24 nov 17, 00:34:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267183 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #195 Dátum: 11 márc 30, 12:27:01 »

Az alapot fejleszti.
Rits arról beszélt, hogy az eddigi verzióhoz tartozó (a te megfogalmazásodban) "vackok" nem lesznek kompatibilisek az új, fejlesztett verzióval.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #196 Dátum: 11 márc 30, 15:28:29 »

ok, általában így szokott lenni Nevet
am, multiban meg hogyan lenne már a farkas? Nevet vagyis vhogy lenne, csak érdekes lenne, ha mondjuk most van 3-4 farkasod, aztán lemész a szeróról, és akkor addig ott fognak rád várni, amíg vissza nem mész? Nevet
mert mondjuk hirtelen elkell menned, és a szabadba hagyod őket, és kinyirják őket a zombok, vagy akár a játékosok is olyanok néha Nevet

amúgy, a survival islandon nem tudjátok, h a kurátor kincs megszerzése után még milyen célok maradnak?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 30, 15:36:18 írta tkrisz2 » Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #197 Dátum: 11 márc 30, 15:40:01 »

Multiban csak az eredeti játékosoknak a survival szervereken vannak állatok. És mért ne lehetne?
Amúgy nem tudod megtartani. Ha "befogsz" egy disznót például, vagy valami mást akkor az is eltűnik egy idő után. Nem tudom hogy direkt van-e, vagy bug de nekem eltűntek. És ha jól tudom Ritsnek is. Meg aztán honnan a rumbatökömből tudod, hogy be lehet fogni? És ha rád támad? Akkor cseszted az egészet.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #198 Dátum: 11 márc 30, 15:41:41 »

srácok nekem bármeik verzióvan, nem irja ki leltárba cuccok nevét sem:( vidibe láttam pl miből kell ilyen craft asztalt csinálni, cuccok meg vannak, de mégsem tudom meg csinálni:(.
valaki privie nem küldene egy letöltési linket ami müxik? meg mi aza force update? vagyis hogyan kell? (am offline ban működő linket kérek ha lehet) köszi:D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #199 Dátum: 11 márc 30, 15:50:42 »

Batai, ha még van rá igény akkor küldök egy linket.
Force updatet úgy tudsz csinálni, hogy amikor megnyitod magát a játékot a neved (ami kezdetben "Player") alatti kis kockát bepipálod, ami mellé van írva, hogy force update és simán elindítod a játékot. Letölti a cuccokat és kész is.

tkrisz: lehetnél konkrétabb is. Például adhatnál egy videó linket, hiszen nem biztos, hogy amit én találok az nem egy mod. És honnan tudjam, hogy Notch egy civil által kreált mondról mintázza majd a farkasát?
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 30, 15:56:48 írta Rikan » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #200 Dátum: 11 márc 30, 16:32:05 »

megtaláltam, olvasd el, és nézd meg a vidit

http://minecraft.web4.hu/cikk/uj-mob-farkas
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #201 Dátum: 11 márc 30, 18:20:39 »

Kösz a videót, most már rétem.
Gondolom multiban úgy lesz, hogy ameddig fenn vagy és befogsz egyet, addig jön veled. Ha kilépsz, akkor újra vad lesz, és elmegy amerre akar. De ez csak feltételezés, lehet, hogy megvárja amíg újra belépsz ^^"
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #202 Dátum: 11 márc 30, 19:33:07 »

lehet, h oda lehet állítani majd vhová Nyelvesít akkor én oda állítanák kettőt a házam elé, h örködjön Nevet az meg még jobb lenne, ha vki bemenne, rá támadnának Nyelvesít

de sztem multiban követni fognak, aztán ha elmész, akkor ott maradnak 1 helyben Nevet
bár, majd meglátjuk, és reménykedek, h minél elöbb látjuk meg

módosítás:
épp 1 perce olvastam, 1 pletykát, 1 haverom irta, h már a héten meglesz az új patch!!!
ha ez igaz, akkor jó lesz ez a hét is Nyelvesít
remélem az már nem lesz ilyen laggos, bugos, stb, mert multiba állítólag 1.2-ben nem voltak ilyenek, csak most 1.3-ban Nyelvesít
de akk most mi is jön? 1.4? vagy 1.3.? ?
na majd meglátjuk, h igaz-e a hír Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 30, 19:43:44 írta tkrisz2 » Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #203 Dátum: 11 márc 30, 21:27:50 »

srácok még mindíg gondban vagyok:( bármeik verziót szedem le, nem irja ki az itemek nevét a leltárban:(
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #204 Dátum: 11 márc 31, 11:55:25 »

Innen szedted?
Meg próbáld meg másik (ne oda a hola windaz van)  partícióra telepíteni, meg hozz neki létre egy külön mappát.

Nekem meg sikerült természetes körülmények között nagy mennyiségű obszidiánt találnom, csakhát kéne hozzá gyémánt.

Meg nincs rá mód, hogy örökké nappal legyen, meg habár ez már nem annyira fontos, de azért építkezéseknél nagy segítség lenne, ha lehetne valahogy repülni.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #205 Dátum: 11 márc 31, 12:08:51 »

figyu, torrentről nem szabad letölteni, mert az általában rossz!

am shiro, az örök nappalhoz van 1 mod, amiről már nem emlékszem, h ki beszélt, de kb a 4. oldal körül írtak róla, viszont nincs hozzá link, azt megkell keresned, és letöltened! vagy ha nem akarsz keresgélni, és szenvedni a felrakással, akkor vigyél magaddal mindig ágyat, és amikor építkezel nyugodtan átszabad állítani peacefulra a játékot, ami a legkönnyebb fokozat. amikor jön az este, leteszed az ágyat, és alszol Nevet

a repüléshez van 1 plugin, h repülőszőnyeg, de az asszem csak szerókon műkszik, de ki tudja? Nevet
esetleg keresgélsz modokat, vagy csak annyit mondhatok, h pakolsz magad alá, és bekell érned ennyivel
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #206 Dátum: 11 márc 31, 13:24:50 »

Még anno én írtam. Hack segíthet az örök nappalban, de az sajna csak a játék alpha verziójához jó. Nem tudom vannak-e beta hackek, de elképzelhető. És az ágyas megoldás igen hasznos, én egyszer csak csináltam egy tornyot, ami 4 kockás volt, és arra tettem az ágyamat miközben építkeztem. ^^
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #207 Dátum: 11 márc 31, 13:36:19 »

viszont, érdemes úgy tenni, h oldalt legyen még 1-2 kocka, ne h leess a mélybe, amikor kiszálsz xD
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #208 Dátum: 11 márc 31, 14:41:42 »

Igazából a 3 kockás is elég, mert akkor a játék automatán az ágy elé tesz amikor ébredsz. A legjobb az volt amikor beragadtam, mert az ágy mellé tettem egy kockát. xd
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #209 Dátum: 11 márc 31, 14:56:35 »

ok, én még nem néztem meg, h mennyi kocka kell Nevet akkor simán a falon is tudnál aludni Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins