19 » |
|
őőő a pasi figuráknak nem mert én nem úgy gondolok rájuk ahogy ti A nőkre meg már nem úgy gondolhatok, hiszen nejem van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|