24 nov 16, 22:49:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 73
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MineCraft  (Megtekintve 267162 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #180 Dátum: 11 márc 27, 16:33:26 »

Én is hallottam valam ilyesmit. Csak ha körberakom a házam fáklyával akkor este minen állat oda tömörül, és jönnek a pókok is kicsit tombolni a medencében. És ha el akarom tüntetni őket akkor jön a Sex Bomb, elviszi fél házat ami nem éppen kellemes dolog.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Andor2000
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #181 Dátum: 11 márc 27, 17:04:14 »

Sziasztok!Hát nem tudom nekem 3 ajtóm van 2 a ház bejáratánál meg 1 az elkerítő falon és nincs köztük külömbség és hát a barlangomba vagy 40 fáklya van meg még + 40-50 kocka láva bár lehet hogy kevés mert van 1-2 sötét rész.De az az érdekes hogy a zombi nemtom mikor került be mert amikor lementem akor látam megöltem 1 ásóval és aztán körbejártam barlangot hátha van még.A csonti meg akkor jött be miközben bányáztam mert mikor mentem ki a liftnél láttam meg szal elég fura:D

Szerk.:Oks köszi tkirsz bevilágítom a sötét részeket annak reményében hogy nem látok több zombit a bányában
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 18:10:27 írta Andor2000 » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #182 Dátum: 11 márc 27, 17:40:26 »

ha van 1 sötét lyuk, akkor simán bespawnolhat Nevet
az állatok meg akkor spawnolnak, ha van fény, és fű, szal azért van ott sok állat Nevet
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #183 Dátum: 11 márc 27, 18:52:40 »

Amúgy én felfedeztem valamit.Kezdtem 1 új világot és berakott Északra ahol minden hó és jég.Elkezdtem építeni a házam gyüjtöttem fát ástam 1 barlangot.Ások ások ások és belehuppantam 1 zombi barlang közepébe.Gyújtottam 1-2 fáklyát meg támadott 1-2 csonti aztán ástam tovább.Nemsokára még 3 zombi barlangot találtam.És azt fedeztem fel hogy a zombi barlangokban van szén,vas,arany,gyémánt Nevet Úgyhogy szerintem ha találtok zombi barlangot érdemes felkutatni Nevet

Kedves trisz én azért mondom zombi barlangnak mert általában zombik vannak benne főleg csontik meg robanósok!És az lehet hogy más az eredeti neve de nekem már csak zombi barlang marad de az a lényeg hogy értitek miről beszélek  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 11:39:58 írta Andor2000 » Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #184 Dátum: 11 márc 27, 19:36:26 »

Andor, zombi barlang?
1 barlangba bármilyen mob spawnolhat, szal nem naon van értelme amit te írsz
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #185 Dátum: 11 márc 27, 20:05:03 »

engem is elkezdett érdekelni:D kezdőknek tippek? köszi:D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #186 Dátum: 11 márc 27, 21:30:08 »

Ááá, hülye goblin bespawnolt a tornyoma, és csinált egy szép nagy lyukat az aljára.
megyek összeszedem az elejtett cuccokat, és befoltozom a lyukat, erre nem fiygelek, és leesek a likon a tengerbe, pont egy goblin nyakába. Technikai KO Szal ötletet kérek,

A goblinokat is távol tartja a fény?
Mondjuk volt ott az alján négy vörös fáklya. 

Lenyomtam egy csontit egy kardal ikszdé és nem vesztettem életet ikszdé

A Respawn helyet hogy lehet megváltoztatni? Ha lehet egyáltalán?

Nektek mér dobot be olyan mobot(kat), hogy pók hátán lovagló csonti?

« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 00:29:11 írta Shiro » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #187 Dátum: 11 márc 28, 11:47:03 »

Zombi barlang az én értelmezésemben az a barlang, ahol sok mob van. Ilyet a játék elején látunk ritkán, én egyszer egy ilyen felé építkeztem. De ezt hivatalosan dungeonnak hívják. A mélyén van 2 láda, a csontik egy halom cuccot tartanak benne.

