Mért, mi legyen? Harry Potter?
Az általános iskolai kötelezők jól vannak összerakva,a középiskolai már kevésbé, de ott sem újítani kéne.
spec azt nem bírom
mellesleg találják fel magukat
sok érdekes gyerekkönyv van, mondjuk a Pál utcai fiúkat meg a Vukkor még szerettem is, de a többi nem tetszett. Bár az őrült HP fan haverom egyértelműen a HP-t akarjaa kötelezőnek de mondtam neki, hogy tegyen le róla
bár így visszagondolva még a Robinson Crueso(el is felejtettem hogy írják) az még tetszett, de más nem maradt meg. Meg nem is volt érdeme selolvasni, mert a tanár khmm kicsit fura volt, mert elmondta mi lesz a dolggozatban, és úgy megírtam ötösre a nemtudommit, valami Jókai regény, hogy 3 fejezetet olvastam el. Oké bennem van a hiba, de nekem nem tetszenek az ilyen könyvek. És a film sem tetszett. Tudom, tudom egyéni probléma de hát most meg valami Antigonét kell elolvasni, az meg biztos megvan apának, ahogy az eddigi
összes kötelező is. Legalább nem kellett megvennem meg utánajárnom -.- elég volt elolvasni :S
Amúgy például a Tenkes kapitánya m,eg tetszett könyvbe meg filmbe is, pedig az nem mai darab, de hosszú sem volt, viszont érdekes. Jókai meg űzi fűzi a mondanivalóját rizsázik.. most közben annyi eszembe jutott, hogy Baradlay asszonyt kellett jellemezni, ami fennvolt a neten
végülis 2 5össel meg egy 3assal gazdagodtam, mert a külalak öhmm. egek mit csináljak? nem tudok gyorsan és szépen írni. vagy vagy. ez van. ha meg késik 15-20 percet ne én lássam már kárát. de a helyesírás meg a tartalom oké volt nagyjából.
Én is itt lököm a szöveget, de mégg köszönni sem köszöntem.. rossz kutya
Szóval sziasztok