25 ápr 16, 14:51:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1494882 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Sevanna
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #6075 Dátum: 11 júl 29, 13:20:37 »

hanii: Tényleg nem.  ikszdé Még most is a hatása alatt vagyok. oO"

Amúgy én régen a Családban marad c. sorozatot néztem. Egy-két részt láttam vhogy és felkeltődött az érdeklődésem. Utána meg már kifejezetten megszerettem.
Amúgy Naruto kb 10-ed annyit sem bőg szerintem, mint az Ezelnek bármelyik szereplője...  smirksweat Bár igaz lehet az a rész volt csak ilyen bőgős.
Döglött akták?  ikszdé Az meg mi?  Nevet

Ha jó pasi sorozatból akkor Jaime Lannister színésze. <3 *.* Mennyire jól néz már ki az a hapsi. *.*
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6076 Dátum: 11 júl 29, 13:38:10 »

A barátnőm Árvaangyal fan volt. -.-" Mindig idegesített, hogy folyton arról dumált nekem. smirksweat Mondjuk az a William Leavy vagyki nem rossz nem rossz. Pojén ikszdé
Seva, az is jó, akit te említettél.~  Ohh My God
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sevanna
VIP

« Válasz #6077 Dátum: 11 júl 29, 14:07:07 »

Árva angyal? Na arról se hallottam még.  Nevet Én amiből még láttam egy-két részt az a Betolakodó volt. De az nagyon gáz volt. A végén a csajnak agydaganata lett, megvakult, megégett és terhes volt. Így halt meg.  smirksweat És helyette az ikertesója lett az új betolakodó.  Nevet
Amúgy a Családban marad amit én néztem abban voltak nagy jelenetek.  Nevet Pl azóta is emlegetjük, amikor a főgonosz nő, aki persze nagyon szívtelen stb... megszülte a gyerekét, akit nem akart. A dokik mondták neki, hogy szoptassa és erre közölte, hogy nem hajlandó. A dokik mondták, hogy éhes a baba és erre a nő beszólt, hogy akkor menjen el a piacra és vegyen magának kaját.  ikszdé

Ez a kép Jaime színészéről: http://3.bp.blogspot.com/_x9wTQNYyBPY/TQIlWk1jOUI/AAAAAAAAAJM/RLxw18GkskI/s1600/F%25C3%25A6rdig+Billeder+Niko+og+Nukaka.jpg

Mindent visz nálam! *.*
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6078 Dátum: 11 júl 29, 14:23:25 »

Jaime tényleg nem rossz csak egyrészt nekem nem jön be az ilyen szőke herceg fehér lovon style Nevet (trónok harcában is, meg nekem mindig Shrekből jut eszembe Szőke róla WTF? )
http://igylatomenafilmeket.blog.nlcafe.hu/files/shrek10.jpg
http://sharetv.org/images/game_of_thrones/cast/large/jaime_lannister.jpg
No comment Nevet
Másrészt nagyon tenyérbemászó a pofija mert trónokban nagyon megutáltam a jellemét ikszdé

Am le lett vágva a hajam *-* Tök rövid :O De tök jól áll :3 Szerintem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 14:27:30 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6079 Dátum: 11 júl 29, 14:26:02 »

B+ Rita az a két kép. ikszdé Mondasz valamit. Nevet Nekem eddig ez eszembe se jutott.  Pojén Nagyon lol.  Kiröhög

De Jaime azért nem rossz arc ám. 3-4 könyvre már egész jófej lesz, én pl. kifejezetten megkedveltem. Nevet
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #6080 Dátum: 11 júl 29, 14:29:25 »

Nemtom nekem az első pillanattól az jutott eszembe, hogy "B+ ez Szőke a Shrekből!" mikor megláttam ikszdé Én vagyok egyedül ilyen hülye? Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Sevanna
VIP

« Válasz #6081 Dátum: 11 júl 29, 14:33:00 »

Jéézus ezüstöm ez kész. xDDDD Tényleg olyan feje van.  Ohh My God De azért szeressük.  Pirul
Olvasd tovább a könyvet és meg fogod kedvelni. Én mondjuk alapból sem utáltam, de most a 3.-dik könyvet olvasom és egyre jobban csípem.

Rövid haj? KÉPET AZONNAL!!!!!!!! *.* :3 Húú nagyon kíváncsi vagyok!!!

Süss fel nap, fényes nap mert tollasozni szeretnék du.  >.<#
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #6082 Dátum: 11 júl 29, 14:33:47 »

Morause tipikus pasi vagy folyton a kis pajzán célzások.  Nevet Nevet

Nos... erre nem tudok mit mondani, max annyit hogy mindenkinek vannak mocskos gondolatai (bár statisztika szerint a nők sokkal perverzebbek a férfiaknál), én alapjáraton véve ám nem vagyok inkább megtartom magamnak a mocskos fantáziámat, bár néha jól esik szándékosan félre érteni dolgokat! Nevet

Most röhögjetek ki nyugodtan, de én régen mikor már minden kötél szakadt, Néztem egy ilyen Brazil-Argentin sorozatot a címe: Csacska Angyal... igen tudom egy fiú szerelmes nyálas szarokat néz, de nem tudtam mit csinálni mindig ezt vetítették az RTL klubbon mikor haza értem suliból és kajáltam máshol meg telefonos sz*rok mentek!
Akkor még nem volt kábelünk sz'al csak 3 csatorna volt... hát ez van.
Amit viszont mindig szerettem az a Slayders, és Knight Rider! ohh jeee
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6083 Dátum: 11 júl 29, 14:33:56 »