A spawn pontot nem tudod változtatni, mindig a játék kezdésének pontján spawnol ki. Amúgy ez a goblin pontosan mi is? egy Modban van benne vagy az alap lámára gondolsz? (mert az robban Mosolyog) Pók hátán lovagló csontit meg nem volt szerencsém látni.

engem is elkezdett érdekelni:D kezdőknek tippek? köszi:D
Tippként csak annyit javaslok, hogy az elején ne próbálkozz eget verő dolgokat csinálni. Kezdésnek szerintem a föld alá építkezz, hogy túléld az első éjszakát. Utána gyűjts anyagokat, és építs a kezdő föld alatti házad köré egy falat, majd rá tetőt, így kész is van a bányád és a házad is. Ha csináltál már ásót, kardot, csákányt és miegymást, üss le jó sok tehenet és malacot, hogy legyen bőr (ebből később páncélt tudsz csinálni) és hús (ha lesérülsz az életedet felgyógyíthatod vele). Na most ennyi, ha kell még segítség mi megpróbálunk majd segíteni ^^ Sok szerencsét!
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #188 Dátum: 11 márc 28, 11:51:49 »

Rikan lenne 1 kérdésem.Te hogy birsz lemenni a barlangba?Mert én mikor bemegyek rakok fáklyát meg minden de elkezdenek ömleni a szörnyek 1 idő után és hiába van kardom meghalok:S És amúgy sok értékes dolog van abban a 2 ládában?

Köszi Rikan jó ötlet  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 28, 13:52:23 írta Andor2000 » Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #189 Dátum: 11 márc 28, 12:05:02 »

Inkább hasznos dolgok. Egyszer mentem le, és búza, kenyér, csákány meg vas rudak voltak benne leginkább.
Nos én nem gyakran megyek le, csak akkor ha inveditet használok, mert akkor nem tudnak megölni a szörnyek. De ha nem használsz akkor csinálj magadnak erősebb anyagból (pl.: gyémánt, arany) páncélt, akkor nem tudnak olyan hamar megölni és talán tudsz építeni egy belső házat amiben éldegélsz ameddig vissza nem sikerül gyógyítani az életedet.
Naplózva

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #190 Dátum: 11 márc 28, 12:57:01 »

Shiro, a goblin az a creeper akar lenni, az a kis robbanó zöld csávó?
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #191 Dátum: 11 márc 28, 16:25:00 »

sziasztok, offlineba akarom tolni de több gondom van.
meik verziót szedjem le? mert most 1.2.5 alpha van, és dual core laptomon néha röcög.
illetve nem irja ki a cuccok neveit:(
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #192 Dátum: 11 márc 28, 17:16:38 »

Nyomd be az elején a force update-t. Akkor nem fog döcögni, mert az alpa verzióban minden 16 kockát külön mappában tárolt, a beta legújabban pedig mindent egy helyen fog.
Naplózva

Rits
Chuunin
*

because. szerzője

« Válasz #193 Dátum: 11 márc 29, 17:15:56 »

ééés meg is van egy dungeon Nevet végre csinálhatok én is egy "gyárat" magamnak. Leszedtem hozzá a mod-ot is ami jelzi mennyi idő van, mert a kis órát nemszeretem xD eddigi legnagyobb felfedezésem, egy barlang aminek van 6 ága, abból csak az egyikbe mentem, de már az 8 felé ágazik el szintén ._    . szal xD. Alig várom az új updatet, lesz farkas *.* csak ugye Notch meg nemtörődik a modokkal és azok megint rosszak lesznek.
Naplózva

I'm the Crazy RAINBOW Star!

tkrisz2
Osztag Vezető
*

« Válasz #194 Dátum: 11 márc 29, 19:58:24 »

Rits, örülhetünk neki, h a farkas legalább nem mod lesz

ha meg rosszul tudom, és tényleg mod lesz, akkor erre már mit mondjak? Nevet
most az alap játékot fejleszti, vagy csinál ilyen vackokat hozzá? "-.-
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 73
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins