gman
|
|
« Válasz #5700 Dátum: 11 júl 17, 14:31:15 » |
|
Pont ezért akarom, hogy megszokjon minket, meg mert király. Amúgy még mindíg itt van, pontosabban egy órára elrepült, de visszajött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5701 Dátum: 11 júl 17, 15:01:12 » |
|
Idomítsd be! Azt küldjél képet. Látni akarom a király hollódat (neve gondolom sasu2 ) Mekkora lenne úgy conra menni Ita cosplaybe hollóval a válladon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5702 Dátum: 11 júl 17, 15:48:39 » |
|
Szerintem is haverkodj össze vele, csak ne verd nagy dobra, hogy van házi hollód. :3 Nagyon szép madarak, és okosak is. Majd hülye lesz otthagyni a jó kis helyet, ha kaját is kap... Ha megszelídül, akkor kb úgy fog viselkedni, mint egy vadászgörény. Ha kísérgetni nem is fog, de figyelni igen. És mivel elég kíváncsiak, ezért lehet, hogy néha egy kis felfodtulást is csinál majd az udvarban...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5703 Dátum: 11 júl 17, 17:57:26 » |
|
Ha most nem lenne kismacskám, vagy csak nem lenne kicsi, én is szívesen fogadnék az udvarba házi hollót Egyszer szekálnának az osztályban, azt hiszem, kikapartatnám a szemüket a kis drágával. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #5704 Dátum: 11 júl 17, 18:20:01 » |
|
uramisten *-* új fóbiám (nem iszonyra gondolok csak nem találtam meg a szót amit kerestem és ez jutott eszembe ^^" :szerk: ) van az Árnybíró *-* wiii eddig 10 kötetet olvastam el ...kedvencem Munszu (bocs hogy így írom de nem tom hogy kell mert a mangafanosok csak így írták ) gyájj az anme meg csak 86 perc 53 másodperces :S aszittem az egész fenn van >< dohh pedig nagon akartam a folytatást elvonási tüneteim lesznek... Munszu & Vonszul *-* wiiii
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 19:22:08 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5705 Dátum: 11 júl 17, 18:27:48 » |
|
Hát itt van Flexee is . Pont tegnap gondolkoztam hol lehetsz . A hollós témával kapcsolatban: érdekes lehet tartani . Én a sas tartásra vagyok még kíváncsi, jó dolog lehet az is .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5706 Dátum: 11 júl 17, 18:32:09 » |
|
ejj de jó valaki még emléxik tegnap a balcsin voltam egy barátomnál óó és megvan Moonse
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5707 Dátum: 11 júl 17, 18:42:48 » |
|
uramisten *-* új fóbiám van Ha félsz tőle, akkor miért olvasod? U.i. fóbia=iszony.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5708 Dátum: 11 júl 17, 19:21:18 » |
|
jajj akkor valami más szót akartam írni csak e jutott eszembe segítsen valaki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5709 Dátum: 11 júl 17, 19:27:14 » |
|
Pl. a "kedvenc" szó pont beleillik a mondatba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5710 Dátum: 11 júl 17, 19:54:12 » |
|
ejj de nekem valami spéci szó kell nem mánia meg nem favorit persze tökre beillene csak engem az zavar hogy nem tudom mire gondoltam most ez fog éjjel gyötörni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5711 Dátum: 11 júl 17, 20:02:32 » |
|
Most már engem is . De nekem is csak a kedvenc ugrik be... de a Google is csak ennyit tudott segíteni: "kedvenc" szinonimái: kedvelt, favorit, népszerű, szeretett"
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5712 Dátum: 11 júl 17, 20:06:43 » |
|
ehh hagyjuk nem engedem hogy elemésszen egy meg nem talált szó :@ de ha valaki esetleg tudja az szóljon életemben először váltottam avatart Oo Onsi sama *-* (ez nem jelenti hogy Kakashit nem fanolom... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5713 Dátum: 11 júl 17, 20:09:25 » |
|
A "fétis" szó megfelelő lenne?
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5714 Dátum: 11 júl 17, 20:28:04 » |
|
A madaras témához: Egyszer a nyugatiban járva láttam egy kb. negyvenese hapit, lazán sétált a karjával egy sólyommal. Olyan gyönyörű volt *-* Lőttem is róla sunyiban egy képet, ha érdekel valakit, akkor szívesen felnyomom a netre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|