Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #5880 Dátum: 11 júl 24, 13:41:53 » |
|
Szia kana-chan és minden más fórumozók  . Hát, ma sikerült megint becsapnia egy "Nézd a békés videót, ugye milyen szép? aztán előugrik valami rémség és VÁÁÁ" féle videónak  . Kedves emberek csinálnak ilyesmiket, arra rájöttem  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5881 Dátum: 11 júl 24, 13:47:38 » |
|
Én 1x dőltem be azóta mindig ránézek youtuben a felső pár kommentre 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5882 Dátum: 11 júl 24, 13:53:21 » |
|
Úgy látszik én nem tudok tanulni ebből a hibámból  . Legalábbis pár napig megy, de utána tökre el felejtem, és rögtön nézem a videót  .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5883 Dátum: 11 júl 24, 14:00:22 » |
|
Én is csak egyszer buktam be.. ejnye  Légy bizalmatlanabb.. ha valami nyugis videot akarnak megnézetni veled.. A comment check nem rossz taktika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5885 Dátum: 11 júl 24, 14:30:07 » |
|
Ezt ma akartuk végig vinni, pedig már 120x játszottunk vele de még mindig "féltünk"  . Minden esetre aranyos kis élő(?)lény az aki bepattan  . De erről vannak jó videók, egy kisgyerek marha nagy képernyőn játszott vele, és amikor meglátta valósággal hátraborult a székkel  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5886 Dátum: 11 júl 24, 14:36:31 » |
|
Hát én tudtam mi lesz, de úgy voltam vele, hogy hang nélkül nem olyan nagy cucc. Olvastam, azt írta kapcsoljam be a hangfalat. Mondom magamban: Még mit nem... Szépen játszok, lelkileg felkészülök az eseményekre, és mikor bejött a kép kiderült, hogy bekapcsolva hagytam a hangfalat -.-" Azt hittem szívrohamot kapok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5887 Dátum: 11 júl 24, 14:47:21 » |
|
Júj ez durva  . Mi is tudtuk, de érdekesen hatott ránk. Aki mutatta először, azt mondta ez olyan verzió ami nem ad ki hangot. Jó, én bevállaltam, hogy végigviszem, ha már nincs hang. Persze az arcomba üvöltött, nagyon boldog voltam  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5888 Dátum: 11 júl 24, 16:20:11 » |
|
Nekem az első ilyen vidim az volt, amikor megy az autó, szép erdős-hegyes táj, kanyargós utak, lágy zene...Ááá és beugrik a képbe ordítva egy ocsmány zöld zombi. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5889 Dátum: 11 júl 24, 17:08:04 » |
|
Na annak ugrottam be ma  . De volt olyan is, hogy szerelmes pár álldogál, néznek egymásra aztán beugrik valami rondaság a képbe szintén ordítva  . Sok ilyet tudnék mesélni, párszor átvertek velük  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5890 Dátum: 11 júl 24, 22:37:31 » |
|
Na ezt a kacsásat még nem láttam  de tudtam, hogy mire kell számítanom és húgom is /aki mögöttem állt/, de ő mégis ugrott egyet hátra egy "b@zmeg! :O " kíséretében
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #5891 Dátum: 11 júl 25, 02:10:00 » |
|
Én szeretem az ilyeneket, a scary maze az jó, ezt a tópartost még nem láttam, aztán, volt valami olyasmi ilyesztőbe, hogy azt kellett beírni, hogy: Ultimate Ninja Storm Pikachu, vagy valami ilyesmit. Egyébként mi haverokkal a Scary Maze-t úgy nyomtuk egyszer le, hogy a hangfalat nem is maxra, de eléggé hangosra húztuk, és 3 haveromból 2 hátraesett a székkel.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #5892 Dátum: 11 júl 25, 07:43:17 » |
|
kana-chan én még emlékszem rád.  Hiába lassan 3 éve vagyok ezen a fórumon.  Fórumnyanya vagyok. Alvás téma? Huhh én későn feküdtem le, későn aludtam el, de korán keltem. Nem jó kombó.  Pedig ma nagyon hosszú napom lesz. Drága főnököm kitalálta, hogy elviszi a gépemet Balatonra. (Y) Mi válaszul öcsémmel azt fogjuk csinálni, hogy szétszedjük a gépet és a cuccokat átpakoljuk egy másikba. Pl winyómat, videókarimat stb...  Lassan el kéne kezdenem agyalni, hogy mit kéne kimentenem. Délben meg megyek kérdőívezni elvileg, bár ebben az időben...  Utána értekezeleeet másik főnökkel, hell yeah. Utána meg ki kéne találnom, hogy mi legyen a holnap szállodai rendezvénnyel.  Ejjejj... Vmit még akartam írni, de nem jut eszembe. Basszus használhatatlan vagyok ma. Tegyen vki hasznossá. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #5893 Dátum: 11 júl 25, 09:56:25 » |
|
Tegyen vki hasznossá.  Ez egy célzás volt nekem?  Amúgy milyen rendezvény?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #5894 Dátum: 11 júl 25, 10:10:43 » |
|
Hmm jé egy Kannus járt itt mint azt így késve észreveszem... hmm nem is tudom még kinek kéne felbukkannia... már teljesen sokkolva vagyok így is. xD A múltkor egy ideig Morita fórumozott aktívan, nemrég Kronosz is feltűnt néhány pillanatra, utána Saphira írogatott, bár nem duma topic-ba, de ez is már bőven sok, most meg Kannus O.o Ez már az emberek jó része akik anno vala aktívak voltak mikor kis újoncka voltam :O
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|