Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #10905 Dátum: 12 feb 14, 15:46:18 » |
|
Ha legyőzi a medvéd ás ráül/fekszik, akkor máris nem fog a nyakáig érni a hó. Hm...Szurkolok neki egész nap!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10906 Dátum: 12 feb 14, 15:46:51 » |
|
Néhány finn meg magyar melós van vele. És nem fekszik bele a hóba, egyszerűen azért ér neki nyakig mert törpe. xD Bár így talán nem veszi észre a medve, max ha véletlenül belebotlik. (szószerint)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #10907 Dátum: 12 feb 14, 15:48:39 » |
|
Azt tudom, hogy korán megállt a növésben, de a törpe azért túlzás nem? Olyan 160 körül van, ha jól emlékszem, szerintem az nem olyan kicsi.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10908 Dátum: 12 feb 14, 15:56:21 » |
|
Öhm tudom ez nem éppen a témához kötődik, de Cartnecker, hogyhogy nem moderátor már, ha szabad kérdeznem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10909 Dátum: 12 feb 15, 17:50:41 » |
|
Végre van fórumxD Már hiányom voltXDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #10910 Dátum: 12 feb 15, 18:04:37 » |
|
Nem csak neked. Valaki ünnepelte rajtam kívül a Valentin napot? Raktam ki valentájnos avatart is. (Szenk jú Rits.: $)Minagi: olvasd el szerintem a blogját.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #10911 Dátum: 12 feb 15, 18:13:18 » |
|
Már nekem is. 2 napig nem tudtam feljönni. Nem ünnepeltem Valentin-napot, max. csak így a barátnőkkel köszöntgettük egymást.^^ De utólag is boldog valentin-napot mindenkinek. És Sevannának is boldog szülinapot.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10912 Dátum: 12 feb 15, 18:45:24 » |
|
Istenem végre fórum!!!! Baromira hiányzott máááár Ejj annyi hó esett délelőtt alig tudtam hazajutni, anya meg nem akart elengedni edzésre, de én eljöttem. MOndta, azért nem menjek, mert elesem vagy ilyesmi, erre mondom: én nekem nem az eösés a szakterületem. Erre haza fele jövet akkorát estem, hogy még most is fáj. Szó szerint kicsúszott alólam a bicikli Anya csak annyit tud, hogy lefröcsélt egy autó, hirtelenjében ezt tudtam kitalálni a vizes nadrágomra De így belegondolva, jó hogy nem jött mögöttem valaki, mert az már sokkal rosszabb lett volna irtóra mázlim volt.. Sevannat én még láttam itt, szal asszem tudom kiaz ami részemről hihetetlen teljesítmény mert a memóriám rosszabb mint Csillag Patriké X"D Boldogot Seva' Szerk, amúgy amikor ma hazaértem belefetrengtem a hóba, majd bukfenceztem a hóba és még egy cigánykereket is kierőszakoltam magamból hóó
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 15, 18:47:36 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10913 Dátum: 12 feb 15, 19:28:33 » |
|
Öhm tudom ez nem éppen a témához kötődik, de Cartnecker, hogyhogy nem moderátor már, ha szabad kérdeznem. Úgy hogy már évek óta Admin... ^^' Beszenvedtem a gépbe a régi/új videókártyámat egy Gainward 9600gt-t... Hát öö át kellett kötözgetnek az összes kanócot, és becentizni a helyére... Winyótól kb 3 milliméter választja el... o.O Éppen-éppen befért... ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #10914 Dátum: 12 feb 15, 19:59:26 » |
|
Váltottam avatart. Gabesz: A Videókártya van túlméretezve, vagy a gép kicsi? xD Minagi: Egy idő után bele lehet fásulni a dolgokba, olyankor pedig már fölösleges erőltetni bármit is.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10915 Dátum: 12 feb 15, 20:08:54 » |
|
Ziziii Ejj elmentem zuhanyozni, erre látom, hogy a combomon ott van az esésnyom nehéz nem észrevenni egy szép nagy vörös foltot holnap meg öltőzőben kérdezgetni fogják mi történt meg sajnálkoznak meg minden. Fasza, hogy az nem segít rajtam, ellenben 15× el kell mondanom mi történt fal mellett kéne átöltöznöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10916 Dátum: 12 feb 15, 20:13:01 » |
|
Zizi képes voltál lecserélni magdi anyus vájzárd bánkáját? :'( Gabesz nekem ilyen problémám nincs mert nagyon nincs gépházam se...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10917 Dátum: 12 feb 15, 20:15:51 » |
|
Jajj a Magdi Anyus Bankaii de a mostani Hetalia kép is aranyos de azért Trollbarlangra visszateszed ugye? Micisapkás torreádor, kinek füle sharingan még mindig megvan a régi mottód a fejembe ez nagyon megmaradt bennem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10918 Dátum: 12 feb 15, 22:04:18 » |
|
Minagi: olvasd el szerintem a blogját.
Köszönöm! Néha bele-bele olvasok de egy ideje nem jártam arra és ... elfejtettem hogy van blogja. De elolvastam, és értem, meg valahogy sejtettem. Úgy hogy már évek óta Admin... ^^'
Minagi: Egy idő után bele lehet fásulni a dolgokba, olyankor pedig már fölösleges erőltetni bármit is.
Ezekkel tisztában vagyok, de valahogy sejtettem hogy volt egy "ok" ami miatt (számomra) "hirtelen" történt. Nem tudom hogy tervezte-e korábban hogy abba hagyja, nem látok be a "kulisszák mögé", nem is szeretnék, így nem tudom hogy volt-e már szó róla, de elolvastam a blogját és értem már. ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #10919 Dátum: 12 feb 16, 09:09:23 » |
|
Noémi boldog születésnapot kívánok neked!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|