Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #9075 Dátum: 12 jan 04, 18:09:53 » |
|
Miért akarsz egy emberre hasonlítani?
Bevallom annyira nem olvastam vissza, és nem olvastam el a mai napon írott beszélgetéseket, csak bele-bele olvastam, de szerintem Masashi egyszerűen abban a korban van ahol próbálja "magát" megtalálni. A tetoválásokra vissza térve, nagyon szépek tudnak lenni, de egy emberi bőrön szerintem nagyon ronda, és nem illik oda. Egyetlen dolog, amin tényleg agyalok, az a nyelv piercing, csak az a gond vele, hogy kivágnának itthonról.  Pár ismerősömnek volt korábban, de mindegyik kivetette, elég hamar max 2évig maradt bent nekik. o.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #9076 Dátum: 12 jan 04, 18:28:44 » |
|
Jó hogy sok ilyen vállalkozó szellemű ember van itt a fórumon, aki képes lenne akár tetkót, akár piercinget (főleg nyelvbe) csináltatni.  Ez tökre jó dolog. :3 Kár, hogy én ilyenbe soha semmilyen körülmények között nem adnám be a derekam. xD  Túlságosan is félek tőle, hogy nagyon fog fájni. A fogorvosnál is mindig attól parázok, hogy amikor fúrja, akkor hirtelen majd el kezd fájni. Alapjába véve elég gyakran sérülök meg, ami eléggé fájdalmas, pl: volt, hogy a combomon egy nagy tályogszerűség volt, na az rohadtul fájt, de kibírtam, meg a kézilabda is elég sok kellemetlen érzéssel jár, most is úgy fáj a térdem, hogy járni alig bírok, meg 2 gyönyörű lila folt a könyököm felett, meg egy elég jól felhorzsolt, mély seb a könyökömön. Már csak egy tetkó hiányozna.  Orrpiercingben gondolkodok, dehát magamat ismerve nem hiszem, hogy lesz belőle valami. Elárulom, még fülbevalóm sincs.  Egyszer ki volt lyukasztva, de sosem hordtam, hát benőtt. =')
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #9077 Dátum: 12 jan 04, 18:36:20 » |
|
masashi... mi lesz ha megunod mansont? esetleg megutálod? akkor milesz? azt már nem mosod le..
Az gáz, amikor valaki megöregszik és a lógó bőrén ott terpeszkedik valami izé  nem bajlódnék én amúgy a leszedetéssel, mert tetkóm sem lenne ^^" piercinghez:  nekem sosem tetszett, meg fenn áll a fertőzés veszélye. mondjuk az szinte mindenhol, de akkor inkább azért, mert lehorzsolom a térdem, ne pedig valami csecsebecse miatt. meg sportolok is, szóval kényelmetlen lenne :| amúgy a TVbe most van szó a tetoválásokról hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9078 Dátum: 12 jan 04, 18:41:43 » |
|
Azt ugye tudod, hogy akik ezeket először elkezdték használni azok mezítláb rohangálnak az őserdő meg egyéb helyeken vadállatokat öldösve. Szerintem, ha nekik sikerült túlélni, akkor te meg a sportolás sem fogjátok tudni ezt felülírni. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9079 Dátum: 12 jan 04, 18:43:42 » |
|
Meg késve bár, de törve nem. Boldog új évet kívánok minden kedves fórumozónak, lánynak és nőnek szépnek és csúnyának. A fiúk nos ők na jó egyszer van világ vége nekik is!
Ezt a gyönyörű hozzászólást egyből el is rontom azzal, hogy megyek moderálni remélem féltekxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #9080 Dátum: 12 jan 04, 18:49:55 » |
|
Visszatért Hiei a 14 napos szabadságából bánzáj. Amúgy neked is boldog új évet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9081 Dátum: 12 jan 04, 18:50:59 » |
|
Hiei bácsi: ha szereted hogy félnek tőled, és én szeretlek, és akkor te félsz tőlem, vagy leszarsz?  Amúgy szia, már keztelek hiányolni  heo-san: arról szó sem volt, hogy nem élném túl, de nem igaz hogy ők nem akadtak el minden 2. bokorba 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9082 Dátum: 12 jan 04, 18:53:24 » |
|
Meglepő módon ők még most is vidáman rohangálnak, szóval nem hinném, hogy a bokros verzió szóba jöhetne. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9083 Dátum: 12 jan 04, 18:59:39 » |
|
heo san: jólvan akkor nekem nem kell mert undorító, és engem zavar ha amiatt leszakad egy darab a testemből, ők rohangáljanak csak a fülük meg a többi nélkül és épen maradok és inkább azzal cseszem el magam ami nem szépít  most is tele vagyok sebekkel  most jöttem edzésről ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #9084 Dátum: 12 jan 04, 19:02:26 » |
|
Milyen sportot űzöl? Végül is csak leírtad, hogy tulajdonképpen neked azért nem kell, mert szerinted undorító.  Egyébként mi ez a -san, -kun mánia?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #9085 Dátum: 12 jan 04, 19:14:09 » |
|
Hiei... egy gyors és egyszerű kérdés.. te cosplayeztél már PaRappa-t és Ryo-t? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 04, 19:19:08 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #9086 Dátum: 12 jan 04, 19:30:58 » |
|
Nem, az nem én voltam. Az egy debreceni srác aki itt Hiei328328 valami néven van fent. Egy akatsukis élete topicba szokott írni. Láttam élőben a Parappa cpjét. Azóta is van szerencsém hallgatni. Soha nem ctem és ha fogok akkor tuti valami szexi nő leszekxD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
heisenberg
|
 |
« Válasz #9087 Dátum: 12 jan 04, 19:35:31 » |
|
valami olyasmi mint ő ? http://noob.hu/2012/01/04/lol_1.jpgbár ez már undorító... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #9088 Dátum: 12 jan 04, 19:36:58 » |
|
Milyen sportot űzöl? Végül is csak leírtad, hogy tulajdonképpen neked azért nem kell, mert szerinted undorító.  Egyébként mi ez a -san, -kun mánia? nekem bejön mmint a megszóláítás, nem a piercing  de azért remélem nem baj  Röpi, meg tavasztól őszig tenisz, meg kúszok mások mindenfele meg iylenek.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #9089 Dátum: 12 jan 04, 20:13:52 » |
|
Masashi: igen, hasonlíthatsz másokra, de ne legyél teljesen olyan. Kiskakas: Valamilyen szinten igazad van, szeszélyek jönnek és mennek. Minagi: Az nem baj, ha keresi ki is legyen. Én is voltam olyan, hogy egy emberre akartam hasonlítani, és mivel én nem voltam az az ember, csalódtam. Ennyi. Keresse ki is legyen, valószínűleg élete végéig fog keresni, mint mindenki más. Nem tetszenek a bőrön a tetoválások? Sose láttál olyat ami tetszik? Hanii: Én thai boxon kaptam egy nagy bordást, és egy hétig levegőt is nehezen vettem. Sport ára. Volt egy ismerősöm, akinek volt egy piercingje a szájában. Egy idő után kivette mert megunta. A hülyéje ezután azzal szórakozott, hogy a vizet kilőtte a kis lukon. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|