Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6015 Dátum: 11 júl 28, 15:38:47 » |
|
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a színvonal emelése céljából a továbbiakban csak értelmes, tartalommal rendelkező hozzászólásokat írjon. Az elmúlt kb. 2 oldalt simán törölni lehetne.
Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #6016 Dátum: 11 júl 28, 15:41:23 » |
|
Köszönöm Kabucsimaru  . Persze, hogy nem menne, mivel... ennek okot kell adni?  Amúgy csak nekem ilyen furcsa a fórum? Mert néha nem tölt be, most pl. nem mutatja az avatárokat meg ilyesmi érdekességek. Pedig a netem jó, más oldalak tökéletesen bejönnek  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6017 Dátum: 11 júl 28, 16:36:41 » |
|
Azért ilyen lassú minden, mert ma jön ki az új shippu felirat, és ilyenkor a sok, nem éppen az eszéért szeretett ember folyamatosan nyomkodja az F5 gombot a főoldalon. Gondolom azt hiszik, hogy ettől hamarabb hozzájutnak a felirathoz, bár az is esélyes, hogy ez szexuális örömöt okoz nekik... mindenesetre leterhelik az egész weboldalt ezzel az értelmes tevékenységükkel. Így persze minden lassú lesz, és nem hogy felirathoz nem jutnak, de még csak az oldalhoz sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyba
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Chunin
|
 |
« Válasz #6018 Dátum: 11 júl 28, 17:03:11 » |
|
Öööh és a naruto-kun.hu/news.ph illetve /index.php-val mi van? (Főoldal). Mert azt írja nem található, vagy nem elérhető.
|
|
|
Naplózva
|
Kyba FTW!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #6019 Dátum: 11 júl 28, 17:10:09 » |
|
épp előtted írta Aes  am a fórum most egész gyorsan bejött  de lehet csak ez a téma 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyba
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Chunin
|
 |
« Válasz #6020 Dátum: 11 júl 28, 17:15:08 » |
|
Oké, de hogy tudnak egyáltalán frissíteni ha még csak az oldalhoz sem jutunk? Akkor ezt most vegyük úgy, hogy leállítottátok a főoldalt amíg nem csitul a társaság? 
|
|
|
Naplózva
|
Kyba FTW!
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6021 Dátum: 11 júl 28, 17:20:11 » |
|
Nyaa tényleg, ma van új Shippu is.^^ Megjöttem a sétámból az egyik kedves barátommal.  Jobban áll nekem a jókislány-style?  Hmmm... Rendicsek, de csak azért, mert neked jobban áll a bad girl stílus.=3 Jajj de jó tudni, hogy nem örülnétek a halálomnak.*.* (Legalábbis 1 ember nem, és ez már haladás.  ) Viszont emlékszem, a ValóVilág idején mennyien kívántatok a sírba.  Emlékszem Aes atombombás támadására. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6022 Dátum: 11 júl 28, 17:29:42 » |
|
Mégis kiakarná a halálod?  Miből gondolod hogy akárki ki is akarná hogy meghalj, vagy örülne neki? Mind1 ezen nem gondolkodok bár én ezzel a halálba küldéssel sosem viccelődnék mert tegyük fel tényleg megtörténne és akkor utána meg csak lessünk mint borjú az új kapura hogy "What the fuck... mivan heee?!?!  " !!! Témát lezárva képzeljétek lenyírtam a fűűűűűűűűveeeeeet!  Olyan élményben volt részem mint minden hónapban legalább kétszer (kivéve télen mert hát akkor mit nyírjak? havat... vagy nem =))... és megmentettem egy béka életét nehogy összevágja a fűnyíró, mindig ez teszem nem akarom hogy azok a kis élőlények meghaljanak... bár érdekes felfogásom lett az utóbbi időben mert többre nézem a kisállatokat mint az embereket magamat is beleértve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6023 Dátum: 11 júl 28, 17:32:36 » |
|
Akkor is mondtam neked egy gyönyörű beszédet  . Szerintem senki nem örülne a te halálodnak, hiszen te létfontosságú vagy ezen a fórumon  . Én pedig elmosogattam a hatalmas tudományommal, csak 1 órába telt (jó gyors vagyok, eh?).
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Kyba
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Chunin
|
 |
« Válasz #6024 Dátum: 11 júl 28, 17:34:24 » |
|
Én sem kívánnám halálodat te buta!  Senkinek sem kívánom... Dejóóóó, én nem tudtam füvet nyírni mert zuhogott az eső  Amúgy mostanság én is többre tartom akármilyen állatnak a jóllétét mitn az embereket O.o Megdöntöttem az alvási rekordomat!  Ez nagy szó nálam! 17 teljes órán keresztül szundiztam! 
|
|
|
Naplózva
|
Kyba FTW!
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6025 Dátum: 11 júl 28, 17:36:14 » |
|
én se akarom hogy eltávozz köreinkből  am én bontottam a kerítést jeee  aztán elkezdett esni az esőő 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #6026 Dátum: 11 júl 28, 17:37:12 » |
|
Rikan az hogy 1 óra alatt mosogatsz semmit sem jelent mert a mosogatásnál a mennyiség is számít hogy mennyit dolgot mosol el, sz'al még sem vagy annyi prőő! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #6027 Dátum: 11 júl 28, 17:38:55 » |
|
Jajj köszönöm szépen.  (Csak kezdődjön el megint a VV, más lesz a vélemény  ) Jó tudni, hogy ennyien szeretnek.^^ Én is így vagyok vele, sosem ölnék meg még egy bogarat se. (Jó, a pók nem a szobámba való..) Olyan hülyének néznek folyton, mert ha meglátok egy csigát az úttesten, odaszaladok és elviszem a fűre.  Ígyis olyan bűntudatom volt, meg lelki trauma ért, amikor átmentem biciklivel egy kiscsigán.  Amikor volt a vörösiszap katasztrófa, akkor is csak az állatokat sajnáltam, akiknek tiszta trutyi volt a szőre és égette őket.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6028 Dátum: 11 júl 28, 17:41:54 » |
|
Tititititi tizenhét?!  Úr isten, te aztán tudsz aludni. Hm hát olyan közepes mennyiséget mosogattam, szerintem egy rutinos néni 2 perc alatt végezne vele. Én a szúnyogot se merem leütni, inkább elpöckölöm, hogy ne tegyek benne akkora kárt  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #6029 Dátum: 11 júl 28, 17:45:44 » |
|
háháá én se ölök rovarokat mert...félek hozzájuknyulni XP szunyit lecsapom pókot kipaterolom a szobámból, majd a fürdőszobaablakon át zuhan 3-4 métert...najó a párkányra szoktam tenni ablakot meg becsukom. csigák fujj. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|