kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #7080 Dátum: 11 szep 01, 11:38:44 » |
|
meg ha véletlenül mégis van acc törlés ott úgy van hogy elküldesz egy kérelmet és ha 14 napig nem lépsz be akkor törlik... ezalatt a 14 nap alatta te max 150-200 megás adathalmazod simán felkerühet bármilyen privát szerverre ami direk erre lett kitalálva... egyébként én letöltöttem a sajátom 2009 novembere óta.. ( durván 50 mega) bár sok kép nincs fent de a facebook a képeket úgyis csak ilyen 200-300 kb-s hulladékká convertálja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7081 Dátum: 11 szep 01, 11:39:31 » |
|
Ja, nekünk is az infótanárunk folyton erről beszél. Nah megvolt az első napom a suliban, nem olyan volt, mint amilyenre számítottam, ugyanis legalább 3 új osztálytársat "vártam" és csak egyet kaptunk. (Szerencsére ) A tanárúr már az első órán ki volt akadva és ordibált, meg pár srácot hazaküldött átöltözni, mert utcai ruhában jöttek el. Aztán meg beestek az évnyitó közepén. xD Mi meg a barátnőmmel végigröhögtük, igaz nem volt szép, de most mit csináljak, az a problémám hogy nem tudom visszatartani a nevetést. És szerintem így első nap kaptam is egy szép szöveget a magatartásfüzetbe.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7082 Dátum: 11 szep 01, 12:54:12 » |
|
Nah első nap. Haverral összefutok nagybuszmegbe. Kigyalogoltunk a suliig, végzős eleganciával beestünk a Himnusz közepére =D Megkerestük az osztályt, pacsi ,dumálás ( közbe megy az évnyitó ) és go be a suliba. Ofő elmondja amit el kell ilyenkor, szünet go dohi, elszívunk 1 cigit, go büfé veszünk kaját, óra második felére beesünk, ofő leorditott. Ez ment fél 11-ig, aztán elengedtek. Régi jó haveri körrel zúzás kocsmába, gyorsan bevertem 4 sört, mesélés a nyári élményekről stb. Utána 1 órakkor vettem bérletet és jöttem haza. Azóta itthon vagyok és azon gondolkodok mi lesz az érettségin xD ( már most ) Ugyanis megkéne írni minimum 3asra. Igazából most még jó a suli majd 1-2 hét múlva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #7083 Dátum: 11 szep 01, 13:17:51 » |
|
Nekem is jó volt elsőre a suli, ahhoz képest, hogy új. Jó fej a tanárnő és az osztálytársak is. Bejövős . Majd holnap meglátjuk mi lesz még.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7084 Dátum: 11 szep 01, 13:55:48 » |
|
Új suliba kerültél, Rikan? Az egyik barátnőm is elment tőlünk, és most új sulit kezdett.. Ma felhívtam, azt mondja, egész jó.^^ Ellenben a mi új osztálytársunkkal. x.x Jéé meg mit hallok, az egyik barátom, aki most ballagott, félévkor jön vissza hozzánk előadást tartani a középsulikról. xd És az a ciki, hogy ez a bizonyos személy az a srác akiről meséltem. És a tanárúr tuti piszkálni fog vele, mert tavaly is, amikor még itt volt, mindig azzal piszkált, hogy "folyton megbántom szegény helyes fiúkát". Istenem, bárcsak a tanárúr is normálisabb lenne egy fokkal.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #7085 Dátum: 11 szep 01, 14:53:52 » |
|
na végre 1 héttel ezelőtt szerdán kezdődött a sulim persze nem voltunk sokáig max 10-ig aztán csütörtökön meg pénteken ismerkedtünk vagy 9 órán keresztül amit rühelltem -.-''. ezen a héten hétfőn megkaptuk végre a sport órát de megint ismerkedés -.-'' de szerencsére a tanár is utálja ezt ami miatt játszottunk óra végén hogy 2 ember kap egy botot és a terembe meg van egy határozott hely amin benn kell maradni ki meg nem lehet és van ilyen 1 karika (legközelebb elég keménnyel fogjuk játszani talán de most gumiból volt ) amivel nekik el kellett találni minket és térd alul ha éri akkor kiesel meg 1 és fél percen keresztül megy egy kör. volt azután megin 3 óra ismerkedés -.-'' de végre belekezdtünk az órába és már nem értem miért ma átraktak 1-el magasabb-ba és megin ismerkedés . döcögős nap
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #7086 Dátum: 11 szep 01, 16:08:21 » |
|
én csak ötödikén kezdek suliban..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #7087 Dátum: 11 szep 01, 16:56:00 » |
