24 nov 27, 13:16:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Zaraki Kenpachi  (Megtekintve 44171 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #30 Dátum: 11 júl 27, 14:39:31 »

Kenpachi Shikaival elpusztítaná az egész Lelkek Világát, Nevet Nem kell őt félteni mindig van új trükk a tarsolyában. Yammit könnyedén bedarálta csak úgy röpködtek Nullácska végtagjai és újai Ken-chan egy csapásától szemkötővel Kendó nélkül. És Kenpachi mondta, hogy rossz csata volt gondolom mert nem élvezte mert nem volt erős az ellenfele. Nnoitrának meg azt mondta, hogy király harc volt.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Horyx
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #31 Dátum: 11 júl 27, 15:06:31 »

Aláírom pusztító ereje van csak azért gondoltam, hogy el kéne érnie a shikait mert nem tudom elképzelni hogy milye lehet még! Úgy tűnt, hogy az a kétkezes harcmodor a legerősebb technikája és mivel asszem 2 év telt el az Aizen harc óta mindenkinek erősödnie kellett és Kenpahinál nem tudtam elképzelni más módot erre mint a shikai.
Naplózva

Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #32 Dátum: 11 júl 27, 15:22:46 »

Rosszul tudod pontosan 17 hónap telt el http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/424/9 de amugy még csak egy vágást láttunk tóla kétkézzel akkor jóvel erőteljesebb lesz ha kel használni folyamatosan egy harcban szóval még nem láttunk tőle mindent és mivel a kendo-t tanulnia kellet kitudja lehet meg tetszet neki és nagyon jól bánik vele ugyhogy van még shikai nélkül is ereje bőven nem kel őt félteni Nevet
Naplózva
Horyx
Újonc
*

« Válasz #33 Dátum: 11 júl 27, 18:10:31 »

Gondolkozik Gondolkozik :hmmm?:Ja én is gondoltam rá, hogy a kétkezes harccal lesz erősebb, de az túl kiszámítható és úgy gondolom hogy ezt Kubo is tudja és ezzel a logikával csak a shikai meg a kidou maradt és hát lássuk be melyik a valószínűbb! Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Fairy Tail nincs Natsuék nélkül!!
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #34 Dátum: 11 júl 27, 20:16:35 »

Az öreg faszi alatt Jama apót értette? Meert ha igen, akkor lehetséges, hogy az öreg tud még tanítani neki pár dolgot, és akkor az Ő fejlődesi is pipálható ez idő alatt. Egy shikai szint is már írdatlan nagy fejlődés lenne. Kidou használata meg a modoránál is rosszabb. Ha még érzékelni sem tudja a szellemi erőt.
Naplózva
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #35 Dátum: 11 aug 26, 18:25:25 »

Csak mondom hogy Kenpachi kardja már alapból shikai formában van mint Ichigoé mert ő sem nagyon tudja irányítani a szellemi energiáját,de Ichigo valamilyen szinten megtanulta.És részben azért van a hátán Yachiru mert ő jól tudja érzékelni a szellemi energiát.
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #36 Dátum: 11 aug 26, 20:23:18 »

Yoruichi mondott erről valamit, de ahhoz, hogy Shikait tudjon használni, ahhoz tudnia kell a kard nevét, amit Ken-chan még nem tud. (Vagy talán már tudja a mangában... Ki tudja. Mosolyog) Ichigonak is amíg nem tudta Zangetsu nevét addig az a sima hosszú kardja volt, amint megtudta a nevét azonnal Shikai alakba ment.
+ ha ez Kenpachi kardjának a Shikai alakja, akkor milyen ha sima formában van ? egy fadarab ?  ikszdé + már elégé el van használódva a kard pengéje, Ichigo-nak, amikor Hiyori széttörte megjavult magától, meg Renji-nek is.

Yachiru meg béna az érzékelésben meg a tájékozódásban (vagy csak Kenpachival szórakozik) mert, amikor Kenpachi Ichigo-ra vadászott SS-ben Yachiru tök másfele vitte. ikszdé
Viszont Yachirunak is rengeteg szellemi ereje van szerintem, ha azt nézzük, hogy könnyedén kibírja Kenpachi meg Nnoitra szellemi erejét. És ő is formába tudja önteni mint Kenpachi (a rózsaszín vadmacskára értem, amivel halálra ijesztette a 2. Osztag különleges hírvivőjét).
Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #37 Dátum: 11 aug 26, 20:30:13 »

Idézet
Csak mondom hogy Kenpachi kardja már alapból shikai formában van mint Ichigoé mert ő sem nagyon tudja irányítani a szellemi energiáját,de Ichigo valamilyen szinten megtanulta.És részben azért van a hátán Yachiru mert ő jól tudja érzékelni a szellemi energiát.
Ez volt ám a bődületes comment. Mikor Yoruichi megmutatja Ichigonak a 3 napos bankai tanulási teknikát, akkor mondja, hogy Kenpachi az egyetlen kapitány, aki nemhogy nem képes a bankaira, de még a kardjának a nevét sem tudja. Yachiru meg csak azért lóg vele, mert Kenpachi magához vette és nevelte. Sőt mikor Orihime is meglovagolta Ken-chant, és Ikkaku is velük ment a végzet hegye fele. Akkor Yachiru elvezettő őket az "erdőbe", akkor Ikkaku meg is jegyezte, hogy Yachiru és Kenpachi navigációs képességei versenyre kelhetnének egymással. Ergo ez nem jelent sok jót egyik félnek sem Mosolyogitt a mangafejezet Kenpachiról!

