M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10875 Dátum: 12 feb 13, 19:44:29 » |
|
hanii: Hmm...talán az kéne, hogy közös megegyezés alapján eldöntitek, hogy melyik tantárgy a legjobb.^^ Ha megvan, írjatok a tantárgy legérdekesebb részéről, csak ezt tudom javasolni. :3
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10876 Dátum: 12 feb 13, 19:51:37 » |
|
hanii, van egy elborult ötletem. Gondoltatok már esetleg a Vénusz projektre mint témára? Szerintem érdekes, modern elképzelés, lélegzetelállító képekkel. Pont ideális egy Power Point- bemutatóhoz. Itt a wikipedia: http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9nusz_projekt, , de baromi jó anyagok vannak angolul is, csak egy kicsit kell beleásni magad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 19:52:51 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10877 Dátum: 12 feb 13, 20:01:25 » |
|
Olimpia: el sem hiszem, hogy golf is lesz... felháborító, hogy emiatt a szar miatt kinyomnak valami IGAZI sportágat, csak mert a nézettsége alacsony. kapják be, úgy tudom a vívást nyomják ki, pedig azt én elnézegettem. amilyenek a reflexeim még vivó is lehetnék anya szerint, de ehhez annyira nem ragaszkodom, főleg az anyagi helyzetek miatt meg amúgy is röpizek meg teniszezek, az nekem bőven elég. De a golf az olyan, hogy én attól kikészülök... ütögetnek egy labdát, először belecsesznek egy rohatt nagyon utána miliméterről miliméterre terelgetik a lyuk felé. számomra ez élvezhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10878 Dátum: 12 feb 13, 20:03:22 » |
|
Hú, nem rossz öltetek, köszi szépen!^^ Ez a Vénusz projekt is tök jól hangzik, ahogy így olvasgattam. Ha nem csak 5-10 percünk lenne az előadásra, simán megcsinálnám.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10879 Dátum: 12 feb 13, 20:05:23 » |
|
Amikor nekem kellet ilyen pp-s anyagot csinálni, akkor én az animek-ről meg a pandák szaporításáról csináltam. Akkor taroltam velük, lehet, hogy neked is bejönne valamelyik.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10880 Dátum: 12 feb 13, 20:12:57 » |
|
Én emlékszem egyszer a Narutorol csináltam utolsó előtti lettem szerk: mmint csoportból utolsó előtti.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 20:14:35 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10881 Dátum: 12 feb 13, 20:14:35 » |
|
Pandák szaporodása? Watafakk. Nekem valami szónoklatot kéne. Szóval meggyőzni másokat egy adott témáról való álláspontomról. Csak miről... Példának olyanok voltak írva, mint iskolai büfé, a virágok szépsége, verekedés, de ezek akkora hülyeségek, hogy nem volt kedvem írni róla. Erre nincs valami ötletetek?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10882 Dátum: 12 feb 13, 20:16:28 » |
|
Rikan: Talán ezek közül a iskolai büfét választanám, végülis, az legalább kajáról szól. De ha rendesen gondolkodom rajta, a verekedésről lehet a legtöbb, leglényegesebb dolgot írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10883 Dátum: 12 feb 13, 20:17:14 » |
|
Animéken mi is gondolkodtunk, csak az osztályunk nagy részét nem érdekli. :S Amúgy a kaméleonok szaporodásáról akartunk, de a tanárúr azt mondta, hogy inkább ne. Rikan, győzd meg őket arról, hogy az anime jó dolog.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10884 Dátum: 12 feb 13, 20:19:11 » |
|
a bálnák mensizéséről csináljatok amúgy meg lehetne valami környezettel kapcsolatos, vagy túrázással ^^ azt sokan szeretik ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10885 Dátum: 12 feb 13, 20:20:14 » |
|
hanii, ha a mi osztályunkból megkérdeznéd valakitől, hogy ismer-e jó animéket, akkor olyan fejet vágna, mint én föci órán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10886 Dátum: 12 feb 13, 20:22:50 » |
|
Nálunk van egy srác, aki "animés" (az evolúcióban megállt a Narutonál) de... most elkezdte az 1AÉ-t, és teljesen nincs képben az aktuális dolgokkal, megnézni és csá, még azt is rosszul mesélni egy másik fiúnak ami egyes részekben benne van. Hű, már irritál a gyerek, volt is pár intő végkifejletű veszekedésünk. Ez az animéről való meggyőzés még jó is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10887 Dátum: 12 feb 13, 20:25:05 » |
|
Rikan: Váá, az olyanokat én is utálom. Nálunk egy ugyanilyen eset volt, csak ő DumaRagut/Arc nélküli Manust akart mesélni. Olyan szánalmas volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10888 Dátum: 12 feb 13, 20:27:15 » |
|
jajj olyan jó volt az irodalomdoga először is matek óra után úgy rohantam a kövi terembe, hogy elsőnek gázoltám át a kijövőkön és nagyon jó helyet találtam: hátul ablak mellett a terem szélén, pad tele könyvekkel. Na ide becsúsztattam az irodalomfüzetemet nyitva meg a könyvemet, és jól tettem, mert minden ment, kivéve a Homéroszi kérdéseket és azt ki tudtam lesi, meg még pár apróságot. De lapozni a füzetbe nem volt könnyű, szinte lehetetlen volt hang nélkül, ezért szinkronban fordítottam meg a füzetlapot és a dolgozatlapot de a tanár olvasgatott, szinte fel se nézett, szóval ez könnyű volt németen meg Feinstumpfhose helyet F leinstrumpfhose-t írtam Amúgy Zizi dobtam püt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #10889 Dátum: 12 feb 13, 20:30:24 » |
|
Azt is szereti, minden mondatot összekever egy másikkal, hát dik én jobban tudom, aki egy részt ha egyszer végignéz. Flexee: és mi a két szó között a különbség? Amúgy ha már német. Van egy olyan osztálytársam is aki ugyan ebben az évben jött mint én, de nem angolt hanem németet tanult. Neki csütörtökön van tesi helyett egy német órája, a többi napon amikor nekünk nem tagozatosoknak van angol ő csak benn van a teremben és elvan. De a fanatikus tanárunk már betanította 2 mondatra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|