Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6105 Dátum: 11 júl 30, 08:10:19 » |
|
Vannak olyan könyvek amik a testvérszexről szólnak?  Ugye ez most poén... mármint öhm... vazz hát...  EZT NEM HISZEM EL! Azért túlzás lenne azt állítani, hogy a Trónok Harca erről szól.  Van benne egy ilyen szál (Jaime és Cersei vérfertőző kapcsolata), de azért a könyv nem erről szól. Meg véletlenül sem reklám az ilyesminek. Pl az ő gyerekük (az a kis pöcs Joffrey) és csúnyán retardált szadista lesz. Jah meg a Targaryeneknek volt még erre hajlama (náluk ez szokás volt, hogy tisztán tartsák a vérvonalat). Hát abból a dinasztiából is eléggé kontraszelektált csapat lett a végére. (Mondjuk Dany szerencsére nem  Pedig neki is testvérek voltak a szülei. De a bátyja szintén elmebeteg lett). Persze a könyvben is tisztában vannak vele, hogy emiatt sok nyomorék születhet, és ezért a nép el is utasítja a dolgot. (A genetikáról egy iylen középkori világban értelemszerűen nem tudnak semmit, szal iylen misztikusan fogják fel. A "Targaryenekre jellemző őrület" meg hasonlók.) Szóval szimpatizálsz valakivel aki a saját testvérét (vérét) szúrogatja^^. GratulálokXD Én nem ezért bírom, hanem a g*ci stílusa miatt.  Meg mert a végére már tök jó fej lesz.  Cerseit is elküldi a halál f*szára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Sarlatán
|
 |
« Válasz #6106 Dátum: 11 júl 30, 08:44:16 » |
|
"Cerseit is elküldi a halál f*szára." Ez nem hangzik rosszul  Lehet még én is megkedvelném kicsit  Mert Cerseit, meg főleg Joffrey-t utálom nagyon. 
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~  ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6107 Dátum: 11 júl 30, 10:25:43 » |
|
Húú, már mindenki ezt a könyvet olvassa?  Mondjuk még mindig jobban hangzik, mint az Alkonyat... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6108 Dátum: 11 júl 30, 10:28:48 » |
|
Cersei meg a rusnya kölyke nekem se épp a kedvencem.  De legalább mindketten alaposan megszívják.  Joffrey egy akkora kis farok... Jaja, hanii-chan, ez most így elterjedt nagyon.  Mondjuk én már régóta ismerem, de szerencsére most már mások is ismerik, végre van kivel beszélnem róla.  Az Alkonyathoz meg ne hasonlítsd, ez egyszerűen szentségtörés. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6109 Dátum: 11 júl 30, 10:39:26 » |
|
Bocsánat bocsánat, nem tudtam, hogy az Alkonyat tabu.  Én nem szeretem, a barátnőm megőrül érte... ^^" Hát mostanság elég sok könyv kezd terjedni, nemrég én is belefutottam a Neten ebbe a Trónok Harcába. Meg is néztem, mit írnak róla, nem rossz na el kell ismerni.  De én már el vagyok kötelezve.  A Vérvonal sorozatoknak. ^^ (Ui: Ma van a Japán esküvő.^^ )
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6110 Dátum: 11 júl 30, 10:50:56 » |
|
Az Alkonyatot nem lehet egy lapon említeni a Trónok Harcával.  Amúgy készült filmsorozat belőle, szedd le, nézd végig. Ez a legjobb kedvcsináló a könyvhöz is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6111 Dátum: 11 júl 30, 10:55:47 » |
|
hohoho... 'tömegvonzás' lehet hogy én is rápillantok.. igen elég kemény hasonlat  ha már vámpíros könyv, akkor már Anita Blake sorozat.. nyami, bár a Leláncolt Nárcisszusban akkorát csalódtam hogy nem is olvastam végig.. tovább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6112 Dátum: 11 júl 30, 11:39:18 » |
|
Tényleg van aki nem hallott az Árvaangyalról? Húha, szívesen lennék az ilyen emberek helyében.  Ó-ó-óóó én nem  am sziasztok, minny tábor szal 1-5 ig inaktív maradok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6113 Dátum: 11 júl 30, 12:05:43 » |
|
Jó szórakozást kívánok így előre!  ... majd ha vissza érsz kérünk egy részletes beszámolót! hanii: ennyire rossz ez Csicskaangyal vagy micsoda? Bár azért mert nem ismerem hidd el nem szívesen lennél a helyemben! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6114 Dátum: 11 júl 30, 12:08:32 » |
|
azt tudod..  lusta vagyok sokat írni  max jelzem hogy visszatértem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #6115 Dátum: 11 júl 30, 12:17:21 » |
|
régebben szerettem olvasni de elrontotta a szemem xD 1 hét alatt kiolvastam 3 db 390 oldalas könyvet  harry potterről nem is beszélve mert mikor ahhoz hasonlítottak akkor belekezdtem az 1. könyvbe de csak 200-ig jutottam......meguntam  inkább filmbe néztem meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6116 Dátum: 11 júl 30, 12:25:19 » |
|
Az olvasás már egy ponton káros, az irodalom tanárom annyira könyv függő hogy régebben sokat hiányzott suliból mert szürke hályog miatt műtötték a szemét 40 akárhány évesen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6117 Dátum: 11 júl 30, 12:29:30 » |
|
Ez hülyeség... az olvasás egyátalán nem egészségtelen. Nem hiszem, hogy rontaná a szemet, vagy bármi. Meg ha egy kicsit is egészségtelen lenne, akkor a nővérem, a hugom, meg apám már rég meghaltak volna.  A szürkehályogról meg tudtommal még nem lehet pontosan tudni mi okozza, több oka is lehet, de az olvasás az pl. nem szerepel köztük. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6118 Dátum: 11 júl 30, 13:06:50 » |
|
Ráadásul ha örökölte a hajlamot akkor pláne..
Tudtommal semmi köze az olvasáshoz.. bár az igaz hogy ha nem megfelelő fényviszonyoknál olvas az ember, megerőlteti a szemét... romlik a látása. Ilyen szempontból "káros" ez igaz.. lol.. ebbe belegondolni is vicces.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #6119 Dátum: 11 júl 30, 13:32:58 » |
|
Jee ez egy jó ötlet. Majd jövőre a kötelezőt ki se fogom olvasni. Amikor a tanár majd be akarja írni a karót miatta, arra fogok hagyatkozni, hogy nap közben sosem volt időm, este meg nem akartam olvasni, mert elromlik a szemem.  A lámpa meg luxus. Drága a villany.  Amúgy érdekes lenne, ha a szürkehályog az olvasástól lenne. A kutyámnak is volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|