Basszus Tilon, mire meglett a manga oldal már mindent leírtál  bow
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 20:35:08 írta Ronyszkusz » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #38 Dátum: 11 aug 26, 20:38:38 »

én azt nem vágom hogyha beleszúrná a kardját egy olyan yoruichi féle bábúba akkor előjönne a kardja nem? akkor simán megtudná kérdezni a nevét:D
egyébként yachiru olyankor tiszta zoro volt amikor ss-ben ichigora vadásztak:D
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #39 Dátum: 11 aug 26, 20:59:23 »

Az a bábú Yoruichi elmondása szerint kikényszeríti a lelket a kardból. Tehát ha akarja ha nem, jönnie kell. Viszont ettől még nem kell elmondani a nevét, de nem is kell hallgatnia Kenpachira. Szerintem ehhez annak van köze, hogy Kenpachi sem ismeri az eredeti/saját nevét és ezért nem tudja a kardjáét sem. Lehet, hogy hülyeség de én így gondolom. Azon meg jót röhögnék, hogy a kikényszerítés után ott ülnének és farkasszemet néznének egymással. Megnézném ezt a jelenetet.  Remélem azért Kenpachi  végül képes lesz megtudnia ezt a nevet.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #40 Dátum: 11 aug 26, 21:00:53 »

ha valahogy összehozna egy jó bankait ami nem mágikus alapú nagyon táp lenne
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #41 Dátum: 11 aug 26, 22:30:47 »

Megnézném ezt a jelenetet.
Az a jelenet felérne egy teljes katasztrófával, armageddon és a függetlenség napja együttvéve Nevet
Már egy shikai és sokat tudna adni a dolgon, de szerintem messze nem mutatott 110%ot Kenpachi, Noitra ellen is csak kendo volt az új dolog, amit mutatott, de bízom benne, hogy tud még ennél is többet. A nevéhez anyit, hogy csak a kenpachi a ragadvány év, a Zaraki az szerintem az valódi, vagy legalábbi gondolom, hogy tudja a saját nevét. Komamura mintha anno így magyarázta volna, hogy kapta meg anno a "kenpachi" nevet. Bár lehet csak azért beszélek badarságokat, mert ezeket a részeket még magyar szinkronnal láttam :S
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #42 Dátum: 11 aug 26, 22:53:28 »

Nem. Kenpachi nem tudja az igazi nevét amióta SS-ben van. a "Kenpachi" nevet azok a Shinigamik kapják akik a legerősebbek. A "Zaraki" meg a 79.edik körzet neve ahonnan jött (egyébként a legrosszabb körzet). Így van Yachirunál is. Ő Kusajishi-ből jött az volt a (78-adik) és nagy valószínűséggel megölték volna ha Ken-chan nem menti meg őt. És a "Yachiru" nevet is Kenpachi adta neki.

Itt kezdődik a név adós, magyarázós rész  Nevet: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/114/7
Ez meg Yachiru megformált lélekenergiája Kúl: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/113/4
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #43 Dátum: 11 aug 26, 23:47:35 »

110%-ot? Olyan nincs. Az csak a mesékben létezik. Ott és akkor Kenpachi a kendoval nyújtott 100%-ot vagy annak közeli teljesítményt amely éppen elég volt ahhoz, hogy legyőzze Noitorát. Ő is mondta, hogy nem akar meghalni és elég erősen vesztésre állt. Mivel pedig a legerősebb támadása ez a kétkezes kendo támadás volt, így ennek kellett lennie az akkori 100%-nak is. Egészen addig ez alatt teljesített és amikor használta akkor felment 100%-ra. Egyszerűen 100% felett teljesíteni lehetetlenség.

Tilon tökéletesen írta le a nevének történetét és én pont ezért gondolom azt, hogy ezért nem ismeri a kardját sem, ami lehet, hogy hülyeség de én kapcsolatot látok benne. Szerintem ez a kard dolog a történet végére megoldódik valamilyen formában mert így Kenpachi nemigazán fejlődőképes. Túl sok mindenből záródik ki ezáltal, hogy nem képes megismerni és felhasználni a kardjának erejét. Így jelenleg csak a szellemi erejére számíthat fejlődésként de mint tudjuk, hogy nem csak az erő számít hanem a specializációk/különleges képességek is. Lásd a mostani anime is ilyent mutat. Tudom, hogy filler de látunk már az eredeti történetben is olyan ellenfeleket akik megfektették volna a csak erős embereket. Például Zommari is képes lett volna rá.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #44 Dátum: 11 aug 27, 08:14:01 »

Kenpachi közel sem adott ki 100%-ot Noitra ellen Nevet csak azért vérzett annyi sebből, mert ki akarta élvezni a harcot, és odáig húzta el, ameddig nem került shock-közeli állapotba Nevet az Ichigo elleni harc végén is fel lett nyársalva, és ott még 1 kendot sem próbált, úgyhogy Ken-chanban ott vannak a lehetőségek még bőven Mosolyog
ha valahol aránylag komolyan harcolt, az Yammi ellen történt, ott már repkedtek a kendók, de hosszú ideig ott is cask szórakozott... ezért is Zaraki a favoritom  Ördögi
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins