^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #8520 Dátum: 11 dec 18, 21:02:10 » |
|
Akkor teszek normált is meg agancsos-nózisat is  am normál most is van, megkeresem, egy osztályfotó, a napokban készült STM: ott nem mondtam volna  am grat a rangodhoz, Madara sama ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 21:02:42 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #8521 Dátum: 11 dec 18, 21:05:09 » |
|
Putir, kisfijúknak nem jár sör. Vagy várj, te hány éves is vagy?  Még csak 15:S ,de attól még adhatsz sört. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8522 Dátum: 11 dec 18, 21:05:21 » |
|
Ja, én is most néztem a "ki-ő?"-ben  Durva, én vagyok Uchiha Madara hahahhahahahahahaha 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #8523 Dátum: 11 dec 18, 21:06:08 » |
|
Még csak 15:S ,de attól még adhatsz sört.  Na akkor jól tippeltem  Nem kaphatsz!  STM grat, hogy átoperáltattad magad Madarává.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #8524 Dátum: 11 dec 18, 21:06:23 » |
|
heo: én is köszönöm  Amúgy épp most küldtem neked üzit x3 Bizony, meg is kaptam, mondjuk gondolom feltűnt. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8525 Dátum: 11 dec 18, 21:08:16 » |
|
Kéne Madarás szett is, de semmi kedvem lecserélni Greed-samát... ráadásul ezen a képen mgé hasonlít is rám valamennyire.... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #8526 Dátum: 11 dec 18, 21:08:34 » |
|
[kép az ÉN témában] Ez egy eléggé leharcolt napon készüét (péntek) nem látszik a hiperaktivitás legkisebb jele sem, hajam egy hajmosás előtti utolsó nap készült  ez fos de teszek majd másikat..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 21:10:26 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8527 Dátum: 11 dec 18, 21:09:24 » |
|
Nem kaphatsz!  Micsoda gonosz nőszemély, megvonod egy kisgyermektől az alkoholt. Vagy inkább önfeláldozó lennél? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #8528 Dátum: 11 dec 18, 21:14:11 » |
|
Na nekem osztag vezetős lett a képem.  Valaki esetleg tud valami jó kenbácsis idézettet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8529 Dátum: 11 dec 18, 21:16:18 » |
|
"Gyere had fájjon, harapj belém!" A monológ arról, hogy mgé nem harcolt oylannal, akinek nem lehet átszúrni a szemét, vagy a szövegelés a kardjáró/-val.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 21:17:09 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #8530 Dátum: 11 dec 18, 21:28:03 » |
|
Micsoda gonosz nőszemély, megvonod egy kisgyermektől az alkoholt. Vagy inkább önfeláldozó lennél?  Igazából azért nem kaphat sört, mert pálinkát adok neki 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #8531 Dátum: 11 dec 18, 21:30:01 » |
|
Azt megköszönném adjak lakcímet hogy hova küld?  Na én még megnézzek egy Code geass-t azt alszok. Jó éjszakát minden trollnak. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 21:33:23 írta Putir »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #8532 Dátum: 11 dec 18, 21:37:00 » |
|
Biztos meg akarod adni egy predarkelfnek a címed? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8534 Dátum: 11 dec 18, 21:55:36 » |
|
Késő  A barlang lezárta után már nem érvényes a dolog, hiába na, nem jelentkeztél időben, majd a következő barlangban megbeszéljük mahahahaha
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|