|
ájjájjáááj... ez a szintfelmérő nekem nem hiányzott. angolból 40/25öm lett és beraktak haladónak >< középhaladó akartam lenni D. szarul megy ígyis az angol erre meghajtanak >< persze biztos jó de...mind1 matekból is írtunk. szerintem az katasztrófa lett 9___9
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7088 Dátum: 11 szep 01, 17:06:34 » |
|
Lehet hogy magasabb szinten nagyobb lesz a motivációd és a csoport is feljebb húz. Ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7089 Dátum: 11 szep 01, 17:45:26 » |
|
Ja, sajnos . Pedig olyan jó volt a régi. Angolból tuti a legmagasabba kerülök matekból meg legalsóba . Önbizalom meg is van meg nem is . Viszont bejöttek ezek az új tantárgyak, hát kicsit félek tőlük (biosz, föci stb.). És az órarendünk, na az katasztrófa. Lecserélni. Most rögtön .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7090 Dátum: 11 szep 01, 17:59:11 » |
|
Csoportbontásos dolog: Részemről dettó, Rikan. Hát ezektől aztán ponthogy nem kell parázni. Én a helyedben a fizikától meg a kémiától paráznék, legalábbis nekem azok nem mennek annyira. (Mármint 5-ösöm megvolt mind a kettőből, de a többihez viszonyítva mondom.) Mondjuk szerintem a kémia az első pár órán még tök jó, én tökre szerettem, de kb. félévtől már a legutáltabb tantárgyak listáján fent volt. Bioszt meg a föcit szerettem, bár ki tudja idén mi lesz a véleményem. Bár így, hogy az emberekről fogunk tanulni, a biosz egyik része egész biztosan különösen a kedvencem lesz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7091 Dátum: 11 szep 01, 18:50:37 » |
|
Kis perverz . Nekem nincs és nem is volt kedvenc tantárgyam, utálom a sulit úgy ahogy van . Még infón is csak valami béna rajzolós programmal foglalkoztunk. Egy teknősnek kellett írogatni a parancsokat az meg meg csinálta. Azért lettem majdnem 4-es infóból, mert írtam egy 2-es meg egy 3-as felmérőt ebből a hülye programból . Azóta utálom az infót is . Jajj, legyen már nyári szünet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7092 Dátum: 11 szep 01, 18:55:41 » |
|
Jaj hülye comenius logo. De gyűlölöm! Minden gyűlöletem abban a r*hadt teknősben van!! (Azéé szeretem a teknősöket, de nem ezt a virtuális kis szemétládát. xd) Sose tudtam jól csinálni, csak az egyszerű részét, ez a változó cuccos, na az már nem ment. Talán az is hozzájárult, hogy épp abban az időszakban hiányozgattam, amikor attól tanultunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7093 Dátum: 11 szep 01, 19:04:08 » |
|
Rikan, ha nekem sem lenne, ami "motiválna" , akkor én sem szívesen tenném be a lábam. De nekem ott a töri, az irodalom,a rajz, az ének és a nyelvek. Amellett ha érdekes akár magatról az életről tanulni-gondolok itt bioszra, kémiára, földrajzra. Ami viszont untat, az a fizika. Vagyis inkább a tanárom. Ha olvasok a témáról, tetszik a dolog, de ha a tanár magyarázza el.. Egyszerűen képtelen megfogni a dolog. Egyetemi tanár volt a szentem, egy másik dimenzióban él, és képtelen az adott anyagot átültetni a mi korosztályunk nyelvére, ráadásul nem jön át, hogy mennyire lelkesedik a témáért. Leadja az anyagot a maga módján, a többi nem érdekli.^^ A matekban legalább van pár olyan rész, ami még érdekes is. Geometria, különböző problémák. Ahol tényleg használnod kell az agyad, és nem csak egy sablon alapján megoldani egy feladatot. A kisiparos, gépmódszer nem köt le. Ezzel ellenben a problémamegoldásnál szükséges a kreativitás, a logika.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7094 Dátum: 11 szep 01, 20:07:27 » |
|
Én mindig csaltam valahogy logoban . Mondjuk ha színezni kellett, akkor sem írogattam hanem amikor nem figyelt a tanár gyorsan azzal az öntő bigyóval megcsináltam . Viszont amikor sormintát kellett csinálni azt utáltam, mert sose fért ki normálisan. De a kedvencem az volt amikor csillagot kellett, csak ismétléssel. Na akkor inkább csak beszélgettem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|