Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #8490 Dátum: 11 dec 18, 20:37:44 » |
|
Remélem most öltöznek Sötételfnek.. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #8491 Dátum: 11 dec 18, 20:38:11 » |
|
Na megyek készülődni holnapra, további jó anti-trollkodást.  (ui: Ha Ritli tesz fel, akkor én is.  De nem ma.  És ez most komoly. Majd talán holnap.)
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8492 Dátum: 11 dec 18, 20:39:45 » |
|
Akkor alighanem mérges leszek... Nem azért, mert nem akarom, hanem mert nekem sose cpzik:crybye:
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #8493 Dátum: 11 dec 18, 20:40:32 » |
|
Cccc hanii gonosz vagy  Zsarolsz mindenkit  Én még átgondolom a dolgot  Bénán nézek ki a fotókon  És szerintem a legújabb is vagy 1 éves  Nem, nem öltözök sötételfnek  Nincs olyan rucim. Pedig de király lenne ha lenne *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #8494 Dátum: 11 dec 18, 20:41:08 » |
|
Sajnállak samdav.
Engem nem kell. Hanii: rakj fel képet 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #8495 Dátum: 11 dec 18, 20:43:52 » |
|
Hehe... kb. 2 hozzászólásom volt eddig Duma topicban, vagy még annyi se, de most gondoltam, benézek  Egyrészt jól esett ez a Trollbarlang egy kis levezetésnek a vizsgák előtt  Köszönöm  Másrészt nem tudom, ki nyomott rám egy szavazatot a legszebb lány szavazáson, de lávolom nagyon  Viszont az első 3 helyezettnek MUSZÁJ feltennie képet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #8496 Dátum: 11 dec 18, 20:44:54 » |
|
Én már láttam Ritliről egy képet, még évekkel ezelőtt. O.O Lehet valami Fórum találkozóról volt amit feltettek ide?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8497 Dátum: 11 dec 18, 20:45:17 » |
|
Én voltam, ha nem ezt éreztem volna a jó döntésnek, akkor is kötelességem lett volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #8498 Dátum: 11 dec 18, 20:46:17 » |
|
:O  Köszi  Nem véletlenül segítelek pont téged az uralkodásban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8499 Dátum: 11 dec 18, 20:46:56 » |
|
Ezek szerint volt rajtam kívül valaki aki arra szavazott akin nem volt szavazat?:O Én is olyanra szavaztam akin nem volt szavazat:D. Ne érezze egy hölgy se csalódottnak az estét. Lovagok powa:D.
Jah az nem lehet mivel én adtam az utolsó nullásra a szavazatomat.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #8500 Dátum: 11 dec 18, 20:48:16 » |
|
Hát nemtom Minagi. Lehet magamtól linkeltem még régebben  Történt ilyen  Amúgy még mindig nem érzem magam valami rózsásan. Lehet megfertőzött valaki valami kórsággal ott a barlangban :S
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikol
|
 |
« Válasz #8501 Dátum: 11 dec 18, 20:48:38 » |
|
Imádnivalóak vagytok, kis lovagok  Még a végén meghívlak titeket egy sörre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #8502 Dátum: 11 dec 18, 20:49:23 » |
|
Akkor kettőre, mert egyel még mindig tartozol:P Mikor csapatag lettél mondtam:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #8503 Dátum: 11 dec 18, 20:49:47 » |
|
Ritleli- Troll vírus, Hiei is elkapta, csak az ő szervezete már kezdi lenyomni. Ha nem kapsz hamarosan segítséget visszafordíthatatlanul trollá válsz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 20:50:42 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #8504 Dátum: 11 dec 18, 20:50:53 » |
|
Én direkt Renátára szavaztam szegény ne szomorkodjon hogy nincs szavazata. Ritli ha 24 órán belül nem szerzel ellenanyagot át fogsz változni trollá.:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|