Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5895 Dátum: 11 júl 25, 10:23:16 » |
|
Én is akkor kezdtem, mikor még saphira aktív volt. Jól elzavarhattam szegényt  *Nem komolyan venni*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #5896 Dátum: 11 júl 25, 10:23:34 » |
|
Ez egy célzás volt nekem?  Amúgy milyen rendezvény? Neem.  Ez általános érvényű kijelentés volt.  Rendezvény: minden hónapban szokott tartani a cég ún. külsős rendezvényt, ami a Pátriában van. Ez kicsit úgymond exkluzívabb jellegű, mint amik az iroda házban vannak. Szóval van kávé meg kaja, pia ilyenek. De ugyanaz a lényege.  Múlt hónapban is volt, de nem sikerült jól a meleg miatt ezért János (vezető manager) úgy döntött, hogy még egyszer megtartjuk. Noe: mostanában nekem is feltűnt, hogy sok régi tag jár erre.  Visszahúzza őket a szívük. Mondjuk nekem te is olyan vagy mint neked ők. Szóval amikor én itt kezdtem te már javában aktív voltál. ^^ Basszus azért milyen más volt akkor minden. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5897 Dátum: 11 júl 25, 11:28:38 » |
|
Na Üdv, jóreggelt (WTF?!?!  )... igen nekem délben van reggel! Igazából mind1, látom a nosztalgiázásból én mindig kimaradok - pedig én is régi tag vagyok  - nem csoda nem vagyok egy megragadó személyiség, mivel aligha témázok vmiről bár szerintem ha reggeltől estig itt ülnék és mindenre felelnék, akkor 1000 hsz-nél már az ilyen felsorolásokba én is benne lennék! Azokat a dzsátubés videókat én is megnéztem és egyszer sem ijedtem meg, bár a képkeresős link amit annó Masashinak küldtem ha akkor nem veszi le automatikusan a hangot szerintem a testéből is kiugrik!  Mondjuk seva mint adnék ha én is csinálhatnék vmit nyáron... az a baj hogy amit szeretnék dolgozni oda nincs nyári meló mivel az szakértelmet követel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #5898 Dátum: 11 júl 25, 12:04:58 » |
|
Dramatic cép Masashi, mi az a "Dramatic cép"? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #5899 Dátum: 11 júl 25, 13:29:33 » |
|
Ah említettem már hogy utálok takarítani -.-", de legalább már kész a fél ház *hero*, úgy ahogy. Legalábbis azt felporszívóztam, port letöröltem, felmostam, feltöröltem. Igazából a felmosás-feltörlés rész húzott fel, először is a felmosófejnek szokása szöszöket hagyni maga után, a feltörlőből meg nemtom miért, de hajszálak potyogtak ki és aaaaaah mostmeg csöngetnek 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #5900 Dátum: 11 júl 25, 13:39:48 » |
|
Nah felszáradva egész normálisan néz ki... remélem anyukámnak sem lesz ellenvetése... Am én olyankor szeretek házimunkát végezni ha senki sem zavar meg közben...nah minny befejezem a ház másik felét is csak előbb olvasok még 1 fejezetet a "Kardok viharából", úgy döntöttem nem sietek az olvasással, hogy utána ne keljen sokat várnom könyv nélkül  Másrészt most úgy se lesz sok időm olvasni, holnap jön barátom, péntektől péntekig nyaralás, utána hétfőtől GT és visszük haza a páromat, utána én megyek hozzájuk szal augusztus 20-ig van program  és még közbe autó sulizni is kéne =/
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5901 Dátum: 11 júl 25, 16:43:44 » |
|
Én csak mosogatni szoktam, meg kivinni a szemetet  . A többihez nem is konyítok bár nem csodálom, max. néha még törölgetek  . Meg kakaót csinálok magamnak  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #5902 Dátum: 11 júl 25, 16:57:27 » |
|
Két nap múlva haza jön a testvérem Spanyolországból 2 hétre, végre látom őt... már egy éve nem láttam. Így most megcsinálom a szobákat meg nagy takarítok... csak úgy rám jött megint. Egyszer hajnali 1 kor, a komódot teljesen kipakoltam majd rendbe raktam... régi szép idők, szeretem ezt az érzést.  Rikan, most kedvem támadt kakaót inni. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 25, 16:58:10 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5903 Dátum: 11 júl 25, 17:11:56 » |
|
