batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1020 Dátum: 12 nov 14, 14:09:58 » |
|
Sziasztok, 2 kérdésem lenne. Egy kocka mekkora kb? már mint méretre.. mert valósághű méretűt akarok alkotni- ehez kapcsolódik a kövi kérdésem is, még pedig hogy van egy képem a modellről, többféle nézetben, láttam olyat hogy valaki a minecraftban használja úgy hogy a képet be rácsozza, ezt hogyan tudom meg csinálni? köszi,
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1021 Dátum: 12 nov 15, 05:47:08 » |
|
Hát ha magadhoz viszonyítanád, akkor mint a játékban, 2 kocka magas az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1022 Dátum: 12 nov 18, 23:31:58 » |
|
Egy átlag kocka mérete ~1 m 3-nek minősül. (legalábbis így számolunk, a mobok méretéből adódóan). Karakter mérete: ~176-178 cm magas ~70cm széles és ~40-60cm "vastag" ha viszonyítani akarsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #1023 Dátum: 12 nov 22, 18:49:27 » |
|
Megnyílt SztK TeaM Minecraft szervere!! Várunk mindenkit sok szeretettel a Meg újult CraftMC szerverre!! 1.4.5-ös kliens kell hozzá!!! Facebook csoport: http://www.facebook.com/groups/126375654184152/TS3 IP: 91.82.101.22:9968 Szerver IP: 193.138.125.75:25579 Hétfőn indult,de már több mind 40-en vagyunk.. ) Agronaut a nevem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1024 Dátum: 12 nov 24, 11:19:32 » |
|
Felmentem a szeróra de nem tudok semmit csinálni, regeltem meg minden. Meg kell venni a jogot, vagy mi? Mert akkor igazán ideírhattad volna.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #1025 Dátum: 12 nov 24, 11:28:39 » |
|
Nem rég berakták azt h kérni kell Builder jogot vagy mit amúgy mi a neved?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1026 Dátum: 13 jan 03, 17:11:38 » |
|
Na akkor megkérdezem újra, hogyan lehet beüzemelni a játékot? Megtaláltam a regisztrációm, már csak a játékot kellene leszednem és biztos tudjátok, hol és hogyan mit kell. Háhhá sikerül beüzemelni Szerk.: Hogy lehet megoldani, hogy magyar legyen a játék?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 03, 18:51:59 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #1027 Dátum: 13 jan 03, 19:05:26 » |
|
Ott egy földgömb ikon a menüben (optionsba is lehet) és ott a magyart keresd ki. Mellesleg akinek eredetiben van meg a játék annak ajánlom a huncraft.net szervert (weboldal és ip ugyanaz). Rendes eredeti mc-kell hozzá de szerintem megéri Ha gondoljátok megkereshettek (HunD_Panza néven vagyok ismeretes). Ja meg az egyik főfőadmin-asszony(egyetlen) ismerős lehet animecon-ról... (estrica)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1028 Dátum: 13 jan 05, 15:15:48 » |
|
Most vagy én vagyok a béna a minecraft-al van baj. Ismerősömet próbáljuk beregisztrálni a minecraft-ra de nem sikerül. Nem tudunk usename-et csinálni neki. Minecraft.net-en regisztráláskor átdob a mojang-ra ott beregelünk. Majd a Mineshafter oldalon már nem enged usermane-t csinálni. Na sikerült megcsinálnunk a magyar minecraft-ra való regisztrációt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 05, 15:58:27 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1029 Dátum: 13 jan 05, 17:03:28 » |
|
Egy dungeon tőlem nektek. Már egy jó ideje csinálom, éjt nappallá téve a követ hordom... Nem, csak néha néha építgetek hozzája. Tulajdonképpen még csak demo A nehézsége is közepesre fogható. A letöltést eme linken találja: ( http://data.hu/get/6036162/Dungeon_of_Shiro.rar) Ha elakad segítséggel leszek szolgája. A nehézséget hagyjátok normálon, és csak a ládákban található felszerelést használjátok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1030 Dátum: 13 jan 05, 19:30:16 » |
|
unatkozok, gondoltam kipróbálom az adventure mapodat. de már az elején szemet szúrt 1, illetve 2 dolog: 1. alapból creatívban kezdődik a játék. 2. lyukas a tető
van egy olyan hogy "titkos ajtónyitót rejtajtó". találtam egy zombi spawntojást, és gondoltam berakom arra a taposóra. ezzel az a probléma, hogy hiába raktam be, mindenképpen kijött, mert nyitva tartja a bezárható ajtót ha rááll. megoldás az lenne ha 1-el lejjebb raknád, és akkor mindenképpen rajta fog állni. már ha ez volt az ötleted. tetszi khogy lehet választani hogy ellenfeleid halálát akarod, vagy pedig a saját gyógyulásod. csak az a baj, hogyha a gyógyulást választom akkor a végén az ellenfeleket nem nagyon tudom megölni :S megtapostam a taposót vagy 6x és szinte ellehetetlenítettem a végigvitelt, csak creatívban sikerült megölni a dögöket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 05, 21:01:59 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1031 Dátum: 13 jan 06, 02:28:39 » |
|
1. Kreatív, de elméletileg át van állítva suriválra, vagy vissza állt? 2. Tető A titkos ajtónyitónál, jól gondolkoztál... A javaslatod megfogadom. Egyébként ha megtaláltad vele az ajtót (gondolom mivel tovább jutottál, vagy esetleg falat törtél?), akkor a zombitojáson kívül van egy másik módja is az átjutásnak. Az élet-halál, az pont a választás trükkje, szóval a megfelelőt kell választanod. Amúgy egy vagy két adag elintézéséhez elég lenne a láda tartalma? ui. Köszönöm, hogy végigvitted!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 06, 02:29:10 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1032 Dátum: 13 jan 06, 22:56:51 » |
|
Ezek a szemtelen creeperek nem hagyják az ember kibontakozni... van valami mód szer ellenük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1033 Dátum: 13 jan 06, 23:03:22 » |
|
Szerezz be egy macskát, attól fo.ik
Dzsungelben található ocelot néven elég ritka, vagyis legalábbis nehéz ráakadni, és sületlen halacska kell a megszelídítéséhez.
Ja igen, az ocelot nagyon ijedős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1034 Dátum: 13 jan 08, 15:13:39 » |
|
Ezt tudom ^^
Tegnap ismivel nyomattuk saját szeron és a házunk erkélyén volt egy creeper... sajnos épület javítás lett a vége. De hogy a fenébe kerül creeper a házunk erkélyére? Meg a kerítésen belülre? Mert a pókot megértem, de hogy egy creeper jelenik meg az saját portámon ez már nonszensz.
Most békés módba játszunk, de így meg unalmas, mert 1-2 zombit vagy csontvázat jó lecsapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|