Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #8535 Dátum: 11 dec 18, 21:58:10 » |
|
STM te még mindig trollkodsz  Gonosz 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8536 Dátum: 11 dec 18, 22:11:43 » |
|
Nem probléma, ha nálad marad a cím, nekem annyi is elég, hogy egyáltalán sikerült megcsinálni az egyoldalas utolsó hsz-eket, valamint új rekordot sikerült összehoznom; 18 hsz egymás után, plusz Ferrarigirl-el 14 páros hsz megszakítatlanul  Egyéniben és párosban is taroltam 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8537 Dátum: 11 dec 18, 22:13:14 » |
|
Bár ez csakis ama nagyszerű c tervnek köszönhető, hogy végig a mellékhelységet használtam. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #8538 Dátum: 11 dec 18, 22:15:42 » |
|
Nem nem, a c terv miatt NEKED sikerült a 10+hsz
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #8539 Dátum: 11 dec 18, 22:17:15 » |
|
Ááááá, ezt egy kicsit benéztem! Nem aludtam az éjjel és délután bealudtam. Azt mire felkelek már vége van a trollságnak.  No mind1 most már. 
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8540 Dátum: 11 dec 18, 22:19:26 » |
|
Félreértesz, a c azt a komplex számot jelöli, ami mindezt lehetővé tette.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8541 Dátum: 11 dec 18, 22:23:21 » |
|
Csak nem a 42-t? AMúgy, ha megőrzöd a képet, a következő barlang megfleeő topicjűában nyilván érvényes lesz, csak ne felejtsd el addig. Kicsit már ugyis belefáradtam az uralkodásba, meg a sok vele járó fárasztó, néha unalmas kötelezettségbe.. persze, maga a tudat, hogy dominálok a trollok közt, meg még sok előny van, főleg, egy megfelelő társuralkodó mellett, de ez van. Jó, elég láma lesz így megszerezni a címet, de ez van. Max. ha nagyon fűt az (uralkodói) arrogancia meg a trollösztön, visszaszerzem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 22:24:13 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #8542 Dátum: 11 dec 18, 22:24:50 » |
|
Jó volt ez a trollbarlang, élveztem. Igaz, hogy teleraktam ilyen brutál képekkel, és azon kivül semmit nem csináltam, de azért nagyon tetszett. xD Ja, igen, remélem mihamarább lesz megint, addig is, jó szunnyadást, trollok! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #8543 Dátum: 11 dec 18, 22:29:24 » |
|
Na ja, hiányozni fog.  A következő trollbarlank vagy tavasszal vagy ősszel lesz a számításaim szerint. de ez nem biztos. Én se csináltam sok értelmes dolgot. Magduska RULZ!  nem fogom őt levenni az avataromról :3
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8544 Dátum: 11 dec 18, 22:31:29 » |
|
A következő barlang még bazisok idő múlva lesz. Az fórummotor forog, jönnek mennek a korok, mire a barlang emléke már szinte legendává halványul, aztán sokan azt is elfelejtik, akkor fog eljönni újra, váratlanul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #8545 Dátum: 11 dec 18, 23:25:44 » |
|
Hát ja egynek elment... viszont srácok elmarhultunk nem de? Ráadásul visszakaptuk a rangrendszert a szerény véleményem szerint jó dolog!  Ja és lámlám... grat STM ahhoz h Uchiha Madara lettél! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 23:26:17 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #8546 Dátum: 11 dec 19, 11:09:52 » |
|
Tavaj nem kéthetes volt a barlang?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #8547 Dátum: 11 dec 19, 14:49:27 » |
|
Csak kíváncsiságból, van olyan ember akonek a rangja Naruto-Kun Fórum Isten, Vagy pedig "Válassz rangot" ? 
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8548 Dátum: 11 dec 19, 14:54:59 » |
|
Nincs, a két adminisztrátor után Gabesz-nak (Aki nem rég még moderátor volt) van a legtöbb hozzászólása, de ő VIP szóval neki alapból nincs rangja, azok közül aki nem csapattag vagy VIP tehátegyszerű mezei felhasználó, nos azok közül STM-nek van a legtöbb hozzászólása. Egyébként még a 2000 hozzászólás felettiek vagy közeliek is eléggé ritkák, mondjuk Ritka pont köztük is van.  Itt egy LISTA az ilyesmiről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #8549 Dátum: 11 dec 19, 14:57:32 » |
|
Ahhoz bizony pedig kellessz még egy kis idő, amire valaki eléri a hatezer hsz-t. Bár, ha UM úgy belehúzna, mint mikor regisztrált, egy jó két éven belül meg lenne neki a 6000 hsz szerintem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|