húú 800. oldal
amúgy az az érdekes, hogy jött velük egy család, 2 kissráccal, egyik kb 4 a másik kb 7 éves max.
az anyukájuk még nem szállt fel a buszra, a 4 éves kissrác meg már minnyá bőgött, erre a busz elkezdett gurulni előre pár métert a másik busz mögé *ekkor gondoltam, hogy most kitör a vulkán* és kitört, kissrác bőgött, vigasztalhatatlanul egész addig amig a mami fel nem szállt. Ezt megértem, ennyi évesen én is bőgtem volna. De az hogy 10 percel később már a két kölök egy ilyen tábla gép izén emberekre lövöldözött, és röhögtek, az már sok volt. És mi vagyunk a romlott kivetendő generáció a mangák miatt. Mert az csupa erőszak és fel sem fogjuk. Ilyenkor úgy, de úgy le tudnék állni vitatkozni a sülőkkel, hogy nézzék meg az ilyen kis ... gyermekeket, hogy ovis létükre lövöldöznek meg röhögnek.
Az, hogy én kipróbáltam a CS-t az más. Én annyit csináltam 2-3 haverommal, hogy az egyik kreált egy szervert és benyomott cheateket és röpködtünk meg kergettük egymást, és nem lőttünk. Csak fogocskáztunk
jó mi sem vagyunk komplettek, de ha egyszer ki nem állhatom a lövöldözős játékokat. Valahogy a kardozós az más meg az ilyen. Ott -jobb esetben- szemtől szemben harcolnak, de valahogy ez a lövöldözés
ez sokkal sunyibb. Persze a ninjásdiba is bele lehet köti, de egyszerűen nem ugyanaz
én nemhinném, hogy normáűlis körülmények között embert lennék képes ölni, virtuálisan sem szeretek... persze Narutos játékokban kell, de azt én szívesebben fogom fel K.O.nak mint gyilkolásnak. az NTSD-be nem sok vér van. ha jól emlékszem Sasuke chidorija véres, meg Gaara homokja, többre nem nagyon emlékszem
de biztos van még, az összes szereplővel még nem játszottam.