24 nov 17, 03:26:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267270 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #210 Dátum: 11 márc 31, 14:59:46 »

Egyszer azt is csináltam. Építkezés közbe esteledett be és mivel nem volt fáklyám, féltem letenni az ágyat, ezért inkább a félkész falon aludtam.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #211 Dátum: 11 márc 31, 15:13:11 »

amúgy, sztem ha az előttt elalszol, mielőtt nagyon sötét lenne, akkor nem ébresztenek fel Nevet vagy legalábbis, sztem nem Nevet
vagy Rikan, ha építkezel, akkor nyugodtan rakjad át peacefulra, mert a videókban is mindenki úgy csinálja, és peacefulon nem szoktak sztem amúgyse felébreszteni Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #212 Dátum: 11 márc 31, 16:17:04 »

Építkezéshez még egy tanács, ha valami bonyolultabb dolgot akartok alkotni, akkor azt paintban nagyon jól meg lehet tervezni.
nagyítsátok fel a képet 800%-ra, majd rakjatok rá rácsozást, és rajzoljátok meg az objektumot elülső oldalsó és felső nézetbe.

Kitaláltam a játékban egy nagyon durva extrém sportot, amit "dinamiterun" névre kereszteltem.
A lényege, hogy egy sor dinamitot raksz hosszasan egymás mellé, úgy hogy egy magasságban legyenek, majd ráállsz a végére, majd  rácsapsz egyet az utolsóra, aztán végigfutsz rajta. Csak annyi a gond vele, hogy ilyenkor nagyon laggol.

A játék  mentéseket hol tárolja?

ui: talán nemsokára kész a művem ikszdé
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #213 Dátum: 11 márc 31, 17:34:05 »

start/futtatás, oda írd be h %appdata%, ott menj a .minecraft ra, és ott van a saves, és ott tárolja Nevet akár letölthetsz más mentéseket, és berakod oda Nyelvesít pl survival islandot ha letöltesz, akkor oda rakhatod be Nevet
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #214 Dátum: 11 márc 31, 18:49:00 »

hurrá Nevet most mehetünk is felderíteni xD
ha vki rájött, h mik is azok az újdonságok, akkor írja, pl ha vki kraftolt vmi újat, vagy talált vmi újat, pl farkast, vagy romot Nevet

módosítás:
ez a verzió rémes! "-.-
nem tudok felmenni a régi mentésemre, ami a legjobb volt, és most törölhettem ki "-.-
ráadásul invedit se mükszik, ez tök béna

Nem duplaposzt! Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 08:41:25 írta Aes Sedai » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #215 Dátum: 11 ápr 01, 13:23:32 »

Vááh befogtam egy farkast. Nevet
Amúgy INVeditre várj, mert ugye azt is frissíteni kell, ez kb 1-2 hetet vesz igénybe legtöbbször. A mentésbe, hogy-hogy nem tudtál belépni?
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #216 Dátum: 11 ápr 01, 13:34:23 »

én meg az új mentésemen találtam 1 farkast, aztán nem volt nálam semmi, amivel megtudnám szelidíteni, aztán bezártam 1 föld alatti lyukba, majd vissza mek megszelidíteni Nevet
am, már jó a mentés, csak ilyen vacak modokat használtam előtte, és nálam maradtak "-.-
aztán most 1 régebbi mentésén tudtam megint belépni.

jah, amúgy láttam spide jockey, vagy micsodát, ami ilyen íjász, ami pókon lovagol Nevet
meg találtam vmi ládát is
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #217 Dátum: 11 ápr 03, 08:56:57 »

A ládát én is megtaláltam, szerintem jó nagy szemétség, hogy csak venni lehet a kulcsát.. Jobb lenne ha el lenne rejtve egy dungeonban (szerintem). Én most építettem egy csöves-lakot, már van lakótársam is, egy csirke. Farkast meg valahogy sosem sikerült eddig befogni, mert amikor láttam nem volt csontom, és most, hogy találtam nem jönnek. Szép. xd
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #218 Dátum: 11 ápr 03, 18:01:10 »