Hú ettől az ijesztgetős labirintus játéktól hárman három felé szaladtunk a szobában, sikítozva, pedig tudtuk, hogy mi lesz... A sikítozás után meg röhögő görcsöt kaptunk, hogy milyen idióták vagyunk.  A legjobb mégis az volt, hogy a két barátnőm nem tudott eljutni az ijesztésig, mert mindig nekivezették az egeret a falnak...  A'szem mindjárt nekiállok pakolni meg porszívózni...  Hajrá én~! Én is szeretnék testvért...  Olyan jó azoknak, akiknek van... Legjobban egy bátyónak örültem volna, de az már nehezen lesz... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5904 Dátum: 11 júl 25, 17:14:44 » |
|
Nesquik 4ever *nyami*... én is sokat kakaózok ha tudok, szeressük azt az italt... számomra az a "mennyei manna" egyszerűen úgy jó ahogy van!  Bár a takarítás női meló, annak ellenére én is elvégzem nem szeretek rendetlenségben élni, de hát ha nincs aki megcsinálja akkor kénytelen vagyok magam után pakolászni! De a keményebb munkát szívesebben elvégzem, testhez álló jó kondícióban tart és lehet vele sérüléseket szerezni, annó haverokkal mentünk erdőre vágni vékony törzsű fenyőt hogy legyen halász hálónak állvány én meg nem figyeltem és a vádlimba állítottam a baltát naha ömlött a vér a belőle nem rémültem meg csak csodálkoztam és még csak nem is fájt, majd fogtam egy levelet és letöröltem a vért! Mondjuk rájöttem melyik az a munka ami nekem való és a legközelebb visz a legfontosabb álmomhoz, és szerencsére a bátyáim is azt végzik meg a father is volt tehát betudnak invitálni abba az életveszélyes melóba! ui: A-chan nehogy azt hidd, én vagyok a legfiatalabb és van két bátyám... mindig szidjuk egymást mint állat hogy "hülye pöcs" meg "köcsög" vmikor még verseket is költünk hozzá! Meg olyan is volt hogy verekedtünk! Elég nehéz ha idősebb testvéred van..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 25, 17:17:15 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5905 Dátum: 11 júl 25, 17:21:39 » |
|
Én is szeretnék testvért...  Olyan jó azoknak, akiknek van... Legjobban egy bátyónak örültem volna, de az már nehezen lesz...  Ha a húgom olyan, mint te, akkor értem, miért lóg mindíg rajtam. Az érzés nem kölcsönös, én jól érzem magam most, hogy nincs itt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5906 Dátum: 11 júl 25, 17:33:16 » |
|
Morause Szerintem ha lány lennél, akkor nem verekednének veled annyit.  gman Mert örül, hogy bátyja van? :3 A szíved mélyén bíztosan hiányzik... Ne is tagadd...  Olyan szívesen elnézem a barátnőmet és a bátyját, amikor "verekednek" meg oltják egymást...  Én meg lemaradtam az ilyesmiről... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5907 Dátum: 11 júl 25, 17:41:44 » |
|
Ja, én is örülnék, ha a bátyám lennék... vagy mi. Annak viszont nem örülök, ha egy hatéves (ráadásul lány), akinek saját szobája van, teli játékkal, meg féltucat kis baráttal az utcában nálam tölti szabadideje nagy részét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #5908 Dátum: 11 júl 25, 17:49:02 » |
|
Én szívesebben lennék nagy testvér... tudod A-chan ebből szemszögből  örülök hogy nem lánynak születtem!  Bár mondjuk ha nekem lenne húgom annak jobban örülnék de ezt az űrt még kitudom pótolni, hogyha lesz egy gyerekem aki éppenséggel egy lány is lehetne! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #5909 Dátum: 11 júl 25, 18:08:35 » |
|
Az ekkora korkülönbség azért tényleg idegesítő tud néha lenni.  Mindenesetre biztos azért lóg rajtad, mert szeret...  Én nem nagyon ugrálok a kisgyerekekért, mert manapság már nagyon el vannak kanászodva... Lehet, épp ezért lettem volna szívesebben a kisebb tesó.  De néhány évvel fiatalabb hugi vagy öcsi még talán oké lett volna. :3 Morause, de a gyerekedet poénból nem verheted meg, a testvéredet meg igen.  Van egy barátom, akit majdnem a bátyámnak tekintek, és vele elég sokat püföltük egymást. Mindig kék foltok voltak a kezemen, neki meg a lábán. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|