Dancsa
|
|
« Válasz #5370 Dátum: 11 júl 08, 08:19:50 » |
|
A mai nap.... hmm.... pár óra mulva diszkrét matematika vizsga... ez a 4. nekifutásom lesz ennek a vizsgának már, ideje lenne átmenni^^" de mint tudjuk, az egységelemes nullosztó mentes komutatív gyűrű az integritási tartomány:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5371 Dátum: 11 júl 08, 09:03:39 » |
|
Ebbők kb semmit sem értettem, pedig jó matekos vagyok... Nem is kellett matekból vizsgáznom, mert letettem évközben. Azért az integrálás és a mátrikszok gondolom könnyebbek... Azért sok sikert! Ha én buktam ma a fizikát, akkor legalább neked sikerüljön a matek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5372 Dátum: 11 júl 08, 10:40:12 » |
|
Nekem csak egyszer volt ilyen "összehozós" pletykám xD Még jó régen általánosban együtt sétáltam haza egyik évfolyamtársammal mert a szomszéd utcában lakik Másnap egyből ez volt a téma -.- Pfff De szerencsére az nem volt ilyen durva csak ilyen kis ártatlan csevegés
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5373 Dátum: 11 júl 08, 11:56:08 » |
|
Én most örülök ennek a kis punnyadásnak, legalább nem kell 20 oldalt visszaolvasnom. Huhh, de meleg van. Árnyékban 37 fok. Azt se tudom, mit csináljak ilyenkor.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5374 Dátum: 11 júl 08, 12:19:56 » |
|
Nekem ezen ma nem kell gondolkodnom, 3-kor kezdődik a meló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5375 Dátum: 11 júl 08, 12:26:28 » |
|
Ráadásul errefelé még erdei tábor is van. Szegény gyerekek majd megsülnek a hegyen.^^ Sőt, a vidékieknek ilyen időben kell járni a szőlőbe, barackosba, stb. De annyi előnyünk van a városiakkal szemben, hogyha háromnegyed óra könnyed kis séta után kint lehetünk az erdő sűrűjében. Tegnap is a táborban segítettem,tanítottam a kicsiket íjászkodni, majd estefelé megint kimentünk a barátokkal, a 40 fontos íjjal megint eléggé szétcsaptam a kezem, hiába a bőrkeményedés. De nagyon hangulatos volt mikor a lemenő nap fénye mellett még ellőttünk még pár vesszőt, és utána mindenki letelepedett a tűz köré, és énekeltünk mindenféle régi dalt, táncoltunk, meséltünk. Ezért (is) imádom hogy ilyen az életem, amilyen.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #5376 Dátum: 11 júl 08, 12:28:50 » |
|
Dancsa, sok sikert! ^^
hanii, tényleg borzasztó meleg van, itt már reggel fél9kor, ismétlem, fél9kor 34 fok volt... legszívesebben meztelenül lennék, annyira melegem van. ^^''
Nagyon be vagyok zsongva. Egész héten erre a napra vártam, és végre itt van. Ma este hatalmasat partizok f*ck yeah. : D
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5377 Dátum: 11 júl 08, 12:44:52 » |
|
Itt is lenne kis munka a mamáék tanyáján, de mivel mire ideértem, a papa már majdnem mindent megcsinált, ezért most tudok itt legyeskedni a gép körül.^^ Hajrá bogcsiika, halál a májra!
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5378 Dátum: 11 júl 08, 12:49:57 » |
|
bogcsiika de jó neked, én is akarok tanyabulit. Legalább piát küldhetnél. Amúgy az a történet amit írtál, hát no comment. Jó szemét emberek vannak. :S Elég durva lehet egy ilyet 13 évesen átélni. Én akkor még Barbieztam kb. A-chan ha gondolod jelölj be és megnézlek ott. Mp3ról jut eszembe, képzeld megtörtént s csapás, amit említettem. Junkies-től a 2000-et hallgattam nagyban és pont az ment, hogy "Ég veled a világ..." és félbeszakadt, mert kimerült az elem. -.- Egész nap zene nélkül szívhatok. -.- Új animét fogok elkezdeni ma du. <3 Remélem lesz időm. Dancsa gambatte!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5379 Dátum: 11 júl 08, 12:54:52 » |
|
A-chan ha gondolod jelölj be és megnézlek ott. Mp3ról jut eszembe, képzeld megtörtént s csapás, amit említettem. Junkies-től a 2000-et hallgattam nagyban és pont az ment, hogy "Ég veled a világ..." és félbeszakadt, mert kimerült az elem. -.- Egész nap zene nélkül szívhatok. -.- Miért nem mondtad, hogy adjam kölcsön az enyémet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5380 Dátum: 11 júl 08, 13:00:40 » |
|
Nem is tudtam, hogy van. Meg akkor még jó volt. A kórház után, amikor mentem kajálni akkor döglött be. :S Vagyis merült le. Régiek az elemek és nagyon könnyen lemerülnek. Pedig nekem szükségem van mp3 lejátszóra a működéshez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5381 Dátum: 11 júl 08, 13:03:05 » |
|
Felhívsz és visszafordulok neked. Amúgy nem hiszem, hogy a működésednek jót tesz, eléggé bezombulsz tőle, láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5382 Dátum: 11 júl 08, 13:10:31 » |
|
"nekem szükségem van mp3 lejátszóra a működéshez" <--ne lopd a szövegem héjj! Falfa festetted az ördögöt a múltkor... Nagyon sz*r zene nélkül bármit is csinálni. Enyém mondjuk akkus volt, de eleve nem bírta kb 3 óránál tovább... Ha meg hangosabban hallgattam, akkor addig sem. Amúgy milyen animét kezdesz? Nálunk is szoktak lenni tanyabulik. A legutóbbi éppen néhány hete volt. A szervezők radikális lépésekre szánták el magukat: 18 évesnél fiatalabbakat nem engedtek be, még az ismerősöket sem... Miből lehetett elegük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5383 Dátum: 11 júl 08, 13:11:42 » |
|
Áá nem kértem volna kölcsön a tiédet. Amúgy nem is volt a fülembe, amikor találkoztunk. Úgyhogy nem láthattál. Szerintem összekeversz a húgommal. Vmi idióta török csávó felvett MSN-en. -.- A-chan ez tényleg a te szöveged? :O Akkor vagy én is ezt mondom vagy tudat alatt loptam. Mert nem emlékszem rá. Chevalier D'Eon a címe az animének.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5384 Dátum: 11 júl 08, 13:26:58 » |
|
Neem! Nem az enyém. Csak én is mondhatnám ezt... Ha felmegyek FB-ra, akkor bejelöllek jó? Ha nem baj. Engem is felvettek már így párszor, de csak valami spanyol vagy dél-amerikai csajra emlékszem így pontosam... Inkább FB-n találnak meg... Egy maláj pasi írt, hogy szeretne velem levelezni. Meg a volt angoltanárnőm farmozik, és mingenkit bejelöl, hogy legyen neki szomszédja, azok meg belejölgetnek engem meg a szobatársamat, mert látják, hogy mi is farmozunk... Most én is animevadászaton vagyok... A Katekyō Hitman Reborn-nak 3 részét már le is szedtem. Szimpi volt a rajzolás. Meglátjuk, hogy fog tetszeni. ^^ Szóval, ha érdemlegesnek találod azt, amit most kezdtél, akkor én is elkezdem. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|