Rikan, sztem az 1 áprilisi tréfa Nevet
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #219 Dátum: 11 ápr 04, 11:43:57 »

Ha elolvastad akkor rejtett láda, tehát nem lehet áprilisi tréfa. És ha rá is kattintasz, látod, hogy pénzért lehet megvenni a kulcsát, és nem hiszem hogy Notchnak lenne joga arra, hogy mindössze április miatt hazudjon, és vegyen el pénzt emberektől saját magának. Olyan mintha előfizetnél valamire, ami nincs is.  Mosolyog
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #220 Dátum: 11 ápr 04, 12:15:43 »

nem rikan, mondták már sokan, h átverés, és nem vesiz el senki pénzét, hanem 1 ilyen lapot kitöltesz, végére érsz, elküldöd, akkor nem küldi el, hanem előjön 1 nevető dínó, meg kiír vmi april fool vagy micsodát
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #221 Dátum: 11 ápr 05, 08:21:26 »

Azt hittem, hogy kb 1-2 nap alatt meg leszek az építéssel, de már vagy 5 napja szenvedek vele.
Igaz nagyjából kész van meg minden, csak van egy rész, amit már vagy huszadszor bontok le és építek újjá.

Na meg végre találtam egy kis gyémántot, így kitudtam bányászni az obszidiánokat. ikszdé
tecsőn meg majd megsasolom mikre jó az a lélekhomok.  

ui. gondoltam, hogy rakok fel képet és megkérdem, hogy esetleg X3 kockányi térben hogy lehetne kialakítani amit akarok, de egyenlőre olyan $z@r állapotban van, hogy kb sértés lenne.

szerk.
Sikerült megoldani, ugyhogy majd hackelek hozzá vörös kockákat.  Nyelvesít

A RedWool szárnyakat ad!
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 10:29:26 írta Shiro » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #222 Dátum: 11 ápr 05, 13:29:57 »

általában ha építkezni akarsz, nem pedig túlélni, vagyis ilyen nagy dolgokat akarsz, akkor nyugodtan inveditelhetsz, vagy amit használsz Nevet

am asszem lassan ráfogok jönni, h hogyan kell hamachival tört szerón játszani Nevet

a RedWool szárnyakat ad Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

« Válasz #223 Dátum: 11 ápr 05, 16:02:27 »

Tudom, hisz kb 4-5000 gyapjút összeszedni és kiszínezni kicsit hosszadalmas lehet. ikszdé
Nem beszélve a kb 1000 vaskockáról, amihez kb 9000 vasércet kéne kibányászni, aminek az égetéséhez kell úgy kb 1200 szén, vagy 1500 fa

Egyedül homokkövet nem hackeltem, hanem úgy csináltam, vagy bányásztam többnyire dinamit segítségével. Amiből viszont hackeltem egy tele ládányit.  Nyelvesít

Azokkal fel akartam robbantani egy egész szigetet, ám a végén nem tudtam visszamenni egy faág miatt, így azt ki kellett ütnöm, na és persze sikerült megcsapnom a dinamitot is ikszdé Az hagyján, hogy enyhén szenvedett vele a gép, de még raspawn után is hallottam a robbanásokat. ikszdé Meg most vettem észre, hogy a  lebegő utam egy kockával vékonyabb lett.

Ha az  alvilágban elkezdek felfelé ásni, akkor mit találok Frédi és Béni otthoát, vagy nyakamba zúdul a láva?
Vagy esetleg valami mást?
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #224 Dátum: 11 ápr 05, 16:23:38 »

passz, különös, de kicsit gondolkodtam rajta, de még nem próbáltam ki Nevet
próbáld meg Nevet
amúgy van új texture pakkom, a painterly pack Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins