Béreljünk fel egy perverz tanárt, akit elrejtünk Flexee táskájában és vele marad.
lol
Kakashit kértem volna
ha olvastam volna..de nem
no nembaj majd 2 hét múlva ^^
Flexee távollétével kapcsolatok GyIKMit csináltál 5 napig?Elmentünk sulival síelni, és amúgy is 6 napig sz'al benézted. Tök jól éreztem magam, a hely ahol voltunk: Präbichel vagy valami ilyesmi.
Milyen volt az idő?Az első 2 napig folyamatos hóvihar és hideg, de szerdától sütött a nap és fasza volt ^^ persze símaszk meg meleg ruha így is kellett.
Hogy telt az oda+visszaút?Zenehallgatás, Naruto, Gyuribáá sztorizgatása... egy szóval imádtam
hmm az út az kb 5-6 óra volt busszal.
Milyenek voltak a pályák?2 hegy volt, de általában reggel volt jó a pálya, mert a sízők és a nagy szél miatt a hegy tetejéről és az ott lévő pályákról a hó huss eltűnt, Flexee meg csúszott a jégen és alig bírta összeszedni magát.
Milyen pályákon mentél?Ömm... szinte mindegyiken már az első nap mehettem pirosra is és hát a többi napon oda ahova a csoport. Általában pirospályákra, de az utolsó nap felmehettem a "fekete pályára" is ami csak névlegesen fekete, mert ilyen pálya itt nincs. Amit ennek tituláltak az egy szűzhóval borított sziklás-füves-bokros izé volt, amin ha végigértél épségben akkor fasza vagy! Én fasza voltam jee. Azt hiszem csak 2 pályán nem voltunk, mert azok nem voltak jók. Sima pirospálya volt mindkettő, csak nagyon hosszú. De én azért lementem volna
Hogy bírtad ki a fórum nélkül..?Nehezen
De miközben síeltem gondoltam néhányótokra
Masashi *-* Rikan, Kenbaba
meg pár barátomra még suliból ^^ Már előre rettegtem, hogy nélkülem lesz Duma Topic 9 de nem
Közben Masashi Legendás Sannin lett
Nem semmi ^^ én már el is felejtettem mi is vagyok, de ha ezt a hsz-t beküldöm akkor megtudom
Tudtad, hogy van gép az ebédlőben, de mégsem mentél fel netre. Miért?Mostanában nagyon rá voltam kattanva a netre, 1 hétnyi szünet rámfért, de a Narutot elolvastam volna.. (már elolvastam de annyira nem nyűgözött le. Sasuke már 10 fejezete óta van felbukkanóban, kezdhetnének már vele valamit. Folyton csak bandukol meg belenéz a kamerába.
Milyen volt hazatérni?