Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3795 Dátum: 08 márc 05, 17:53:53 » |
|
14 éven aluliaknak jobb lenne Túl kevés a 12 éven aluli
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #3796 Dátum: 08 márc 05, 19:22:32 » |
|
DAS, ahogy látom a mod-i figyelmeztetéseknél, ez nem sikerült :'X Deeeee... visszatérve A Témához:Hmm, ha már ilyen kedvesn beinvitáltál, akkor nem mondhatok nemet Egyetlen problémám az, hogy én nem emlékszem, hogy valaha is lebácsiztak volna *-)Bár ma hazafelé jövet a buszon megríkattam egy csöppséget. Hozzáteszem nem szándékosan, mindössze rámosolyogtam, mire elkezdett keservesen bőgni Lehet, hogy megérezte az ördögi erőt Már csak korodnál fogva is alkalmas vagy Vagy kortól függően vagy csókolomozástól/bácsizástól/nénizéstől függően lehet valaki ANYAPA tag^^ És mivel nálam, még egy Sanninnál is öregebb vagy... Szóval ha szeretnél belépni, örömmel várunk Egy kis ördögi energia különben sosem árt, hogy kordában tudjuk tartani a neveletlen túristákat Lehetnél a hivatalos túrisztaijesztgetőnk, ha elvállalod nyugdíjas éveid mellett (Hogy is volt? Der böse Blutbär? ^^+ )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3797 Dátum: 08 márc 05, 19:24:33 » |
|
Hmmm...érdekes...Der még csak most lett tag...nem itt alapítottuk az emendemenddét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #3798 Dátum: 08 márc 05, 19:55:27 » |
|
Olyan sem volt még hogy röhögve menjek suliba de most megtörtént emiatt: Szállok fel az amúgy túlzsúfolt buszra tele volt ovisokkal (gondolom én ovisok voltak ) erre beszól az egyik mikor elmegyek mellette: - A néninek nem fáj a lába és nem ül le? szegényt kinevettem, de azért nem hiszem hogy ilyen öregnek nézek ki
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3799 Dátum: 08 márc 05, 20:02:39 » |
|
Anyu hogy ne legyen OFF ez a kis történet, indítványozom, hogy felvételt kérj az öregek közé, elvégre lenéniztek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #3800 Dátum: 08 márc 05, 20:04:20 » |
|
oké fiam! akkor az illetékestől szeretnék felvételt kérni az öregek közé!
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3801 Dátum: 08 márc 05, 20:04:40 » |
|
Jujj Verdict neked ma tényleg peches napod van... A macskád bealkot, fájós lábú örgasszonynak néznek... Még valami? Mik történtek errefelé, míg magányosan róttam a sziget lakatlan részeit? Gábor... Aszem kértem anno valami jutsut... Nem emlékszem már mit... Hogy áll? Elkészült már? (Vénségemre mindent elfelejtek.. :'X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3802 Dátum: 08 márc 05, 20:08:47 » |
|
Azt kérted, hogy ne legyél túl ijesztő, mert azt hitted, hogy te rémítettél el mindenkit. De elkészültem vele, már tudod is használni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3803 Dátum: 08 márc 05, 20:10:04 » |
|
Amúgy Gabeszról jut eszembe h volt ma hülye drámaóránk (tök fölösleges 2 óra ), és egy foglalkozást kellett elmutogatni párban... mi barátnőmmel mit játszottunk el? MesterlövészXD És Dominik (lsd. Rossz PC Játékok) után rögtön Gabesz jutott az eszembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3804 Dátum: 08 márc 05, 20:32:02 » |
|
Jujj! Ez fájt.. Gabesz a HSZ-t olvasva majnem leesett a székről meglepetésébenKifejtenéd bővebben? Kezd érdekelni a dolog... Gábor köszi az álcázó jutsut! Közben beugrott hogy azt kértem! De megyek és kipróbálom! Most már észrevétlenül végezhetem a feladatomat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #3806 Dátum: 08 márc 05, 20:39:33 » |
|
Kifejteni bővebben? Nem lehet különösebben... én úgy tettem mint aki walkie-talkien (v vmi hasonlón) mondja a koordinátákat, bnőm meg volt a mesterlövészXP Amúgy ő találta ki h mesterlövészt mutassunk meg, de hát nekem csak 2 sznájper juthatott az eszembeXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Der Teufel
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3807 Dátum: 08 márc 05, 20:46:46 » |
|
Jó, máris átírom a profilomat. Én leszek a sziget túrista ijesztgető morcos vérmedvéje.(Csak hússal etetni! )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 06, 00:21:50 írta Der Teufel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3808 Dátum: 08 márc 05, 20:47:17 » |
|
hihi...az poén kis fegyver...szeressük... Nah megyek és levizitelem az új vénasszonyt...alias bedugok egy tükröt azt orra alá hogy még lélegzik-e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|