Aes Sedai
|
|
« Válasz #6120 Dátum: 11 júl 30, 13:36:52 » |
|
Hanii szerintem a tanárod kivágna az ablakon ezért a szövegért. (Én biztos kivágnálak ) Ez a nem megfelelő fényviszony meg olyan, hogy persze akkor árt a szemnek, csak nem az olvasás, hanem az emberi hülyeség, amiért vki nem oltja fel a villanyt. xDD Ezért kár lenne az olvasást hibáztatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #6121 Dátum: 11 júl 30, 14:03:03 » |
|
Valószínűleg az enyém is kivágna, mármint nem a mostani, mert az szeret engem. (Nem mondod hogy te kivágnál az ablakon, Aes tanárúr? xD ) Én van amikor zseblámpánál olvasok, főleg az ijesztő könyveket. Aztán meg nem tudok aludni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #6122 Dátum: 11 júl 30, 14:35:46 » |
|
Ijesztő könyv? Mégis mi benne az ijesztő? Hogy tele van betűkkel? De komolyra fordítva a szót az olvasás leterheli a szemedet, mert folyamatosan közeli dolgot bámulsz, olyan mintha folyamatosan gépeznél és romlik a szemed, ez okozhat problémákat a látásnál! (tanárnak ezt a diagnózist mondták ő meg elmesélte nekünk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6123 Dátum: 11 júl 30, 14:43:14 » |
|
Nem, nem a betűk. xD A csúnya dolgok. Meg a zombik. Azoktól úgy félek.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6124 Dátum: 11 júl 30, 15:27:01 » |
|
Igen, hanii ezért a szövegért kivágnálak. Amúgy Trónok Harcában vannak zombik. Sőt még zombilovak és zombimedvék is. Ez utóbbiak elég brutálisan adják elő magukat. Szerk.: Chakra a duma topicban. Ritka látvány.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 15:27:38 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6125 Dátum: 11 júl 30, 15:39:01 » |
|
Tényleg, Chakra nem is szokott ide irkálni. =D Nem szeretem a zombikat. Azok a legrosszabb misztikus lények. Várjunk. Azok nem is misztikus lények..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6126 Dátum: 11 júl 30, 16:53:10 » |
|
Nekünk volt is a volt osztályunkban egy zombi. Ilyen nagyon befelé forduló csaj, nem beszélt senkivel, pedig nem volt kiközösítve, fekete edemszfemilis haja volt és hullafehér bőre. Olyan szagot árasztott magából, mint egy 5 hónapja rohadó tetem és még a vezetékneve is tóth volt ami németül halott. (Jéé, ez Cartra is igaz. ) Reggel mindig ő volt ott legelőször, tehát amikor bementünk a terembe nem volt más csak síri csend és hullaszag.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 17:06:29 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #6127 Dátum: 11 júl 30, 19:03:01 » |
|
Tudtommal semmi köze az olvasáshoz.. bár az igaz hogy ha nem megfelelő fényviszonyoknál olvas az ember, megerőlteti a szemét... romlik a látása. Ilyen szempontból "káros" ez igaz.. lol.. ebbe belegondolni is vicces.
hehh na igen részben emiatt vagyok szemüveges elemlámpánál olvastam mert lámpaoltás volt nem is egyszer. nameg TV és a számítógép hohóó de lesz kontaktlencsém jeee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6128 Dátum: 11 júl 30, 19:07:31 » |
|
Nekünk volt is a volt osztályunkban egy zombi. Ilyen nagyon befelé forduló csaj, nem beszélt senkivel, pedig nem volt kiközösítve, fekete edemszfemilis haja volt és hullafehér bőre. Olyan szagot árasztott magából, mint egy 5 hónapja rohadó tetem és még a vezetékneve is tóth volt ami németül halott. (Jéé, ez Cartra is igaz. ) Reggel mindig ő volt ott legelőször, tehát amikor bementünk a terembe nem volt más csak síri csend és hullaszag. Az évfolyamunkban is van egy ilyen csaj, és az ő vezetékneve is Tóth. Csak neki nem fekete a haja, hanem ilyen... ööö... fosbarna. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6129 Dátum: 11 júl 30, 19:17:10 » |
|
Akkor gondolom félhetsz tőle rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6130 Dátum: 11 júl 30, 19:33:04 » |
|
Hát ja, főleg a szagától. Mondjuk neki vannak barátai, de ők aaaa izé... barna bőrűek közül kerülnek ki. =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6131 Dátum: 11 júl 30, 19:56:19 » |
|
Hát ma egy élmény volt átélni ahogy 6 afro-kárpáti körbeül engem a buszon, konkrétan körbezártak engem, és úgy néztek a Nokia 6230i telefonomra (amikor elővettem hogy megigazítsam a fülest) mint ha gyémántot forgatnék a kezemben. Utána meg a fülhallgatót nézték. Nagyon jó volt, komolyan. A szaguk... meg se említem. Az egyik pedig bepróbálkozott a sofőrnél egy ilyen jelenet játszódott le: - Az órája aran? (nincs válasz.) - Biztos jó drága volt. - Az. Hagyjon békén. - Megnézhetem? - Nem! - Csak egyszer, tezsvír, hadd nézzem meg!
persze utána le is szállt a buszról nagy háborodottan, szerencsémre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6132 Dátum: 11 júl 30, 19:59:10 » |
|
Különösebben nincs velük bajom, egész normálisak itt nálunk, sőt, kifejezetten jóban voltam az egyikkel, aki az osztályunkba bukott. Nagyon jó fej volt, de már családapa. ^^ Mindegy, bocsánat, nem ide való dolgokról beszélek... Ami fontosabb: Az a két kis vakarcs kutyám tönkretette a kedvenc papucsomat! x_X Jól megkaptam. Nembaj, azért szeretem őket, és legalább jól szórakoztak.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6133 Dátum: 11 júl 30, 20:33:04 » |
|
Itt meg megint lesznek kiscicák. Rajtakaptam a Kormit meg a szomszéd kandúrt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6134 Dátum: 11 júl 30, 20:37:18 » |
|
Rájuk nyitottál?xD Elnyávogta h ez "nem az aminek látszik?"xDDDD