^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6690 Dátum: 11 aug 15, 17:38:41 » |
|
lenne egy tök jó játékötletem kicsit beteg de tetszik, szal 2 szereplő van Lee meg Sakura naszal ha Leevel vagy akkor el kell találnod Sakurát a csókjaiddal 1 percen belül minél többel ha Sakurával vagy akkor egyértelműen el kell hajolnod a csókok elől. erre is 1 perced van nem tom tud-e vaaki flash játékot csinálni szerintem ez nagy ötlet lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6691 Dátum: 11 aug 15, 17:40:09 » |
|
Ez úgy hangzik mint vmi kidobócska!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #6692 Dátum: 11 aug 15, 17:50:21 » |
|
Imádok bemenni az ilyen topicokba és a nevemre keresni Most látom miket írtak mikor VIP lettem
|
|
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6693 Dátum: 11 aug 15, 17:51:57 » |
|
Gdat88: Thai boxolsz? Budapesti vagy? Ha igen, tudnál ajánlani egy jó edzőtermet, ahol megtanítják az alapokat? Nagyon szeretnék elkezdeni, de jelenlegi lakhelyem 50 km-es körzetében sehol sincsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6694 Dátum: 11 aug 15, 20:46:14 » |
|
Aaa, úgy hiányzik egy jó kis Trollbarlang, emlékszem, visszahozott a fórumra anno mindig. Megtaláltam a gépemen ezt a képet, és eszembe jutottak a széép emlékek. (Remélem Cart olvasod ezt. ) http://kepfeltoltes.hu/110815/Troll_www.kepfeltoltes.hu__www.kepfeltoltes.hu_.jpgEgyrészt kiélhettem az elfolytott agresszivitásom meg rajongásom, másrészt minden alkalommal volt 2-3 ember, akit felvettem utána MSN-re!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 20:47:21 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6695 Dátum: 11 aug 15, 20:49:12 » |
|
Tegnap(előtt?) én is azt emlegettem valakinek, hogy kéne már. Mire xy okokból le lettem oltva..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6696 Dátum: 11 aug 15, 20:51:34 » |
|
Cart nem fogja ezt olvasni. Garantálom:D. Troll topic. Engem egyáltalán nem érdekel már. Meguntam... mondjuk 6 millió troll barlang után nem is csoda.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6697 Dátum: 11 aug 15, 20:53:25 » |
|
Dejó, akkor nem én vagyok az egyedüli, akinek hiányzik! Akkor nyafizzunk egy sort, vagy nézzünk mindenkire bociszemekkel, hátha... Hiei, valahogy nem lepődtem meg rajta. De nem baj, nem halok bele, ha te nem írsz bele. És nem is volt olyan sok, vagy ha mégis, elég rég volt a legutolsó. Ha meg Cart nem olvassa, mond el neki, hogy a hülyegyerekek megint Trollbarlangot akarnak, és legalább neki is újra eszébe jut.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6698 Dátum: 11 aug 15, 20:59:10 » |
|
Nem hiszem, hogy Cartot ez meghatnáXD Ha akarsz tőle valamit írj neki Pü-t nem vagyok a postásod. A hétvégén és kövi hét elején a csapat többsége nem lesz Naruto-kun közelben szóval, ha lesz is Troll barlang az nem most lesz:D. No és, hogy tovább romboljam a reményeiteket. A csapat nagy részét nem érdekli a troll topic:D. Adjatok be peticiót, de jó sokan írjátok ám alá. Ha elegen hisztiztek biztos megkapjátok. Mivel ez a fórum értetek van:P Ennyit tudok segíteniXD.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6699 Dátum: 11 aug 15, 21:00:36 » |
|
Én is mindig emlegetem a trollbarlangot, utsó asszem egy kicsivel azután volt, hogy átb*sztak minket hogy bezár az oldal. (ezt szebben nem tudom kifejezni. xd)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 21:01:10 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6700 Dátum: 11 aug 15, 21:03:10 » |
|
Szerintem tuti lennének emberek, akik használnák. Aztán csak meg kell csinálni, és kész, nem kell többet foglalkozni vele annak, aki nem akar. Az meg nem zavar, ha nem most rögtön lesz, csak mondjuk még ebben az évben gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6701 Dátum: 11 aug 15, 21:21:55 » |
|
Túl sokat gondolkodsz:P Miért akarsz nekünk módiknak ennyi trollt? Tulajdonképpen a Trollbarlang olyan mint a rendőr akadémia... csak itt Trollokat képeznekxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6702 Dátum: 11 aug 15, 21:27:03 » |
|
Hiei. A harmadik mondatodat 100%--ban igazolni tudom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6703 Dátum: 11 aug 15, 21:27:48 » |
|
A trollok kitombolnák magukat a Trollbarlangban, elégedettek lennének utána, aztán már nem lenne kedvük a normális topikokban szenvedni. Kiírják magukból az összes bajukat, a "Szeress engem" topikokban még a szeretethiányukat is kielégíthetik, és mindenki happy lenne!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 15, 21:30:24 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #6704 Dátum: 11 aug 15, 21:30:18 » |
|
A rendőrakadémiában (a film ) is elég sok trollt képeztek Amúgy engem se izgat a trollbarlang az első még izgi volt, de utána már elég uncsi szerintem a sok összehordott értelmetlen baromság. :S 1-2 jó téma van de azok is kihalnak pár oldal után mert nyitnak még 89832 témát elé a népek mert az tök jó. Jó tudom ez a trollbarlang lényege de akkor se értettem soha miért kell olyan hülye témákat nyitni ahova senki se fog beírni egy szót se és még a nyitója se tudja mi értelme van Amúgy a trollok a barlang után nem nyugodnak le Handy épp ellenkezőleg. Telespammelik a duma topicot 2 szavas értelmetlen hsz-ekkel mert elfelejtik mik a szabályok
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|