Bakker negyed óráig pötyögöm itt a fél oldalas kis szövegemet, erre mielőtt elküldeném elmegy a netem.

Annak örömére, hogy visszajött:
Van aki kettévágatja a nyelvét. Ahhoz mit szolnál?

Nincs az a pénz...

Nyelv piercinget érdemes kipróbálni, ha vágysz rá.
Egyrészt egész olcsó, másrészt pedig gyorsan begyógyul a helye, ha kiveszed és nem is fájdalmas amikor szúrják.
Többek között ezért gondoltam rá én is, csak szerintem otthonról kivágnának vele együtt.
A barátnőm erre azt mondta, hogy akkor otthon ne nyissam ki a számat. Mondom: Jó...

Pár ismerősömnek volt korábban, de mindegyik kivetette, elég hamar max 2évig maradt bent nekik. o.o
Mondjuk ha rászánnám magam, akkor sem hagynám bent életem végéig. Hogy néznék már ki hatvan évesen (ha egyáltalán megélem azt a kort) egy piercinggel?

Amíg befejezem a sulit oké, talán még utána is valameddig, de nem tudom, hogy egy állásinterjún milyen szemmel néznék.

Túlságosan is félek tőle, hogy nagyon fog fájni. (...) A fogorvosnál is mindig attól parázok, hogy amikor fúrja, akkor hirtelen majd el kezd fájni.
Én is kicsit gyáváskodok, az a másik, amiért nem túl valószínű, hogy megcsináltatom. De utáltam, amikor fúrták a fogamat. Inkább húzzanak ki kettőt, de ne fúrják.

fenn áll a fertőzés veszélye
Szerintem a szájban a legkisebb a fertőzésveszély (ha nem eszel össze minden sz@rt-szó szerint

), persze nyugodtan le lehet idiótázni, ha rosszul mondtam, mert nem néztem utána, csak nekem ez tűnik a leglogikusabbnak.

Boldog új évet
Köszi, viszont. ^^
Legalább az arca szép...
hiroto ismerőse:

Flexee: fujj Spongebob...

/\