25 júl 19, 10:00:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1724045 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6015 Dátum: 11 júl 28, 15:38:47 »

Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a színvonal emelése céljából a továbbiakban csak értelmes, tartalommal rendelkező hozzászólásokat írjon. Az elmúlt kb. 2 oldalt simán törölni lehetne.

Moderátor
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #6016 Dátum: 11 júl 28, 15:41:23 »

Köszönöm Kabucsimaru  ikszdé. Persze, hogy nem menne, mivel... ennek okot kell adni?  Nevet ikszdé

Amúgy csak nekem ilyen furcsa a fórum? Mert néha nem tölt be, most pl. nem mutatja az avatárokat meg ilyesmi érdekességek. Pedig a netem jó, más oldalak tökéletesen bejönnek  smirksweat.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6017 Dátum: 11 júl 28, 16:36:41 »

Azért ilyen lassú minden, mert ma jön ki az új shippu felirat, és ilyenkor a sok, nem éppen az eszéért szeretett ember folyamatosan nyomkodja az F5 gombot a főoldalon. Gondolom azt hiszik, hogy ettől hamarabb hozzájutnak a felirathoz, bár az is esélyes, hogy ez szexuális örömöt okoz nekik... mindenesetre leterhelik az egész weboldalt ezzel az értelmes tevékenységükkel. Így persze minden lassú lesz, és nem hogy felirathoz nem jutnak, de még csak az oldalhoz sem.
Naplózva
Kyba
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Chunin

« Válasz #6018 Dátum: 11 júl 28, 17:03:11 »

Öööh és a naruto-kun.hu/news.ph illetve /index.php-val mi van? (Főoldal).
Mert azt írja nem található, vagy nem elérhető.
Naplózva

Kyba FTW!
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #6019 Dátum: 11 júl 28, 17:10:09 »

épp előtted írta Aes  smirksweat am a fórum most egész gyorsan bejött ikszdé de lehet csak ez a téma Gondolkozik
Naplózva

Kyba
Újonc
*

Chunin

« Válasz #6020 Dátum: 11 júl 28, 17:15:08 »

Oké, de hogy tudnak egyáltalán frissíteni ha még csak az oldalhoz sem jutunk?
Akkor ezt most vegyük úgy, hogy leállítottátok a főoldalt amíg nem csitul a társaság? Nevet
Naplózva

Kyba FTW!
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6021 Dátum: 11 júl 28, 17:20:11 »

Nyaa tényleg, ma van új Shippu is.^^ Megjöttem a sétámból az egyik kedves barátommal. Pojén
Jobban áll nekem a jókislány-style? Hümm-hümm Hmmm... Rendicsek, de csak azért, mert neked jobban áll a bad girl stílus.=3
Jajj de jó tudni, hogy nem örülnétek a halálomnak.*.* (Legalábbis 1 ember nem, és ez már haladás. Nevet )
Viszont emlékszem, a ValóVilág idején mennyien kívántatok a sírba.  Pojén Emlékszem Aes atombombás támadására. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Morause
Vendég
« Válasz #6022 Dátum: 11 júl 28, 17:29:42 »

Mégis kiakarná a halálod? Hmm? Miből gondolod hogy akárki ki is akarná hogy meghalj, vagy örülne neki?
Mind1 ezen nem gondolkodok bár én ezzel a halálba küldéssel sosem viccelődnék mert tegyük fel tényleg megtörténne és akkor utána meg csak lessünk mint borjú az új kapura hogy "What the fuck... mivan heee?!?! Szerencse" !!!

Témát lezárva képzeljétek lenyírtam a fűűűűűűűűveeeeeet! Nevet Olyan élményben volt részem mint minden hónapban legalább kétszer (kivéve télen mert hát akkor mit nyírjak? havat... vagy nem =))... és megmentettem egy béka életét nehogy összevágja a fűnyíró, mindig ez teszem nem akarom hogy azok a kis élőlények meghaljanak... bár érdekes felfogásom lett az utóbbi időben mert többre nézem a kisállatokat mint az embereket magamat is beleértve!
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #6023 Dátum: 11 júl 28, 17:32:36 »

Akkor is mondtam neked egy gyönyörű beszédet  Pirul.
Szerintem senki nem örülne a te halálodnak, hiszen te létfontosságú vagy ezen a fórumon Pirul Nevet.

Én pedig elmosogattam a hatalmas tudományommal, csak 1 órába telt (jó gyors vagyok, eh?).
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Kyba
Újonc
*

Chunin

« Válasz #6024 Dátum: 11 júl 28, 17:34:24 »

Én sem kívánnám halálodat te buta! Nyelvesít Senkinek sem kívánom...

Dejóóóó, én nem tudtam füvet nyírni mert zuhogott az eső Szomorú
Amúgy mostanság én is többre tartom akármilyen állatnak a jóllétét mitn az embereket O.o

Megdöntöttem az alvási rekordomat! Nevet Ez nagy szó nálam! 17 teljes órán keresztül szundiztam! Nevet
Naplózva

Kyba FTW!
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6025 Dátum: 11 júl 28, 17:36:14 »

én se akarom hogy eltávozz köreinkből Szomorú

am én bontottam a kerítést jeee ikszdé aztán elkezdett esni az esőő Pojén bow
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #6026 Dátum: 11 júl 28, 17:37:12 »

Rikan az hogy 1 óra alatt mosogatsz semmit sem jelent mert a mosogatásnál a mennyiség is számít hogy mennyit dolgot mosol el, sz'al még sem vagy annyi prőő!  Ördögi ikszdé
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #6027 Dátum: 11 júl 28, 17:38:55 »

Jajj köszönöm szépen. Pirul (Csak kezdődjön el megint a VV, más lesz a vélemény Ördögi  kacsint ) Jó tudni, hogy ennyien szeretnek.^^
Én is így vagyok vele, sosem ölnék meg még egy bogarat se. (Jó, a pók nem a szobámba való..) Olyan hülyének néznek folyton, mert ha meglátok egy csigát az úttesten, odaszaladok és elviszem a fűre.  smirksweat Ígyis olyan bűntudatom volt, meg lelki trauma ért, amikor átmentem biciklivel egy kiscsigán. Sír
Amikor volt a vörösiszap katasztrófa, akkor is csak az állatokat sajnáltam, akiknek tiszta trutyi volt a szőre és égette őket. Neeem
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #6028 Dátum: 11 júl 28, 17:41:54 »

Tititititi tizenhét?!  Ohh My God Úr isten, te aztán tudsz aludni.

Hm hát olyan közepes mennyiséget mosogattam, szerintem egy rutinos néni 2 perc alatt végezne vele.

Én a szúnyogot se merem leütni, inkább elpöckölöm, hogy ne tegyek benne akkora kárt  ikszdé.
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #6029 Dátum: 11 júl 28, 17:45:44 »

háháá én se ölök rovarokat mert...félek hozzájuknyulni XP szunyit lecsapom pókot kipaterolom a szobámból, majd a fürdőszobaablakon át zuhan 3-4 métert...najó a párkányra szoktam tenni ablakot meg becsukom. csigák fujj. Lehánylak Lehánylak
Naplózva

Oldalak: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins