De jót kajáltam, imádom ha névnapom van
. 13:30-kor keltem mert nem keltettek, mert névnapom van, addig maradhatok ameddig akarok, mert névnapom van, mekkora jó már
.
Rikan azért legközelebb ne ünnepeltesd magad ennyire feltűnően, mert ha így folytatod, nagykorodra szovjet diktátor lesz belőled.
Ami persze nem egy rossz állás, elég jól fizet, csak hát utána a történelemkönyvekben nem mutat túl jól, na.
Lille17! Király az avád.
Én szeptember 9.-én születtem, majd megnézem, hogy volt e akkor valami érdekes.
Bár nem különösebben szeretem a születésnapomat. Az nekem nem ünnep, miért ünnepeljem az öregedést? Azon a napon mindig a halál jut eszembe... nemszeretem. Még a cécót is kerülni szoktam. Semmi szülinapi buli meg ilyenek. Ha valaki megköszönt, annak persze örülök, hogy gondolt rám.
De ennyi nekem ebből elég is. Utána igyekszem inkább elfelejteni az egészet.
Kerubina.. Nem is hangzik rosszul. =D Egy időben volt ilyen mániám, hogy ritka neveket keresgéltem, mert azok annyira bejönnek. ^^ Én is inkább egy ritka nevet szeretnék.
Mindegy, meg vagyok elégedve ezzel is..
A különleges neveket én is szeretem, bár főleg a régi, kevéssé ismert magyar neveket.
A külföldi hangzásúak között is vannak jók: pl. nekem tetszik a Cintia név (régen nem tetszett), meg a kisebbik hugimat Marcellának hívják, és az jó név.
Viszont a magyarok azért jobbak, mert a külföldiek, háát izé, a Kerubinát is a leginkább Kalányos Kerubina formában tudom elképzelni.
A nevek nem tehetnek erről, de hát ez van. A ritka, külföldi nevek eléggé
rajok. Nekem egy ismerősöm azt mesélte, hogy van arra feléjük egy Oláh Májkül is. (Asszem így írják, vagy ö-vel nemtoom) Ezt már régen hallottam, de még mindig nem tettem túl magam rajta.
És akkor a Nintendóról még nem is beszéltünk, meg a Pokémonról, mert ilyenek is vannak. Sőt állítólag Teszkó is.
(bár ez lehet csak legenda. De Dancsa még átnevezheti magát
)