25 ápr 16, 13:55:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1494771 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6105 Dátum: 11 júl 30, 08:10:19 »

Vannak olyan könyvek amik a testvérszexről szólnak? Hmm? Ugye ez most poén... mármint öhm... vazz hát... Wátdöfákk EZT NEM HISZEM EL!

Azért túlzás lenne azt állítani, hogy a Trónok Harca erről szól. ikszdé Van benne egy ilyen szál (Jaime és Cersei vérfertőző kapcsolata), de azért a könyv nem erről szól. Meg véletlenül sem reklám az ilyesminek. Pl az ő gyerekük (az a kis pöcs Joffrey) és csúnyán retardált szadista lesz. Jah meg a Targaryeneknek volt még erre hajlama (náluk ez szokás volt, hogy tisztán tartsák a vérvonalat). Hát abból a dinasztiából is eléggé kontraszelektált csapat lett a végére. (Mondjuk Dany szerencsére nem Nevet  Szeretet Pedig neki is testvérek voltak a szülei. De a bátyja szintén elmebeteg lett). Persze a könyvben is tisztában vannak vele, hogy emiatt sok nyomorék születhet, és ezért a nép el is utasítja a dolgot. (A genetikáról egy iylen középkori világban értelemszerűen nem tudnak semmit, szal iylen misztikusan fogják fel. A "Targaryenekre jellemző őrület" meg hasonlók.)

Szóval szimpatizálsz valakivel aki a saját testvérét (vérét) szúrogatja^^. GratulálokXD

Én nem ezért bírom, hanem a g*ci stílusa miatt. ikszdé Meg mert a végére már tök jó fej lesz. Nevet Cerseit is elküldi a halál f*szára.

Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6106 Dátum: 11 júl 30, 08:44:16 »

"Cerseit is elküldi a halál f*szára."
Ez nem hangzik rosszul ikszdé Lehet még én is megkedvelném kicsit ikszdé Mert Cerseit, meg főleg Joffrey-t utálom nagyon. >.<#
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6107 Dátum: 11 júl 30, 10:25:43 »

Húú, már mindenki ezt a könyvet olvassa? Nevet Mondjuk még mindig jobban hangzik, mint az Alkonyat... Lehánylak
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6108 Dátum: 11 júl 30, 10:28:48 »

Cersei meg a rusnya kölyke nekem se épp a kedvencem. Nevet  De legalább mindketten alaposan megszívják. Nevet Joffrey egy akkora kis farok...

Jaja, hanii-chan, ez most így elterjedt nagyon. Nevet Mondjuk én már régóta ismerem, de szerencsére most már mások is ismerik, végre van kivel beszélnem róla. Nevet

Az Alkonyathoz meg ne hasonlítsd, ez egyszerűen szentségtörés.  Figyelmeztetés
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6109 Dátum: 11 júl 30, 10:39:26 »

Bocsánat bocsánat, nem tudtam, hogy az Alkonyat tabu. Pojén Én nem szeretem, a barátnőm megőrül érte... ^^"
Hát mostanság elég sok könyv kezd terjedni, nemrég én is belefutottam a Neten ebbe a Trónok Harcába. Meg is néztem, mit írnak róla, nem rossz na el kell ismerni. Nevet De én már el vagyok kötelezve.  Pojén A Vérvonal sorozatoknak. ^^

(Ui: Ma van a Japán esküvő.^^ )
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6110 Dátum: 11 júl 30, 10:50:56 »

Az Alkonyatot nem lehet egy lapon említeni a Trónok Harcával. ikszdé Amúgy készült filmsorozat belőle, szedd le, nézd végig. Ez a legjobb kedvcsináló a könyvhöz is.  Mosolyog
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6111 Dátum: 11 júl 30, 10:55:47 »

hohoho... 'tömegvonzás' lehet hogy én is rápillantok..

igen elég kemény hasonlat Nevet ha már vámpíros könyv, akkor már Anita Blake sorozat.. nyami, bár a Leláncolt Nárcisszusban akkorát csalódtam hogy nem is olvastam végig.. tovább.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6112 Dátum: 11 júl 30, 11:39:18 »

Tényleg van aki nem hallott az Árvaangyalról? Húha, szívesen lennék az ilyen emberek helyében. ikszdé

Ó-ó-óóó én nem ikszdé
am sziasztok, minny tábor szal 1-5 ig inaktív maradok ikszdé
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #6113 Dátum: 11 júl 30, 12:05:43 »

Jó szórakozást kívánok így előre! Mosolyog... majd ha vissza érsz kérünk egy részletes beszámolót! Nevet

hanii: ennyire rossz ez Csicskaangyal vagy micsoda? Bár azért mert nem ismerem hidd el nem szívesen lennél a helyemben!  smirksweat
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6114 Dátum: 11 júl 30, 12:08:32 »

azt tudod.. Nevet lusta vagyok sokat írni >.<# max jelzem hogy visszatértem ikszdé Pojén
Naplózva

Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #6115 Dátum: 11 júl 30, 12:17:21 »

régebben szerettem olvasni de elrontotta a szemem xD 1 hét alatt kiolvastam 3 db 390 oldalas könyvet  Technikai KO harry potterről nem is beszélve mert mikor ahhoz hasonlítottak akkor belekezdtem az 1. könyvbe de csak 200-ig jutottam......meguntam ikszdé inkább filmbe néztem meg
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #6116 Dátum: 11 júl 30, 12:25:19 »

Az olvasás már egy ponton káros, az irodalom tanárom annyira könyv függő hogy régebben sokat hiányzott suliból mert szürke hályog miatt műtötték a szemét 40 akárhány évesen!
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6117 Dátum: 11 júl 30, 12:29:30 »

Ez hülyeség... az olvasás egyátalán nem egészségtelen. Nem hiszem, hogy rontaná a szemet, vagy bármi.

Meg ha egy kicsit is egészségtelen lenne, akkor a nővérem, a hugom, meg apám már rég meghaltak volna. ikszdé

A szürkehályogról meg tudtommal még nem lehet pontosan tudni mi okozza, több oka is lehet, de az olvasás az pl. nem szerepel köztük. ikszdé
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #6118 Dátum: 11 júl 30, 13:06:50 »

Ráadásul ha örökölte a hajlamot akkor pláne..

Tudtommal semmi köze az olvasáshoz.. bár az igaz hogy ha nem megfelelő fényviszonyoknál olvas az ember, megerőlteti a szemét... romlik a látása.
Ilyen szempontból "káros" ez igaz.. lol.. ebbe belegondolni is vicces.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #6119 Dátum: 11 júl 30, 13:32:58 »

Jee ez egy jó ötlet. Majd jövőre a kötelezőt ki se fogom olvasni. Amikor a tanár majd be akarja írni a karót miatta, arra fogok hagyatkozni, hogy nap közben sosem volt időm, este meg nem akartam olvasni, mert elromlik a szemem. ikszdé A lámpa meg luxus. Drága a villany. Technikai KO  Pojén
Amúgy érdekes lenne, ha a szürkehályog az olvasástól lenne. A kutyámnak is volt. ikszdé
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 406 407 [408] 409 410 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins