CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5655 Dátum: 11 júl 15, 14:39:14 » |
|
Jaj de jó *-* öcsi talált a kertben egy kiscicát, és úgy döntöttük, megtartjuk.. Olyan édes Nem tud neki valami jó nevet? Muzikális lelkű, ugrálós cirmos kislány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5656 Dátum: 11 júl 15, 14:49:18 » |
|
Apum múltkor mocsári teknőst talált, és hazahozta. Azóta egy 10-es ládában tengeti életét, a fa alatt. Néha kirakjuk sétáltatni, azonkívül csak nyers húst eszik. Lassacskán meg is szokott minket. A "kölcsönkutyánk", aki mindig feljárt hozzánk két hónapja világra hozta két kismajmát, Dagit és Farkast. Most az egész falka megint felszökött hozzánk, és jéghokit játszott a teknőssel. Haláliak voltak.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5657 Dátum: 11 júl 15, 15:16:54 » |
|
Állatok <3 Mindennél édesebbek. Ma du elrontottam: faxoló, porszívó, nyomós szappan tartó és még vmi. Ez nem az én napom. Ja és gondoltam beáztatom a hamuzókat egy kis vízbe. Erre öcsém közli, hogy eldugult a mosdókagyló. -.- F*sza. (Y) Utálom ha igénytelen lesz a takarítás meg ha elrontok vmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #5658 Dátum: 11 júl 15, 15:32:01 » |
|
Lille oltáriak lehettek!:) Sevanna,ismerős az érzés,de mondjuk velem mostanában nem volt ilyen,ellentétben az idei tanévvel,sokszor még a nevem is elfelejtettem,annyira KÁÓ voltam...
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5659 Dátum: 11 júl 15, 16:04:25 » |
|
Luna-san legközelebb légyszi az írásjelek után mindig tegyél egy szóközt. A helyesírás szabályai ezt előírják. Természetesen nem kötelező, de nagyon zavaró, ha nem így van. Köszi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 07:26:23 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5660 Dátum: 11 júl 15, 17:53:08 » |
|
Lett neve a cicának *.* olyan kis prüntyi... Sevanna együttérzek bár én magát a takarítást is utálom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5661 Dátum: 11 júl 15, 19:08:02 » |
|
Kismacskák, kiskutyák meg kisteknősök! *-* De jó egyeseknek... Én is szeretnék valamilyen gyerekállatot... Legalább a nagyok sem unatkoznának. Mi lett a neve a cicának? :O Csak akkor utálok takarítani, ha nincs hozzá motiváció. Ha például jön hozzám valaki, akkor repülve, dalolva pakolok. Én is elég béna vagyok minden tekintetben... Mindig mindent feldöntök, összekeverek, stb... Túlságosan szétszórt vagyok. Itt fúj a szél meg dörög az ég... Remélem, hogy lesz is belőle valami, nem csak az erejét fitogtatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5662 Dátum: 11 júl 15, 19:54:34 » |
|
Végül Szonja lett a neve ... és anya nem is nézett annyira hülyének a névnél! xD Szóval gyorsan el lett nevezve (viszonylag). Itt már csak a szél fúj... tegnap este egy pillanat alatt hirtelen dörögni kezdett az ég, meg villámlott kb percenként... de igaz, hogy már jól jönne egy vihar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5663 Dátum: 11 júl 15, 20:03:24 » |
|
Tegnap este itt is dörgött, már kezdtem örülni, hogy esni fog, de sajna nem . Szonja.. Illik egy cicára . Simán el tudom képzelni ahogy egy Szonja nevű cicus rohangál fel alá a házban .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5664 Dátum: 11 júl 15, 20:36:39 » |
|
A szűk helyekkel, meg a bezártsággal nincs bajom, de a liftben valamiért nem érzem magam biztonságban. Nm tudom, hogy miért, de ez mindíg is így volt.
Erről az egyik évfolyamtársam jutott eszembe, aki annyira félt a buszokra felszállni, hogy a buszmegállóban elsírta magát, hogy ő nem akar busszal jönni. 13 éves korú volt akkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5665 Dátum: 11 júl 15, 20:45:49 » |
|
Kicsiként imádtam a lifteket. Egyszer "bújcskáztam" a szüleimmel,előre szaladtam, beszálltam egyedül a liftbe, és megnyomtam az egyik gombot, végigrohantam az emeleten, majd megint a lift. És ez így ment egy fél napon keresztül. Azután valahogy mindig lépcsőznöm kellett. Szonja.. engem mostanában el kezdett el oroszimádó haverom Szonjának, Szofinak "becézni", de nekem valahogy a Zsófi jobban tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 15, 20:47:26 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5666 Dátum: 11 júl 15, 20:47:27 » |
|
Lift? Egyszer szorultam be fél órára. Halálomon voltam. Azóta ha 8 emeletet kell lépcsőzni 8 emeletet lépcsőzök,de nem szállok liftbe.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5667 Dátum: 11 júl 15, 20:58:03 » |
|
Ma du elrontottam: faxoló, porszívó, nyomós szappan tartó és még vmi. Ez nem az én napom. Ja és gondoltam beáztatom a hamuzókat egy kis vízbe. Erre öcsém közli, hogy eldugult a mosdókagyló. -.- F*sza. (Y) Utálom ha igénytelen lesz a takarítás meg ha elrontok vmit. Enyém se... beülök a kasszámba... nem nyilik a kasszafiók, csak kézi rásegítéssel... fasza... nem müködik a mérleg... mármint az megy, de nem tud kommunikálni a pénztárgéppel... f*sza, minden sújt kézzel beírni... kapom a hülye paranoiás vevőt... mondom neki, nem kell az ásványvizet felrakni... erre jön, hogy de veszi a kamera azt jön a rendőrség, hogy ő lop... bazdmeg, az előző 40 vevőt se vitte el a rendőrség, aki nem rakta fel az ásványvizetxD.... jön a semagyarul se angolul nem beszélő vevő..... Jah, nem volt se pékárús papírom, de fila táska kupon papírom, mindent a szomszédtól kértem, aztán a ruháról a széfert leszedő szar is szar volt, a másik széfernyitóm out of order aztán mint vevő bementem a műszak után, venni egy almát, látom egy vevő egy dinnyével szenved a mérlegnél (mérlegben nincsen papír) nem müködik... mondom neki hagyja a kasszánál lemérik... visszakérdez: és ha nem?! -.- mondom neki, hogy kasszás vagyok... mióta? fél éve..., és ma egész nap dinnyét mértem-.- aztán otthagytam, hagy szenvedjen a nem müködő mérleggel, úgy se tudja megcsinálni hogy az adjon kódot a dinnyéjéreXD (aztán amikor kint vártam a buszra, odajött, és odavágta hozzám szépen kedvesen, hogy tényleg lemérték...)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5668 Dátum: 11 júl 15, 21:09:27 » |
|
Nekem múlt héten elfogyott az 1000-es meg az 500-as és nem tudtam visszaadni. Telefonáltam, mondtam, hogy nem tudok visszaadni. Végre hoztak pénzt, aztán a fejemhez kaptam, hogy nem ilyenkor kéne szólni, az már mindegy, hogy előtte kétszer szóltam és az volt a válasz, hogy nincs, kéregessek... Persze kisebb címlet csak alig volt az embereknél, mindenki 10-20k-s címlettel jött. De látom, te szerencsétlenebb vagy, Dancsa.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 15, 21:10:34 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #5669 Dátum: 11 júl 15, 21:35:23 » |
|
multkor szólok egyik csopveznek... te Andi! van kemény 5 darab 500-asom... Aaaaz kevés! intézkedik! ... kicsit késöbb jön vissza... ehhez őr kell, de most nincsen.... de majd... (aztán kibírtam zárásig végül, mert sztem elfelejtettekxD) Multkor kasszatöltés után ültem be... szóval fel volt töltve a váltópénz rendesen... első 10 vevő 10, 20ezressel fizetett... és mind alig vett valamit... 18E -ket adtam vissza ezresekben... pillanatok alatt kifogytamXD ZsuzsIII!!! kelll pénz... mázlim volt, mert éppen mellettem zárt egy diák tele volt ezresekkel... hívtunk őrt, operátort, anyámkínját, és kaptam 50ezret apróban abból a kasszából, cserébe adtam 2*20E, 1*10E-t... természetesen leszámoltam nekem azt az 50Ezret a csopvez, olyan sebességgel, hogy azt nem lehetett követni, úgyhoyg elhittem neki hogy az annyi 10 perc mulva visszajön.." Te Dani... hány darab kétezrest adtam neked? " "tudja a nyavajaXD"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|