25 júl 07, 17:43:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 902
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 8  (Megtekintve 1691668 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Rikan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #5880 Dátum: 11 júl 24, 13:41:53 »

Szia kana-chan és minden más fórumozók  Nevet.

Hát, ma sikerült megint becsapnia egy "Nézd a békés videót, ugye milyen szép? aztán előugrik valami rémség és VÁÁÁ" féle videónak ikszdé. Kedves emberek csinálnak ilyesmiket, arra rájöttem Nevet.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5881 Dátum: 11 júl 24, 13:47:38 »

Én 1x dőltem be azóta mindig ránézek youtuben a felső pár kommentre Nevet
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #5882 Dátum: 11 júl 24, 13:53:21 »

Úgy látszik én nem tudok tanulni ebből a hibámból  Nevet. Legalábbis pár napig megy, de utána tökre el felejtem, és rögtön nézem a videót  ikszdé.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Éjfél
*

« Válasz #5883 Dátum: 11 júl 24, 14:00:22 »

Én is csak egyszer buktam be.. ejnye Mosolyog Légy bizalmatlanabb.. ha valami nyugis videot akarnak megnézetni veled..
A comment check nem rossz taktika.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #5884 Dátum: 11 júl 24, 14:09:14 »

http://www.fugly.com/media/flashdir/Game/Scary_Maze_Game.swf
Ennek a végén is megjelenik majd. Tudtam, végigjátszottam, és majd'beszartam Nevet
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #5885 Dátum: 11 júl 24, 14:30:07 »

Ezt ma akartuk végig vinni, pedig már 120x játszottunk vele de még mindig "féltünk"  ikszdé.
Minden esetre aranyos kis élő(?)lény az aki bepattan  ikszdé. De erről vannak jó videók, egy kisgyerek marha nagy képernyőn játszott vele, és amikor meglátta valósággal hátraborult a székkel  ikszdé.
Naplózva

Zer0
*

« Válasz #5886 Dátum: 11 júl 24, 14:36:31 »

Hát én tudtam mi lesz, de úgy voltam vele, hogy hang nélkül nem olyan nagy cucc. Olvastam, azt írta kapcsoljam be a hangfalat. Mondom magamban: Még mit nem... Szépen játszok, lelkileg felkészülök az eseményekre, és mikor bejött a kép kiderült, hogy bekapcsolva hagytam a hangfalat -.-" Azt hittem szívrohamot kapok Nevet
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #5887 Dátum: 11 júl 24, 14:47:21 »

Júj ez durva  Nevet. Mi is tudtuk, de érdekesen hatott ránk. Aki mutatta először, azt mondta ez olyan verzió ami nem ad ki hangot. Jó, én bevállaltam, hogy végigviszem, ha már nincs hang. Persze az arcomba üvöltött, nagyon boldog voltam  ikszdé.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #5888 Dátum: 11 júl 24, 16:20:11 »

Nekem az első ilyen vidim az volt, amikor megy az autó, szép erdős-hegyes táj, kanyargós utak, lágy zene...Ááá és beugrik a képbe ordítva egy ocsmány zöld zombi. >.<# Wátdöfákk
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Rikan
Elit Jounin
*

« Válasz #5889 Dátum: 11 júl 24, 17:08:04 »

Na annak ugrottam be ma Nevet.

De volt olyan is, hogy szerelmes pár álldogál, néznek egymásra aztán beugrik valami rondaság a képbe szintén ordítva ikszdé. Sok ilyet tudnék mesélni, párszor átvertek velük  ikszdé.
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5890 Dátum: 11 júl 24, 22:37:31 »

Na ezt a kacsásat még nem láttam Nevet de tudtam, hogy mire kell számítanom és húgom is /aki mögöttem állt/, de ő mégis ugrott egyet hátra egy "b@zmeg! :O " kíséretében ikszdé
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #5891 Dátum: 11 júl 25, 02:10:00 »

Én szeretem az ilyeneket, a scary maze az jó, ezt a tópartost még nem láttam, aztán, volt valami olyasmi ilyesztőbe, hogy azt kellett beírni, hogy: Ultimate Ninja Storm Pikachu, vagy valami ilyesmit. Egyébként mi haverokkal a Scary Maze-t úgy nyomtuk egyszer le, hogy a hangfalat nem is maxra, de eléggé hangosra húztuk, és 3 haveromból 2 hátraesett a székkel.^^
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #5892 Dátum: 11 júl 25, 07:43:17 »

kana-chan én még emlékszem rád.  Nevet Hiába lassan 3 éve vagyok ezen a fórumon.  Nevet Fórumnyanya vagyok.  ikszdé

Alvás téma? Huhh én későn feküdtem le, későn aludtam el, de korán keltem. Nem jó kombó.  >.<# Pedig ma nagyon hosszú napom lesz. Drága főnököm kitalálta, hogy elviszi a gépemet Balatonra. (Y) Mi válaszul öcsémmel azt fogjuk csinálni, hogy szétszedjük a gépet és a cuccokat átpakoljuk egy másikba. Pl winyómat, videókarimat stb...  Ördögi  Nyelvesít Lassan el kéne kezdenem agyalni, hogy mit kéne kimentenem.  Gondolkozik
Délben meg megyek kérdőívezni elvileg, bár ebben az időben...  Hümm-hümm Utána értekezeleeet másik főnökkel, hell yeah. Utána meg ki kéne találnom, hogy mi legyen a holnap szállodai rendezvénnyel.  Hümm-hümm Ejjejj...

Vmit még akartam írni, de nem jut eszembe. Basszus használhatatlan vagyok ma. Tegyen vki hasznossá.  Pojén
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #5893 Dátum: 11 júl 25, 09:56:25 »

Tegyen vki hasznossá.  Pojén
Ez egy célzás volt nekem? Hümm-hümm Nevet
Amúgy milyen rendezvény?
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5894 Dátum: 11 júl 25, 10:10:43 »

Hmm jé egy Kannus járt itt mint azt így késve észreveszem... hmm nem is tudom még kinek kéne felbukkannia... már teljesen sokkolva vagyok így is. xD A múltkor egy ideig Morita fórumozott aktívan, nemrég Kronosz is feltűnt néhány pillanatra, utána Saphira írogatott, bár nem duma topic-ba, de ez is már bőven sok, most meg Kannus O.o Ez már az emberek jó része akik anno vala aktívak voltak mikor kis újoncka voltam :O
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 391 392 [393] 394 395 ... 902
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins