Rikan-kun: félkemény vagy kemény nem tudom, éjszaka nem lehet benne, és msot is csak fél órára hogy hozzászokjak. holnap 1, holnapután 1,5 óra. de ma vissza kellett mennem mert a bal szememre nem tudtam feltenni. aztán ott nagy nehezen sikerül egyedül, de mostmár tudom mit csináltam rosszul

Uchiha: bocs de nincs türelmem elolvasni a sztorijaidat, majd később átfutom. most le kell írjam az enyémet

1. nap megérkeztünk, beköltöztünk, majd csapatokba osztva nekivágtunk Akalinak egy térképpel és különféle helyekre kellett eljutnunk és feladatokat csinálni. ezek szellemi feladatok voltak szal a háttérbe húzódtam. de egy verset el kellett szavalnom

Radnóti Nem tudhatomját.. ezzel az izével vesződtem 1 hétig.

aztán vacsi és 11kor takarodó...ennek ellenére a szobafőnökkel meg a többiekkel éjfélig kint voltunk és beszélgettünk. le is cseszték érte, de leszarta mert réseg volt egy kicsit

2. nap- Country-nap: lasszózás célbadobás, vizipisztolyos célzás, almahalászat és gumicukorhalászat a lisztből. itt részt vettem a célbadobáson, de elcsesztem. :S lasszózást is megpróbáltam, közeljártam de elcsesztem. többet nem próbáltam

3. nap: hajnali 2kor ébresztés és kiképzés: katonai nap
kiválogattak 20-25 embert akit spéci kiképzésre vittek, a többiek aludtak. én aludtam

sárba kellett kúszni, futni, etc.és meginni valami keveréket amibe volt túró, pezsgő, alkoholmentessör..(?) kókusz és tej.
reggel 7kor ébresztő majd kiképzés. sorbarendezőséd futás, meg iylenek.
4. nap sportnap. csapatversenyek. itt végre meg tudtam mutatni mit tudok

nagyon ment és 2.ak lettünk. volt pókjárás meg rákjárás betonon (vérzett a kezem) zsákbanfutás. vizespohárral való futás. és ez így nem hangzik bonyolultnak, de ott nagyon kellett hajtani.

ez a nap volt a legjobb
aztán gylogoltunk a vacsiért 5 km-t oda meg vissza

5. nap pakolás és én mentem füredre és folytattam a nyaralást
dióhéjban ennyi, jobban is kifejthetném de nem vagyok a szavak embere

B+ Uchiha... én totál le vagyok maradva az egonövelésből -.-" :S