25 júl 18, 03:19:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1719613 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5985 Dátum: 11 júl 27, 22:29:28 »

Szintén a legjobbakat kívánom Dawe  Nevet.

Nekem TV-m sincs, sose megy benne szinte semmi, ha meg igen akkor ismétlés  ikszdé. Gagyimax helyett beütök pár betűt Google-be, és már nézhetem is az animéket, híradó helyett Index.hu és ennyi  ikszdé.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #5986 Dátum: 11 júl 28, 09:03:21 »

Én nem rég a Minimaxon néztem valami bolond mesét.... Hát hova süllyedek már? Sír Úgy hogy leültem ide, és hamarosan Mónika showt és Balázs showt fogok nézni evés közben... A legjobb nemde? Nevet
Pont tegnap néztem Mónika showos jeleneteket, volt egy-két durva ember  ikszdé.

Minimaxot akkor néztem ha már a kihalás szélén voltam, de az ölt meg ami ott megy. Meg amikor még régebben vártam a Gagyimaxra, hogy jöjjön a Kilari vagy a Conan, akkor néztem ami épp ment  ikszdé. Nagyon brutál mese volt, ott ütötték verték egymást  WTF?. Érdekes volt.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5987 Dátum: 11 júl 28, 09:45:58 »

Jeee Minimentőők! Nevet Azt mindig annyit néztem.^^ A Dórát kiskoromban állandóan..Viszont 4 éve már utálom, idegesít az a majom. >.<# Mindig szurkoltam a rókának, hogy vegye el a cuccaikat. xD Viszont Diego 4ever! =D
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #5988 Dátum: 11 júl 28, 10:00:15 »

Fúj Dóra  Nyelvesít. Azt elismerem, hogy a kicsiket leköti és talán tanulhatnak is belőle, de mért reggel 7-kor adják?  ikszdé Szerintem egy 4 éves sem kel azért fel olyan korán (vagy ez is csak szoktatás a sulira?  Gondolkozik).

Minibűnözők  ikszdé ikszdé. Ezt a ötletet egyszer vesd fel egy stúdiónak, hátha rákapnak  ikszdé.
Naplózva

Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #5989 Dátum: 11 júl 28, 10:22:10 »

Huhh én egyáltalán nem nézek TV-t úgyhogy azt se tudom miről van szó.   ikszdé Mónika show-ból egy részt nem láttam.  Nevet
Én nagyon jót aludtam ma. ^^ Tegnap egész nap ilyen kómás voltam, de ma fitt napom van.  Kúl Csak nem jött be az ügyfelem.  Technikai KO Du meg kötelező telefonálás lesz és a főnököm kiragasztott egy papírt az egyik asztalra, amin ilyen buzdító szövegek vannak.  Hehe De aranyosan fogalmazta meg. :3

A-chan tegnap itt Pécsen is olyan idő volt mint nálatok. *.* Én is imádom ezt az időt, olyan szép az élet ilyenkor. ^^

Imádom,hogy nyáron teljesen logikátlanul élvezheted a szabadidőd.

Ezt én is imádom. *_________* Én mondjuk dolgozom, szóval nem csak nyáron csinálom így.  Nevet

Tegnap este voltunk magyar táncházban és nagyon jó volt. Három órás volt, mondjuk én keveset táncoltam, mert fájt a lábam.  Szomorú De így is jó volt, sörözgettem és néztem a táncolókat. Nevet Meg b.nőmmel dumáltunk.

Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5990 Dátum: 11 júl 28, 11:10:10 »

Úristeneeeem!*.* Ohh My God Tanulhatok japánul! Nevet Elsehiszem.^×^ Hirtelen olyan boldog lettem. Elmondhatatlan. =)

Mind1. Ez most senkit se érdekel. Pirul
Minibűnözők. Ez egy nem rossz ötlet! Nevet Én leszek a főnökük. Ördögi xD
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #5991 Dátum: 11 júl 28, 12:41:28 »

De jó neked. És hol fogsz? (:

Egyébként lenne egy kérdésem. Nem tudom hol, ezért itt teszem fel. Hol olvashatom magyarul a Death Note mangát az interneten? Tegnap megvettem a könyvesboltban a 2. kötetet, mivel az 1. már elfogyhatott. Akkor szeretnék csak beleolvasni, ha már elolvastam az elsőt. ^^
Naplózva

Kitsune sama
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Uchiha Itachi

« Válasz #5992 Dátum: 11 júl 28, 13:15:07 »

Heló! Van egy találós kérdésem: melyik az a kérdés, amire bárhogy is válaszolsz, mindenképp megcáfolod a szavad?
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #5993 Dátum: 11 júl 28, 13:18:05 »

Ha NKWT nem fordítja akkor googlizd ki, bár szívesen megtenném, de akkor űber bannolnának ami még pár hónapig rosszul érintene mert még akarok néhány hozzászólást gyártani!
A japánul tanulás tényleg jól hangzik, én akármikor tanulhatnák... kisváros környékén élek, van ott egy pár japán fazon (vagy talán kínai?!?! :O) jó pofák sz'al ha megkérném biztos megtanítanának! xD De azért sok sikert a tanuláshoz hanii:laugh:

ui.: "Szoptál már nő mellett/mellet?" Erre gondoltál Kitsune?
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 13:20:02 írta Morause » Naplózva
Kitsune sama
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Uchiha Itachi

« Válasz #5994 Dátum: 11 júl 28, 13:20:35 »

Asszem, nem volt jó ötlet feltenni ezt a kérdést... Sok embernek feltettem már, de még senki nem tudott válaszolni rá. Egy ideig most nem nagyon lesznek hszek.
Naplózva

Kitsune sama
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Uchiha Itachi

« Válasz #5995 Dátum: 11 júl 28, 13:24:36 »

Maszasi, ez a trónfosztós dolog a válaszod? Mert ha igen, akkor sajnálom, téves.
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #5996 Dátum: 11 júl 28, 13:31:36 »

Én se gyakran nézek TV-t Nevet De anyámmal gyakran Született feleségek maratont tartok. Már eltervezte, hogy megnézi az összes évadot, én néztem is, de ő...  ikszdé megint lemaradt kb. 3-4 lemezzel ezelőtt. 2 hete néztem a 4. évadot végig, most megint azt nézem Nevet Azért ez durva xD
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #5997 Dátum: 11 júl 28, 13:34:53 »

Kitsune hidd el nem jó kedvembe gondolkodtam rajta és légyszi olvasd el a fórum szabályzatot mert a dupla post nem megengedett és nem örülnék ha most úgy még 60 oldallal visszamenőleg mindent törölnének azok akik kaptak moderátorkodáshoz jogot!

De mivan veled masashi, már nem is beszélgetsz velem... kezdek srácok kicsit depis lenni olyan mintha kivontatok volna a társalgásból és magamba írogatnák itt!!! Sír
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 13:37:10 írta Morause » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5998 Dátum: 11 júl 28, 13:39:12 »

Kitsune sama, a fórumozás folytatása előtt olvasd el a Fórumszabályzatot és kezd el alkalmazni az ott látottakat!

Moderátor
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #5999 Dátum: 11 júl 28, 13:46:37 »

Köszi Morause! =) Amúgy szerintem azok kínaiak, itt is nagyon sok van, ezért van rengeteg kínai üzlet is. smirksweat
Hát még régebben meséltem egy japán hölgyről, aki itt van a városban (faluban) és most szombaton lesz az esküvője, na ő állítólag nagyon szívesen fogad engem. Pirul

Trónfosztás? Szó sincs róla. Már eleve én leszek a vezető. Nyelvesít Ördögi De ha gondolod, lehetsz a helyettesem. Pojén
Naplózva

Szeretet
Oldalak: 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins