Egyszerően bespawnol a kivilágítatlan területre. Ja ja azt mondod ki van világítva minden. Na de biztos vagy benne, mert hiába látsz te ott mindent, ha van ott valami kis árnyék, azt oda spawnolnak.
Szóval ha valami egy kicsit sötétebb az éjszakában, akkor rakjatok oda egy plusz fáklyát.
A zombik meg egyszerűen túl okosak a játékhoz.
Csináltam egy labirintust (A pontból el lehet jutni B-be) a dungeonom része ként habár én terveztem, simán eltévedek benne.
Mivel obszidiánból épült a cucc így nyugodtan bele raktam az útvesztő rejtekébe elszórtan aszem 6 vagy 8 creepert.
De, gondoltam rakok bele ugyanennyi zombit is.
Abból vagy öt kimászott...
Van valami mód, hogy a játék kevesebb erőforrást zabáljon? Próbáltam lov res textúrát, de az úgy néz ki, hogy csak laptopon működik, ahol erős proci, gyenge videókari.
Creeper ellen meg használj dinamitot! Befalazod vele az útját, meggyújtod és spuri!
Vagy távolsági fegyverek. Közelharcban is el lehet intézni, csak ahhoz gyorsnank kell lenni.
Egyéb megoldások, árassz el mindent. Ami vízzel érintkezik, azt nem lehet felrobbantani. Bé verzió építkezz obszidiánból az immunitetoekszpózíve.