Hát nemtoom de ez a hasonlóság tényleg üt. Nevet

Ne süss fel nap nem fényes nap, nem akarok kertimunkát.  Ördögi
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #6084 Dátum: 11 júl 29, 14:40:46 »

Ritli vmit kifelejtettél mint fő szőke herceg! Nevet Arthas ne maradjon már ki a buliból, legalább ő tényleg szőke herceg! Nevet

Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #6085 Dátum: 11 júl 29, 14:46:31 »

Nos... erre nem tudok mit mondani, max annyit hogy mindenkinek vannak mocskos gondolatai (bár statisztika szerint a nők sokkal perverzebbek a férfiaknál), én alapjáraton véve ám nem vagyok inkább megtartom magamnak a mocskos fantáziámat, bár néha jól esik szándékosan félre érteni dolgokat! Nevet

Nem oltásnak szántam ám csak vicces volt, hogy pont akkor írtál be ilyeneket, amikor a dumába írók átlagéletkora kb 14 év volt és szerintem senki nem értette őket.  ikszdé Mondjuk én jót szórakoztam. ^^

Knight Rider istenem de szerettem <3 Csak szüleim tiltották, mert hogy erőszakos. -.- És sunyiba néztük. Volt olyan, hogy barátok vigyáztak ránk egy-két napig, mert szüleim esküvőre mentek. És megbeszéltük a nővel, hogy nem mondjuk meg Anyának, hogy teát adott reggelire és nem tejet, de cserébe ő is kussoljon, hogy néztük a Knight Ridert.  ikszdé

Ki ez az Arthas? Tök ronda.  >.<#
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6086 Dátum: 11 júl 29, 14:48:53 »

Gyerekek a Knight Rider, az nagyon epic sorozat volt. Nevet Kicsi koromban imádtam én is. Nevet De sztem még most is simán nézném, ha adnák. Nevet
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #6087 Dátum: 11 júl 29, 15:05:10 »

Aes ha van CoolTV csatornád nézheted mert ott vetítik, múltkoriban ment a goliat versus kit rész! Nevet

Sevanna: nem is vettem oltásnak, csak azért tűnik komolynak minden mondanivalóm mert nem teszek minden 2. szó után vmi undorító szmájlit?!?!
Arthas meg lehet hogy így alapjáraton véve randának tűnik, de csak azért mert nem egy szerelmes történetből lett kiszedve, ő a Warcraft univerzumban él és Lordaeron hercegeként nőtt fel, mestere Fényhozó Uther aki megtanította hogy lehet bölcs és erős paplovag, de az élőholtak támadásai során megzakkant és a Lich király kezére játszva átadta magát egy sötét erőnek aminek következtében ő lett a Lich király gazdateste és ezzel ő lett az új főgonosz (egy időre)! Persze nem akarom leírni az egész történetet csak egy rövid tömör vázlat ami kis Arthas hercegünkről! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 15:06:53 írta Morause » Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #6088 Dátum: 11 júl 29, 16:38:08 »

Kiskoromban én is Knight Rider örült voltam. ikszdé Imádtam a zenéjét és Kit "szaladgálós fényét". Nevet

Seva veled mik nem történnek... :O                           Majd Szauron szeme gondoskodik a pasiról. >:3 ikszdé

Egy olyan műalkotást, mint az Árva Angyal, nem ismerni... Hogyan tudsz így élni? Technikai KO ikszdé

Évközben általában az Árva Angyal max hangerejű openingjére ébredtem, hála a szobatársamnak, aki óriási fanja az összes latin szappanoperának. Hmm... Nem számított neki, hogy eredeti nyelven már vagy 50-szer végignézte az adott sorozatot, reggelente a frissen feltöltött magyar részt is azonnal elővette. Mitagadás, ébresztőnek tökéletes... >.<# ikszdé
Csak, hogy ti se maradjatok ki a jóból:
http://www.youtube.com/watch?v=cKQGTSVRbgU
Faceg

Jamie nem lett a kedvencem az első néhány rész alapján, amit láttam. Egy beképzelt szépfiúnak néz ki, akinek a szája a nagy... Nem szeretem... Ez ugyan még változhat, de egyelőre így állok vele. ^^
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #6089 Dátum: 11 júl 29, 16:39:12 »

... Meg mondta, hogy ő engem akar megvenni. És én mondtam, hogy foglalt vagyok és nem vagyok eladó.  Pirul Erre ilyet szól: "Hát nem is örökre akartam megvenni, hanem érti..." Magyarán egy éjszakára akart. oO"
Ez annyira durva... És vissza fog hívni jövő héten.  >.<#
És ki volt az a ... ? Megyek és átplasztikázom az arcát. Ördögi Még jó, hogy nekem ingyen vagy, királylány. kacsint ikszdé

Majd Szauron szeme gondoskodik a pasiról. >:3 ikszdé
Ha ezt rám érted akkor egyetértek. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 16:42:25 írta CsiziDani » Naplózva

Oldalak: 1 ... 404 405 [406] 407 408 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins